Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Τό πήρα και εγώ το πολυεργαλείο και ενα σετάκι του ακόμα με τα 7 ευρά. Επίσης το καρφωτικό και κάτι σοκολάτες για τον κόπο μου. Ειχε και ένα μπουλονόκλειδο αέρος αλλά αντιστάθηκα.

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

^&*%^#$%^&%$&%$&%^#$*%#^&%&^$#$$%

Σε 2 καταστήματα που ήταν στο δρόμο μου, το πολυεργαλείο ΓΙΟΚ... και ήταν 10.00 το πρωίιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάμε τώρα στην εξυπηρέτηση πελατών....

Στις 9:30 στο κατάστημα του Γέρακα δεν είχε ούτε το πολυμηχάνημα, ούτε το κομπρεσέρ πάντως.

Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Το ίδιο και στο κατάστημα της Μεταμόρφωσης, ούτε για δείγμα το πολυμηχάνημα όπως και στο κατάστημα της Λιοσίων.

Προφανώς θα έφεραν ΕΛΑΧΙΣΤΑ κομμάτια.

Η πλάκα είναι ότι την Τετάρτη πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και ρώτησα για διαθεσιμότητα στα 2 καταστήματα καθώς και αν μπορώ να 'κρατήσω' ένα κομμάτι. Η υπάλληλος είπε ότι θα πρέπει να πάρω την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ τελέφωνο
και τότε θα δούμε ΤΙ μπορεί να γίνει....... ολίγον κουφό. Τέσπα, στη σέντρα η εξυπηρέτηση.

μου φαινεται λογικο να μην μπορουν να σου προκρατησουν κατι...

Απορω παντως γιατι δεν φερνουν περισσοτερα κομματια...ζητηση σιγουρα υπαρχει...
επισης απορω πως η κατσαβιδιερα δοθηκε στα περιξ της Αττικης και καθολου εντος Αθηνων...
Πολυ περιεργο...

Θα ήθελα τις γνώμες σας για αγορά σετ καρυδακιών 3/4. Τυχόν μάρκες που προτείνετε αλλά και αν έχετε και γνώση για το κόστος τους περίπου. Την μάρκα καρυδακιών TONA (χώρα ποέλευσης Τσεχοσλοβακία) την έχετε υπόψη σας;

Μα για ποιό λόγο να ΜΗΝ μπορούν να προ-κρατήσουν κάτι?? Το βλέπω απόλυτα φυσιολογικό και λογικό.

Αντίθετα, τώρα πρέπει να με πάρουν τηλέφωνο, να το κρατήσουν σε κάποιο άλλο κατάστημα που ΙΣΩΣ με βολεύει και να πάω γω εκεί ( -βενζίνη, -χρόνο).

Μα για ποιό λόγο να ΜΗΝ μπορούν να προ-κρατήσουν κάτι?? Το βλέπω απόλυτα φυσιολογικό και λογικό.

Αντίθετα, τώρα πρέπει να με πάρουν τηλέφωνο, να το κρατήσουν σε κάποιο άλλο κατάστημα που ΙΣΩΣ με βολεύει και να πάω γω εκεί ( -βενζίνη, -χρόνο).

Γιατι τοτε δυνητικα μπορει ολα να ειναι προκρατημενα...αφου η ζητηση ειναι πανω απο την προσφορα...

Αλλος ενας λογος οτι θα δημιουργουσε προβλημα με μη διαθεσημοτητα για τον πελατη που θα παει να παρει και αλλα πραγματα απο το σουπερ μαρκετ...

Παραδειγμα...
Εγω πχ παω 8 το πρωι και παντα εως τωρα βρησκω...αν παω 8 το πρωι και μου πουν συγνωμη αλλα μπορειτε μονο να τα δειτε αλλα οχι να τα αγορασετε γιατι ειναι ολα προκρατημενα...τοτε μπορει και να μην ξαναπατησω...ΑΝ δεν εχω κανει πρωτα προκρατηση...
Οταν υπαρχει αποθεμα τοτε σε διευκοληνει να σου κρατησει ενα κομματι να πας να το παρεις...αλλα στο καταστημα που εχει περισεμμα...

Λοιπόν, στα Σπάτα αυτή τη στιγμή έχει άλλες 10 18βολτες κατσαβιδιερες, τριβειο αέρος, κομπρεσέρ, τροχοταινιολειαντηρες, κατσαβίδι 3.6, καρφωτικο, αερομετρα

Διαφωνώ!!

Ας πούμε ότι 10 άτομα κάνουν προ-κράτηση. Άρα το κατάστημα πρέπει να φέρει 10 + Χ κομμάτια. Μ'αυτόν τον τρόπο, και οι 10 (αν φανούν όλοι)
θα είναι ευχαριστημένοι και οι υπόλοιποι πελάτες θα βρουν (αν βρουν). Επίσης, προφανώς τα προ-κρατημένα δεν θα είναι στο ράφι που έχει πρόσβαση ο
καθένας.

Τέσπα, είναι θέμα του lidl, κι ας κοιτάξουν να το λύσουν άμα θέλουν πελατεία.

Αχ θα σε δειρω!!!

Βρε Ορεστη πες μου οτι το ηθελες να σου παρω ενα!!!

Ποιες 10:00

Στο καταστημα του Πειραια τα 10 κομματια που ειχαν εξαφανιστηκαν σε 15 δευτερολεπτα!!!!!!!!

Εγω παντως πηρα 2 κομματια για να παω το ενα στην Χιο οποτε αν θελεις σου δινω το ενα.

Στα Μελίσσια που πήγα εγώ (08:00) είχε 15 κομμάτια όλα και όλα. Όταν ήμουν στο ταμείο, οι 3 κύριοι που ήταν μπροστά από εμένα ειχαν αγοράσει από ενα σετάκι. Άρα γενικεύοντας νομίζω οτι το πολυεργαλείο θα έχει εξαφανιστεί πλέον από παντού.

Περισσότερες πιθανότητες δίνω σε κάποιον να βρεί την κατσαβιδιέρα (αν κάνει μια εκδρομή σε Γέρακα, Μαρκόπουλο κλπ) γιατί

1. Η τιμή της ειναι υψηλότερη (τζάμπα μεν για οτι προσφέρει αλλά 60 Ευρώ δεν είναι ευκαταφρόνητο ποσό)
2. Σαν εργαλείο το δραπανοκατσάβιδο είναι αρκετά διαδεδομένο στα περισσότερα σπίτια και στατιστικά οι περισσότεροι χρήστες έχουν ένα για τις βασικές δουλειές στο σπίτι, έστω και παλαιότερο μοντέλο..

Last edited:

Διαφωνώ!!

Ας πούμε ότι 10 άτομα κάνουν προ-κράτηση. Άρα το κατάστημα πρέπει να φέρει 10 + Χ κομμάτια.

σε αυτο πηγαινε το Απορω γιατι δεν φερνουν παραπανω...

Σήμερα πήρα ελάχιστα πράγματα... Το κολλητήρι μπαταρίας, ένα set εξαρτήματα πολυεργαλείου (ταιριάζουν στο Makita), κι ένα set γάντζους.
Πολυεργαλείο δεν υπήρχε πουθενα, ούτε στο Lidl Ελληνορώσων ούτε στης Αγίας Παρασκευής. Στην Αγία Παρασκευή δεν ξέρω αν το έφεραν καν, δεν υπήρχε πουθενά σχετικό ταμπελάκι αλλά ούτε και τα εξαρτήματά του.
Τελευταία στιγμή κρατήθηκα και δεν πήρα τον τροχό.

Τώρα κάτι άλλο...

Δεν νομίζετε οτι ήρθε ο καιρός να κανονίσουμε, ένα Σάββατο ή Κυριακή πρωί πχ, κανένα ομαδικό καφεδάκι όλα τα μαστόρια :p μαζί να τα πούμε και να γνωριστούμε καλύτερα; έτσι, μια ιδέα ρίχνω...

(Άντε, φέρτε κι ότι έχετε διπλά να τα ανταλλάξουμε.... :D)

Νά μια πραγματικά καλή ιδέα :)

Για οσους πηραν το πολυεργαλειο parkside, να κοιταξουν αν θελουν ενα απο τα πιο χρησιμα προσαρτηματα που βγαζει (μονο) η dremel για αυτο. Χρειαζεται τον ανταπτορα ομως της Dremel.

Tην πριονοσεγοκεφαλη για κοπη ξυλων,πλαστικων και μεταλλων Dremel ΜΜ720. Βεβαια κανει μαζι με τον ανταπτορα 25+5= 30 ευρω.. Πραμα που το βρισκεις στην Αμερικη εως 15 ευρω.

Παντως αξιζει να το εχει κανεις λογω μεγιστης καινοτομιας και ευχρηστιας.

http://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=6548

10088017096_68eb857fc1_z.jpg

Το προσαρτημα ερχεται με 6 λαμες. Τρεις για ξυλο, πλαστικο και μεταλλο και τρεις πιο λεπτες κυλινδρικες για ξυλο και πλαστικο.

πάντως από τις 11 πολυεργαλείο γιοκ κ γω που πήγα Αγία Παρασκευή, Αμπελόκηπους και Ελληνορώσσων... μου είπαν ότι έφερα ελάχιστα κομμάτια, γκρρρ...

Πολυ καλη ιδεα συμφωνω!

Μονο να ειμαστε μακρυα απο Leroy Lidl Ντετσικα κλπ κλπ!!!

Χαχαχαχαχαχαχα

Μπορουμε να πιουμε καφε στο Leroy...μιας και τα Lidl δεν εχουν προβλεψει...!!! :)