Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Μήπως πήρε κανείς τη φρεζούλα σήμερα?

Αύριο Πέμπτη δεν είναι ;

A ναι :)

Αύριο Πέμπτη δεν είναι ;

Υποτίθεται... Τώρα αν τη φέρουν ή όχι θα το δούμε αύριο.
Άντε γιατί τα έχω πάρει λίγο στο κράνος με τα παληκάρια στο Lidl με τς διαθεσιμότητες. Τη μια μας λένε οτι θα έχουν το πολυεργαλείο και μας τρέχουν τσάμπα και βερεσέ από κατάστημα σε κατάστημα λες και παίζουμε το παιχνίδι του θησαυρού. Όλα κι όλα 5-6 κομμάτια για όλο το λεκανοπέδιο.
Προχθές έτρεχα να πάρω φρυγανιέρα (που είχαν αναγγείλει και στο site τους αλλά και στο φυλλάδιό τους) αλλά - απ´ότι μου είπε κάποιος πωλητής - δεν εμφανίστηκε σε κανένα κατάστημα.
Στην καλύτερη περίπτωση έχουν έντονο πρόβλημα στην οργάνωση. Στη χειρότερη - κι ελπίζω να μην συμβαίνει αυτό - μας δουλεύουν ψιλό γαζί. :angry:

Υποτίθεται... Τώρα αν τη φέρουν ή όχι θα το δούμε αύριο.
Άντε γιατί τα έχω πάρει λίγο στο κράνος με τα παληκάρια στο Lidl με τς διαθεσιμότητες. Τη μια μας λένε οτι θα έχουν το πολυεργαλείο και μας τρέχουν τσάμπα και βερεσέ από κατάστημα σε κατάστημα λες και παίζουμε το παιχνίδι του θησαυρού. Όλα κι όλα 5-6 κομμάτια για όλο το λεκανοπέδιο.
Προχθές έτρεχα να πάρω φρυγανιέρα (που είχαν αναγγείλει και στο site τους αλλά και στο φυλλάδιό τους) αλλά - απ´ότι μου είπε κάποιος πωλητής - δεν εμφανίστηκε σε κανένα κατάστημα.
Στην καλύτερη περίπτωση έχουν έντονο πρόβλημα στην οργάνωση. Στη χειρότερη - κι ελπίζω να μην συμβαίνει αυτό - μας δουλεύουν ψιλό γαζί. :angry:

Μπάμπη κι εγώ την έψαχνα χθες και πουθενά δεν τη βρήκα...

Κανένας δεν τη βρήκε Βλάση, δεν εμφανίστηκε πουθενά...

οσον αφορα τα πολυεργαλεια...εγω 8 το πρωι που ειχα παει ειχα δει πολλα περισσοτερα απο 5-6κομματια στις Μεταμορφωσης...απλα ολοι περνανε 2-3κομματια...

Αυριο το πρωί λεω να πάω για το δραπανοκατσάβιδο...

Εγω θα τους γραψω ενα e-mail για να βαλουν στο προγραμμα να δωσουν εντολη στο εργοστασιο τους για κανενα μικρο κρουστικο 10βολτο δραπανοκατσαβιδο.
Εδω εφεραν (αντεγραψαν) το ρουτεροφρεζακι της dremel. Δεν μπορει να μην φερουν και ενα απο τα χρησιμοτερα εργαλεια. Ας αντιγραψουν το μικρο 10βολτο δραπανακι της bosch :)

Δεν τους λες να βγαλουν επιτελους και το δισκοπριονο χειρος...!!! :D
Εγκωσα να περιμενω που λενε και στο χωριο μου...

Εδω μιλαμε να βαλουν στο προγραμμα να φτιαξουν και να φερουν καινουριο εργαλειο που δεν το εχουν!

Για αυτα που εχουν, τα φερνουν αργα η γρηγορα, υπομονη :))

Nαι μόνο αυτή τη ρημάδα την σπαθόσεγα έχουν ξεχάσει τελείως..

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Κάπου είχα διαβάσει πριν λίγο καιρό για καινούργια μεγάλη αποθήκη στο νομό Αττικής, με την προηγούμενη να ήταν Θεσσαλονίκη.
Δεν ξέρω μήπως αυτές οι ελλείψεις έχουν να κάνουν με την μεταφορά από το ένα σύστημα Logistics στο άλλο...βέβαια σαν τελικούς πελάτες δεν θα έπρεπε να μας νοιάζει καθόλου κάτι τέτοιο...

Ξερει κανεις που μπορω να βρω το παρακατω...???
image_14729.jpg

καλο θα ηταν να παω να τα δω αυτοπροσωπος για να δω μεγεθος κτλ κτλ???

Re: Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Πες μας και που ακριβώς χρησιμοποιείται να μαθαίνουμε :)

Για να σφίγγει τάβλες πάνω σε τραπέζια. Είναι χρήσιμα όταν έχουμε πολύ παχύ τραπέζι και οι στάνταρ οι βιδωτοί δεν χωράνε

ΑΑχ και να ηξερες!
Εξαχνα και εγω δυο για τον παγκο μου και δυστυχως δε βρηκα.
Ο Ρεππας μονο ειχε κατι γαιδουρια της Ridgid.
E-bay μονο βρηκα εγω

Πες μας και που ακριβώς χρησιμοποιείται να μαθαίνουμε :)

τα χρησιμοποιεις οπουδηποτε ΔΕΝ θελεις να εχεις μεγαλη επιφάνεια επαφης με τον σφυκτηρα...μπορουν να ασκησουν πολυ μεγαλη δυναμη...εως και 500κιλα δυναμη στην ακρη τους αν παρεις μια μεγαλη...και υπαρχουν οριζοντιες καθετες κτλ κτλ πχ
toggle_c.jpg

Toggle_Clamps_in_action.jpg

toggle_a.jpg

ΑΑχ και να ηξερες!
Εξαχνα και εγω δυο για τον παγκο μου και δυστυχως δε βρηκα.
Ο Ρεππας μονο ειχε κατι γαιδουρια της Ridgid.
E-bay μονο βρηκα εγω

Μπορεις να μου πεις τι πηρες (σε κιλα) αν μπορεις επισης τις διαστασεις...και ΑΝ δεν ζηταω πολλα (που μαλλον ζηταω :) ) μια φωτο για να δω περιπου το μεγεθος...
απο οτι φαινεται θα πρεπει να τα αγορασω απο εξω...οποτε θα πρεπει να παω στα τυφλα...

Last edited: