avlovers
Established Member
- 26 June 2013
- 223
Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα
τιμή; link ;
τιμή; link ;
τιμή; link ;
Καλησπέρα. Παιδιά μήπως γνωρίζεται κάποιο κατάστημα (φυσικό , eshop) εντός συνόρων (!!!) για προϊόντα της Wera.
Ιδιαίτερα για κατσαβίδια (σετάκι ηλεκτρολογικών) και σετάκια με μύτες (μαζί με τον αντάπτορα).
Έξω απο ebay και eshop EU υπάρχει πράγμα αλλά ήθελα να κόψω τιμολόγιο (και να μην μπλέξω με ενδοκοινοτικές).
Ευχαριστώ , Γιάννης.
Καλησπέρα,
το κατάστημα είναι ο Κολλέρης στον Πειραιά. www.kolleris.com
Το είχα βρει google-αροντας και έχω αγοράσει wera, knipex και metabo από εκεί.
Σε συγκεκριμένα αντικείμενα της Wera (κατσαβίδια ακριβείας slotted & philips - μικρά μεγέθη) έχω δώσει παραγγελία με τον κωδικό του κατασκευαστή και ήρθαν μετά από μερικές εβδομάδες. Το ίδιο και σε Metabo.
(κ. Μπάμπη και στο κέντρο βίδας είμαστε χορηγοί - μιας και το αξίζουν )
Και εγω κάτι αντίστοιχο είχα ρωτήσει πριν 2 μέρες..
οπότε πιθανόν να βρεις εκεί. εγω θα οποτε βρω χρόνο θα περάσω μια βόλτα..
Ποιο σετ σκέφτεσαι να πάρεις?
Εξαιρετικο το κατσαβιδακι της WERA θα λυσει χερια!!!
Το ιδιο σχεδιο εχω σε DEWALT!!!
Το ιδιο σχεδιο εχω σε DEWALT!!!
Καλησπέρα. Παιδιά μήπως γνωρίζεται κάποιο κατάστημα (φυσικό , eshop) εντός συνόρων (!!!) για προϊόντα της Wera.
Ιδιαίτερα για κατσαβίδια (σετάκι ηλεκτρολογικών) και σετάκια με μύτες (μαζί με τον αντάπτορα).
Έξω απο ebay και eshop EU υπάρχει πράγμα αλλά ήθελα να κόψω τιμολόγιο (και να μην μπλέξω με ενδοκοινοτικές).
Ευχαριστώ , Γιάννης.
Τελικά έστειλα ένα email στον Κολλέρη , οι οποίοι απάντησαν αμέσως, σχετικά με διαθεσιμότητα και τιμές. Για το σετάκι με τα κατσαβίδια σκέφτομαι να μην το πάρω αφού τα 4 ίσια που δίνει δεν μου είναι (όλα) χρήσιμα. Άρα θα πάω σε μεμονωμένα (και ας μην με συμφέρει) γιατί στην ουσία θέλω PZ (#2 πιο πολύ) & PH (#2 και αυτό) και κάνα ίσιο 4άρι. Για όποιον ενδιαφέρεται το σετάκι πάει 37,00 ο.
Για τα σετάκια με τις μύτες μάλλον θα πάω στο 8700 της Wera που έχει τον αντάπτορα και τα καλά bit της Wera. Τιμή 39,00ο. Πιστεύω ότι θα κάνει καλό συνδυασμό με το δραπανοκατσάβιδο της Bosch.
Το 8700-6/BDC Bit-Check – Rapidaptor στο Amazon.de έχει 33,83 ευρώ με τα μεταφορικά αντί 39, για ιδιώτη δεν συμφέρει να το πάρει από Ελλάδα.
![]()
Έπειτα τα BiTorsion bit και τα BiTorsion bit holder εάν δεν κάνω λάθος είναι για παλμικά κατσαβίδια και δεν προσφέρουν κάτι στα απλά δραπανοκατσάβιδα
Εάν κάποιος αγοράσει το 897/4 IMP R Impaktor holder with retaining ring and ring magnet με δυό ζώνες torsion το θεωρό υπερβολή να αγοράζει και BiTorsion bit που είναι πολύ ακριβά σε σχέση με τα απλά.
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.