Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

τιμή; link ;

http://www.bmtools.gr/preview.php?ProductId=2833&Language=el

Τσάμπα!....εγώ την είχα πάρει 170+ΦΠΑ και από μιά ματιά που έριξα κάπου εκεί κυμαίνεται η τιμή της. Η προσφορά του συγκεκριμένου καταστήματος είναι πολύ καλή!

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Καλησπέρα. Παιδιά μήπως γνωρίζεται κάποιο κατάστημα (φυσικό , eshop) εντός συνόρων (!!!) για προϊόντα της Wera.
Ιδιαίτερα για κατσαβίδια (σετάκι ηλεκτρολογικών) και σετάκια με μύτες (μαζί με τον αντάπτορα).
Έξω απο ebay και eshop EU υπάρχει πράγμα αλλά ήθελα να κόψω τιμολόγιο (και να μην μπλέξω με ενδοκοινοτικές).
Ευχαριστώ , Γιάννης.

Καλησπέρα. Παιδιά μήπως γνωρίζεται κάποιο κατάστημα (φυσικό , eshop) εντός συνόρων (!!!) για προϊόντα της Wera.
Ιδιαίτερα για κατσαβίδια (σετάκι ηλεκτρολογικών) και σετάκια με μύτες (μαζί με τον αντάπτορα).
Έξω απο ebay και eshop EU υπάρχει πράγμα αλλά ήθελα να κόψω τιμολόγιο (και να μην μπλέξω με ενδοκοινοτικές).
Ευχαριστώ , Γιάννης.

Και εγω κάτι αντίστοιχο είχα ρωτήσει πριν 2 μέρες..

Καλησπέρα,

το κατάστημα είναι ο Κολλέρης στον Πειραιά. www.kolleris.com
Το είχα βρει google-αροντας και έχω αγοράσει wera, knipex και metabo από εκεί.
Σε συγκεκριμένα αντικείμενα της Wera (κατσαβίδια ακριβείας slotted & philips - μικρά μεγέθη) έχω δώσει παραγγελία με τον κωδικό του κατασκευαστή και ήρθαν μετά από μερικές εβδομάδες. Το ίδιο και σε Metabo.

(κ. Μπάμπη και στο κέντρο βίδας είμαστε χορηγοί - μιας και το αξίζουν )

οπότε πιθανόν να βρεις εκεί. εγω θα οποτε βρω χρόνο θα περάσω μια βόλτα..

Ποιο σετ σκέφτεσαι να πάρεις?

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Έβγαλε το groupon σήμερα gadget πιστωτική με 18 εργαλεία. Είπα να την βάλω εδώ γιατί με τα μεταφορικά βγαίνει ελάχιστα φθηνότερα από τα buy now του ebay.
http://www.groupon.gr/deals/special...utm_campaign=gg-shop4-less-new-11-24-45733599
Ειδικά δε αν αγοραστούν 2 πέφτει η τιμή.
Αλήθεια το έχει πάρει κανείς;

Και εγω κάτι αντίστοιχο είχα ρωτήσει πριν 2 μέρες..

οπότε πιθανόν να βρεις εκεί. εγω θα οποτε βρω χρόνο θα περάσω μια βόλτα..

Ποιο σετ σκέφτεσαι να πάρεις?

Βασικά ενδιαφέρομαι για το σετάκι με τα ηλεκτρολογικά κατσαβίδια (κοιτάω και την σειρά της facom).
Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα λιγότερα "ίσια" , ίσως τελικά πάω σε μεμονωμένα αν και είναι αρκετά ακριβά αν τα πάρεις έτσι.
Στα tips κοιτάω κάποιο set με το 897/4 R Rapidaptor BiTorsion Universal Bit Holder όπως αυτό με τα καλά tips της Wera ή με λιγότερο καλύτερα tips ,όπως το Bit-Check 8700-9/BTZ.
Θα στείλω ένα email να ρωτήσω αν τα έχει (ή τουλάχιστον σε παραγγελία) και σε ποια τιμή.

Αν έχει άλλος κάποια άλλο κατάστημα κατά νου ας μας το πει.

Εξαιρετικο το κατσαβιδακι της WERA θα λυσει χερια!!!

Υπάρχει και αυτό
vorteil_ringmagnetimpaktor.jpg

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Το ιδιο σχεδιο εχω σε DEWALT!!!

Κι εγώ περίπου το ίδιο... Αν και λίγο ακριβούτσικο. Κάποια Wera όμως τα ζαχαρώνω άσχημα...:cool4:

Dewalt%20DT7921B.png

Το ιδιο σχεδιο εχω σε DEWALT!!!

Το DEWALT έχει μαγνήτη στο χείλος του αντάπτορα (magnet ring, όχι στην βάση που ακουμπάει το bit) ?

Θα το δω και θα σου απαντησω!
Λογικα το εχει στην βαση του Bit.
Το χειλος ειναι για να κραταει την βιδα ευθυγραμισμενη.

Για οσους εχουν παλμικο πολυεργαλειο υπαρχουν φτηνα (και καλων προδιαγραφων) αναλωσιμα.

http://www.banggood.com/5pcs-Universal-Scraper-Saw-Cutting-Blades-Power-Tool-Parts-p-947326.html

Λεει οτι ειναι universal type αρα κανουν για τα bosch,parkside κλπ. Για το Dremel χρειαζεται ενα ανταπτορακι.

Ευχαριστώ , Γιάννης.

Τελικά έστειλα ένα email στον Κολλέρη , οι οποίοι απάντησαν αμέσως, σχετικά με διαθεσιμότητα και τιμές. Για το σετάκι με τα κατσαβίδια σκέφτομαι να μην το πάρω αφού τα 4 ίσια που δίνει δεν μου είναι (όλα) χρήσιμα. Άρα θα πάω σε μεμονωμένα (και ας μην με συμφέρει) γιατί στην ουσία θέλω PZ (#2 πιο πολύ) & PH (#2 και αυτό) και κάνα ίσιο 4άρι. Για όποιον ενδιαφέρεται το σετάκι πάει 37,00 .
Για τα σετάκια με τις μύτες μάλλον θα πάω στο 8700 της Wera που έχει τον αντάπτορα και τα καλά bit της Wera. Τιμή 39,00 . Πιστεύω ότι θα κάνει καλό συνδυασμό με το δραπανοκατσάβιδο της Bosch.

Τελικά έστειλα ένα email στον Κολλέρη , οι οποίοι απάντησαν αμέσως, σχετικά με διαθεσιμότητα και τιμές. Για το σετάκι με τα κατσαβίδια σκέφτομαι να μην το πάρω αφού τα 4 ίσια που δίνει δεν μου είναι (όλα) χρήσιμα. Άρα θα πάω σε μεμονωμένα (και ας μην με συμφέρει) γιατί στην ουσία θέλω PZ (#2 πιο πολύ) & PH (#2 και αυτό) και κάνα ίσιο 4άρι. Για όποιον ενδιαφέρεται το σετάκι πάει 37,00 οŸ‚.
Για τα σετάκια με τις μύτες μάλλον θα πάω στο 8700 της Wera που έχει τον αντάπτορα και τα καλά bit της Wera. Τιμή 39,00οŸ‚. Πιστεύω ότι θα κάνει καλό συνδυασμό με το δραπανοκατσάβιδο της Bosch.

Το 8700-6/BDC Bit-Check – Rapidaptor στο Amazon.de έχει 33,83 ευρώ με τα μεταφορικά αντί 39, για ιδιώτη δεν συμφέρει να το πάρει από Ελλάδα.

8700-6_bdc.jpg

Έπειτα τα BiTorsion bit και τα BiTorsion bit holder εάν δεν κάνω λάθος είναι για παλμικά κατσαβίδια και δεν προσφέρουν κάτι στα απλά δραπανοκατσάβιδα

Εάν κάποιος αγοράσει το 897/4 IMP R Impaktor holder with retaining ring and ring magnet με δυό ζώνες torsion το θεωρό υπερβολή να αγοράζει και BiTorsion bit που είναι πολύ ακριβά σε σχέση με τα απλά.

vorteil_torsion_1_2_3_V2.jpg

κανεναν φορεα για μυτες,με ΠΟΛΥ δυνατο μαγνητη, αλλα σε οχι τεραστιο παχος, μπας και εχετε δει?.. εχω δοκιμασει 4-5 ολοι ιδιοι ειναι.. μια φορα επεσε στα χερια μου ενας, δε θυμαμαι μαρκα, ε ηταν αλλο πραμα... κραταγε βιδα 5χ50 ανετα, και πανω στη δουλεια δε καταλαβαινε τιποτα..
ενοω τετοιου τυπου

17050.jpg

Το 8700-6/BDC Bit-Check – Rapidaptor στο Amazon.de έχει 33,83 ευρώ με τα μεταφορικά αντί 39, για ιδιώτη δεν συμφέρει να το πάρει από Ελλάδα.

8700-6_bdc.jpg

Έπειτα τα BiTorsion bit και τα BiTorsion bit holder εάν δεν κάνω λάθος είναι για παλμικά κατσαβίδια και δεν προσφέρουν κάτι στα απλά δραπανοκατσάβιδα

Εάν κάποιος αγοράσει το 897/4 IMP R Impaktor holder with retaining ring and ring magnet με δυό ζώνες torsion το θεωρό υπερβολή να αγοράζει και BiTorsion bit που είναι πολύ ακριβά σε σχέση με τα απλά.

vorteil_torsion_1_2_3_V2.jpg

Για το 8700 στο ebay το βρίσκεις και στα 29 . Φυσικά δεν συμφέρει από Ελλάδα για ιδιώτη.
Τα bits που είναι με το σετάκι , είναι πολύ καλής ποιότητας και αντοχής και έχουν την περιοχή με τα "διαμαντάκια" που συγκρατούν και την βίδα πάνω στα Bit.
Πολύ βολικό για την δουλειά καθώς επίσης και η ποιότητα των μυτών. Αν και η χρυσές της makita έχω ακούσει ότι έχουν πολύ καλή ποιότητα.
Για το holder αναφέρει ότι είναι είναι για power tools and electronic drills.
Εγώ έχω ένα Bosch GSB 14,4 V-LI (Κρουστικό δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας) που το χρησιμοποιώ στην δουλειά.
Για το holder πιστεύω ότι πράγματι είναι overprized αλλά θα ήθελα να δω πως λειτουργεί.

Lidl - Πέμπτη 2 Οκτωβρίου.
uploadfromtaptalk1411897463467.jpg

Σκέφτομαι σοβαρά για την αγορά του μαζί με όλα του τα εξαρτήματα. Έχει κάποιος άποψη;

Τα εξαρτηματα θα παρω και γω μερικα αλλα το κομπρεσερ θα σου ελεγα καποιο μεγαλυτερο ωστε να μην εισαι στο οριο της δυναμης του.. εγω πηρα ενα toros 50Lt και σκεφτομαι για 100Lt ωστε να μην ψαχνομαι καθε φορα αν καλυπτει το καθε εργαλειο..

UpaYVmOw.jpg

Τύπος ΤΜ 50/2,5
Αεροφυλάκιο 50 lt
Ιπποδύναμη 2,5 hp
lt/min 250
Πίεση 8/116 bar/psi
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 77x33x74
Βάρος 38,5

http://www.skroutz.gr/c/944/pneumatika-ergaleia.html?keyphrase=toros+50/2.5