Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

χαχα, επρεπε να το φανταστω οτι θα το εχεις!!

Nαι αυτο ειναι το σετακι, μονο που το ανταπτορακι δεν εχει τον προσθαφαιρουμενο εξωτερικο πρασινο μανδυα που προσδιδει εξτρα μαγνητικη ελξη στο bit.

To εχει και σε καλη τιμη το Κεντρο Βιδας!

Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

χαχα, επρεπε να το φανταστω οτι θα το εχεις!!

Nαι αυτο ειναι το σετακι, μονο που το ανταπτορακι δεν εχει τον προσθαφαιρουμενο εξωτερικο πρασινο μανδυα που προσδιδει εξτρα μαγνητικη ελξη στο bit.

To εχει και σε καλη τιμη το Κεντρο Βιδας!

Δεν μπορώ να δώ ούτε το link ούτε τις φωτογραφίες που άβαλες γι´αυτό δεν ήξερα αν μιλάς γι´αυτό ή κάποιο άλλο.
Για το πράσινο πλαστικό έχεις δίκιο, κι εγώ το προτιμούσα.Με τρώει και το χέρι μου εδώ και μήνες να χτυπήσω κάποιο απ τα κουκλιά της Wera όπως έκανε ο Γιάννης.
Ήθελα νάξερα τι θα τα κάνουμε όλα αυτά... Να σκεφθείς οτι, εκτός από τα (ούτε θυμάμαι πόσα) Metabo Parkside κλπ, έχω "χτυπήσει" κι αυτά τα Dewalt.

Dewalt-Screwdriving-Set.jpg

Αρρωστακια λεμε...!!! :)

Αυτο λεγεται 'συλλογη' και σημαινει οτι μπορουμε να κατεχουμε εναν απεριοριστο αριθμο απο οποιοδηποτε προιον που εχει εστω και μια ελαχιστη διαφοροποιηση απο το αλλο. :worshippy:

Μόλις παρέλαβα και το πρώτο τεστ αναφορικά με τον μαγνήτη είναι :

Ο Holder της Wera με το μαγνητικό δαχτυλίδι σηκώνει άνετα βαριοπούλα 1 κιλού

magnetic Rapidaptor quick-release bit holder with ringmagnet 887/4 RR suitable for power tools and electronic drills

ringmagnet_rapidaptor_allgemein.jpg

Attachments

• DSC_4496.jpg
    DSC_4496.jpg
    37.3 KB · Views: 203
Απάντηση: Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

καλή φαίνεται αυτή,φίλτρα μόνο απο έξω βρίσκουμε ?ποιο πολύ με ενδιαφέρει φίλτρο για σκόνες-τούβλο-σοβάς κτλ,όταν κόβεις με τροχό γίνεται ένας χαμός.

Μόλις παρέλαβα και το πρώτο τεστ αναφορικά με τον μαγνήτη είναι :

Ο Holder της Wera με το μαγνητικό δαχτυλίδι σηκώνει άνετα βαριοπούλα 1 κιλού
magnetic Rapidaptor quick-release bit holder with ringmagnet 887/4 RR suitable for power tools and electronic drills

Πολυ καλο. Μου φαινεται οτι θα παραγγειλω αυτον τον ανταπτορα της wera διοτι ειναι πιο ευχρηστος απο τον αντιστοιχο πρασινο, ultra magnetic gold, της Μακιτα.

που το βρισκουμε και πως το ζηταμε αυτο εδω το υλικο που χρησιμοποιει στο βιντεο ο μαστορας?

https://www.youtube.com/watch?v=tgGO62jE-ac

Υγρό γυαλί λέγεται. Στην Αθήνα το έχει ο Ζώρζος. Έχω πάρει 2 φορές από 1 λίτρο γιά το τραπεζάκι μου. Κορυφαίο προιόν. Έχει και χρώματα που μπορείς να το χρωματίσεις ανάλογα. Το default είναι διάφανο εννοείται.

Aνοιξε lidl διπλα στα λεροι μερλιν στην πειραιως σημερα και ειχε δισκοπριονο χειρος parkside PHKSU 710 A1 SAW BLADE 110mm απο 40 στα 20 ευρω!Θεωρω οτι ειναι τζαμπα γι αυτα τα λεφτα!

Εχω να πω πολλα για σημερα στο νεο Lidl, περναγα και το ειδα και ειπα να μπω, απιστευτη ταλαιπωρια, δεν αξιζει με τιποτα. Μπηκα μεσα στις 8:30 και δισκοπριονο δεν υπηρχε, ουτε το ηλεκτρικο κατσαβιδι που διαφημιζαν. Γινοταν πανικος, ειχε τεραστιες ουρες στα ταμεια, τα λαμογια καναν συνεχως σφηνες και απο το πουθενα εμφανιζονταν μπροστα σου νεα καροτσια. Τα παρατησα και εφυγα.

Εχω να πω πολλα για σημερα στο νεο Lidl, περναγα και το ειδα και ειπα να μπω, απιστευτη ταλαιπωρια, δεν αξιζει με τιποτα. Μπηκα μεσα στις 8:30 και δισκοπριονο δεν υπηρχε, ουτε το ηλεκτρικο κατσαβιδι που διαφημιζαν. Γινοταν πανικος, ειχε τεραστιες ουρες στα ταμεια, τα λαμογια καναν συνεχως σφηνες και απο το πουθενα εμφανιζονταν μπροστα σου νεα καροτσια. Τα παρατησα και εφυγα.

Κλασσικη περιπτωση...!!!

μα μην εχω κανεναν κοντα σας....κατι τετοιο χρησιμοποιειται για σφραγισματα στα LED

To υγρο γυαλι που λετε πρεπει ναι ειναι η λαικη ονομασια της αγορας. Εχω την εντυπωση πως στην πραγματικοτητα ειναι εποξικη ρητινη (η εποξειδικη). Ειναι δυο συστατικα σε διαφορετικη ποσοτητα το καθε ενα. Πολυ τοξικο παρτε μετρα προστασιας χεριων και ισως και αναπνοης.

Απάντηση: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα

Εποξική ρητίνη και σκληρηντής είναι τα δύο υλικά, και χρησιμοποιούνται με αναλογία 1:1. Και εννοείται οτι χρειάζεται προστασία, ειδικά μάτια δέρμα.

με εποξική 2 συστατικών όταν ήμουν πιτσιρικάς έκανα επάλειψη τους χάρτινους κώνους ηχείων αυτοκινήτου, πριν ακόμα κυκλοφορήσουν τα πολυπροπυλένια και τα κέβλαρ!

Καλά, ήμανε πολύ μπροστά λέμε! :flipout:

με εποξική 2 συστατικών όταν ήμουν πιτσιρικάς έκανα επάλειψη τους χάρτινους κώνους ηχείων αυτοκινήτου, πριν ακόμα κυκλοφορήσουν τα πολυπροπυλένια και τα κέβλαρ!

Καλά, ήμανε πολύ μπροστά λέμε! :flipout:

Ήχος "κρύσταλο" έ; :flipout: