Re: Τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα...Ιδεες, προτασεις και αλλα
Ριξε μια ματια στο νημα που ειναι αφιερωμενο στα πολυεργαλεια, εχει τα παντα νομιζω μεσα.
Προσωπικη αποψη (διοτι ειμαι συλλεκτης και πολυεργαλειων..
) ειναι οτι τα Victorinox παιζουν απλα χωρις αντιπαλο, ειδικα τα μεγαλα εργαλεια, αναφορικα με την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ποιοτητα μεταλλου αλλα και την προσεγμενη κατασκευη τους.
Επιλογη μου απο τα μεγαλα πολυεργαλεια γενικοτερα ειναι το Victorinox spirit. Απο τα υπολοιπα, ξεχωριζω χωρις δευτερη σκεψη το Victorinox Swiss Champ. Το εχω με την ειδικη θηκη του, που χωραει ΑΑΑ φακουδι και χαρακα με πυξιδα και θερμομετρο.
Μεγαλουτσικο αλλα απιστευτα εργονομικο και λειτουργικο. Το εχω απο μαθητης και μοιαζει σαν καινουριο..
Καλησπέρα στην παρέα.
Ψάχνω για ενα καλό πολυεργαλείο χειρός . Τα leatherman είναι μονόδρομος ή υπάρχουν κι άλλα αξιόλογα;
Δώστε καμιά ιδέα για αγορά απο εξωτερικό ή εσωτερικό .
Ριξε μια ματια στο νημα που ειναι αφιερωμενο στα πολυεργαλεια, εχει τα παντα νομιζω μεσα.
Προσωπικη αποψη (διοτι ειμαι συλλεκτης και πολυεργαλειων..
Επιλογη μου απο τα μεγαλα πολυεργαλεια γενικοτερα ειναι το Victorinox spirit. Απο τα υπολοιπα, ξεχωριζω χωρις δευτερη σκεψη το Victorinox Swiss Champ. Το εχω με την ειδικη θηκη του, που χωραει ΑΑΑ φακουδι και χαρακα με πυξιδα και θερμομετρο.
Μεγαλουτσικο αλλα απιστευτα εργονομικο και λειτουργικο. Το εχω απο μαθητης και μοιαζει σαν καινουριο..