Μπαμπη......... Αρχοντας!!!!! :ernaehrung004:
Τι εργαλεια εχει η μπλε σακκουλα?)
Εχει κανεις γνωση για ραγα οδηγο για δισκοπριονο..? δισκοπριονο εχω το PHKS 1350 A1 .. γιατι βλεπω οτι οι περισοτερες ραγες λενε για την ταδε μαρκα δισκοπριονο κλπ.
Μιχάλη, δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά... μάλλον Makita θα είναι...![]()
Επαθα ενα σοκ με τη τιμη.
Επαθα ενα σοκ με τη τιμη.
Το περιμενα ποιο φθηνο.
Οταν λες ραγα? το γνωστο οδηγο που υπαρχει παντου στο ιντερνετ ή κατι διαφορετικο?
Ψαχνω ενα σετ μπιτ με σταυροκατσαβιδα με αρκετα καλη ποιοτητα κατασκευης αν εχει καποιος υποψη του απο εδω ελλαδα , κοπιαστε.
Δουλευω αυτες τις μεγαλες βιδες 6.0Χ70mm και θελουνε μεγαλυτερο μπιτ για δεν κουμπωνει πανω και κλωτσανε.. για ζορι ναι, θα τραβανε.. αρκετο θα ελεγα..
View attachment 115906View attachment 115907
Δημήτρη, φαντάζομαι σε ξύλο τις χρησιμοποιείς σωστά?
Αν ναι γιατί δεν κάνεις ένα προτρύπημα με κάποιο ξυλοτρύπανο για να μην τρώει ζόρι το μπιτ αλλά και το εργαλείο που χρησιμοποιείς?
Εγώ από τότε που "προτρυπάω" τα μπιτ μου ακόμα και τα φτηνιάρικα είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Να φανταστείς ένα bosch πράσινο που έχω φθάρθηκε λίγο έπειτα από βίδωμα 400+ βάλε βιδών και αυτό πάλι ελάχιστα (ίσα που έφυγε η βαφή από την άκρη).
Σωστός. Το δράπανο δεν βολεύει για βίδωμα. Οι 6άρες πάντως, θέλουν 3άρα μύτη.
Αυτό το δράπανο το έχει και ο ξάδερφος μου και να φανταστείς ακόμα ζει μετά από τόσο ζόρι που έχει φάει!
Το έχω δουλέψει και εγώ και δεν μασάει...
Απλά πληροφοριακά, η ροπή του είναι αρκετά χαμηλή γι αυτό και στο βίδωμα έχεις θέμα.
Χρειάζεσαι ένα δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας με ροπή μεγαλύτερη από 8 nm (δεν παίζει να έχει παραπάνω το συγκεκριμένο δράπανο).
Τέλος ο λόγος που σου χαλάνε οι μύτες είναι γιατί όπως "γκαζώνεις" το δράπανο η μύτη πατινάρει στην κεφαλή της βίδας και φθείρεται αμέσως.
Σωστός. Το δράπανο δεν βολεύει για βίδωμα. Οι 6άρες πάντως, θέλουν 3άρα μύτη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.