Nektarios2015
AVClub Fanatic
- 4 March 2015
- 10,384
Εχω τετοια γωνια, αλλα ειναι μεγαλη, δεν χωραει στα σημεια πουβθελω.
λοιπόν , επειδή με βάλατε σε σκέψεις (τελικά δεν είναι να ποστάρει κανείς σε αυτό το φόρουμ !!) έκανα μια βόλτα από Αθηνάς μεριά , να πιάσω στα χέρια μου μια σέγα χαμηλού τύπου , είμαι ανάμεσα στην gst90 Ε και την GST150E . Εντάξει , η 150 είναι σε άλλη κατηγορία , σούπερ επαγγελματική , αλλά βαριά (πολύ για σέγα κατά τη γνώμη μου ) η 90 όμως μια χαρά μου κάθησε , πολύ πιο μαζεμένη και πιο ελαφριά .Είναι το entry lvl μόντέλλο της Bosch στις επαγγελματικές σέγες .Δεν μ' άρεσε ότι όσες είδα ήταν όλες "made in Russia" , έχω μια αλλεργία στο θέμα της χώρας προέλευσης , αλλά όπως μου είπε και ένας έμπορας , ειδικά με την Bosch δεν βγάζεις άκρη με την χώρα κατασκευής , αφού το "made in......." που γράφει επάνω αφορά ουσιαστικά τη χώρα συναρμολόγησης , ενώ τα parts τα φτιάχνει όπου γης . Άντε βγάλε άκρη .Συνεχίζω την έρευνα .
Μπραβο πολυ καλα εκανες, ειδικα για την συγκεκριμενη επιλογη μεταξυ των 2 τυπων σεγων, που πηγες και τις επιασες στα χερια σου.
Για την χωρα κατασκευης/συναρμολογησης θα σου ελεγα να εμπιστευτεις την μαρκα πανω απ'ολα. Η μπλε σειρα bosch ειναι μπλε σειρα bosch...
Nα σου πω την αληθεια αν ηταν να αγοραζα σεγα ρευματος θα αγοραζα την Μικρη σεγα της Μακιτα των 580w. Η εργονομια της ειναι καλυτερη απο της bosch.
Δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου μ' ενα μικρό (όσο μήκος θές) κομμάτι αλουμινίου για οδηγό και δυό σφιχτήρες;
Σε ευχαριστώ ωραίες επιλογές! Υπάρχουν Ελλάδα αυτά ή Αμαζόνιο;
Εξαιρετικά εργαλεία είναι. Δουλεύουν καθημερινά επαγγελματικά σε συνεργεία φίλων μου.Hθελα νά ρωτήσω,τί άποψη έχετε γιά τά εργαλεία Bulle ? από θέμα αξιοπιστίας,καί τί προέλευση εχουν ?
Διαβάζοντας τόν κατάλογο τής unimac τά βλέπω ότι τά αναφέρει ώς επαγγελματικά εργαλεία,αλλά οι τιμές τους είναι περίπου σαν τά Black&deker
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.