Κάλο είναι αρκεί να μη ξεφύγουμε αρκετά...
Που μάλλον εγώ έχω ξεφύγει γιατί βγήκα λίγο έξω για να πάρω τσιγάρα και γύρισα με μιτοτσίμπιδα knipex.
Κυριάκο, στο pdf του manual υπάρχει.
Καλορίζικο Μπάμπη!Κούμπωσέ το στον πάγκο,βγάλε φωτό,και κάνε ρεπορτάζ!Άκυρον !!!!
Πήγα να το πάρω κι ανοίγωντας το κουτί είδα οτι δεν έχει μαχαίρι... Το manual μπορεί να το λέει αλλά...
Κι έτσι κατέληξα στην αρχική μου επιλογή, Makita 5704R... Τι να πώ, μάλλον ο Θεός δεν θέλει να μ´αφήσει να φύγω απ´το μαντρί...![]()
Καλορίζικο Μπάμπη!Κούμπωσέ το στον πάγκο,βγάλε φωτό,και κάνε ρεπορτάζ!
Σχετικα με το gks 190, η συσκευασια δεν εχει, στο μανυαλ αναφερεται γιαυρο το μοντελο? διοτι και στο νετ που ειχα δει λιγο αναφεραν οτι δεν εχει. Μηπως υπαρχει εξτρα?
Άκυρον !!!!
Πήγα να το πάρω κι ανοίγωντας το κουτί είδα οτι δεν έχει μαχαίρι... Το manual μπορεί να το λέει αλλά...
Κι έτσι κατέληξα στην αρχική μου επιλογή, Makita 5704R... Τι να πώ, μάλλον ο Θεός δεν θέλει να μ´αφήσει να φύγω απ´το μαντρί...![]()
χαχα, Μπαμπη καλοριζικο. Οντως ο Θεος σε θελει στο μαντρι της Μακιτα!!))
Περιείχε την λαβή?
Σ´ευχαριστώ Μιχάλη... :ernaehrung004:
Όντως, έτσι φαίνεται, δεν μ´αφήνουν να ξεμυτίσω... Τι; Bosch; Που πα ρε Καραμήτρο...
Χμμμμ... Να μη σε γελάσω, είχα εστιάσει στο μαχαίρι και δεν το πρόσεξα...
Μπάμπη ίσως να το μπέρδεψα εγώ... Εννοείς δεν είχε τον δίσκο ή το splitter?
Μπάμπη ίσως να το μπέρδεψα εγώ... Εννοείς δεν είχε τον δίσκο ή το splitter?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.