Μιχάλη λέγοντας για πάγκο εννοούσα τον mastercut της wolfcraft..
Ναι, αρκετα)
Kανενα ομως δισκοπριονο κατω απο παγκο. Το εχω σκεφτει καποιες φορες, το εχω απορριψει αλλες τοσες αποκλειστικα για λογους ασφαλειας.
Μονο βαση για σεγα εχω παρει και την βαζω αναποδα. Η σεγα δεν εχει θεμα, ειναι σαφως ασφαλεστερο εργαλειο για να μπει αναποδα (ανορθοδοξα).
Το δισκοπριονο χειρος πρεπει να παραμενει δισκοπριονο χειρος κατα τη γνωμη μου. Η σεγα χειρος το ιδιο, αλλα τουλαχιστον εκει ο κινδυνος ειναι ελαχιστος.
Πολλα?
Πως νομιζα εχεις μονο το proxxon...
Και γω φοβαμαι να προσαρμωσω το χειρος σε παγκο, αν και το εχω σκεφτει ουκ ολιγες φορες. Ειναι πολυ επικυνδυνο εργαλειο και ποσο μαλλον να εχεις ενα δισκο και να ωθεις τεμαχια προς αυτο. Και τα καθεαυτου παγκοπριονα ειναι επικυνδυνα αλλα λες πως εχουν καποιες λεπτομερειες ασφαλειας περισσοτερο. Οπως το rining knife και το πεοφυλακτηρα απο πανω.
Μπάμπη σκοπεύεις να το προσαρμόσεις στον mastercut;
Πολλα?
Πως νομιζα εχεις μονο το proxxon...
Και γω φοβαμαι να προσαρμωσω το χειρος σε παγκο, αν και το εχω σκεφτει ουκ ολιγες φορες. Ειναι πολυ επικυνδυνο εργαλειο και ποσο μαλλον να εχεις ενα δισκο και να ωθεις τεμαχια προς αυτο. Και τα καθεαυτου παγκοπριονα ειναι επικυνδυνα αλλα λες πως εχουν καποιες λεπτομερειες ασφαλειας περισσοτερο. Οπως το rining knife και το πεοφυλακτηρα απο πανω.
Ε, οχι
Τι να πω, παρολο που δεν ειναι του χαρακτηρα μου, ειδικα στο συγκεκριμενο θεμα του δισκοπριονου ειμαι συντηρητικος.
ΟΚ, τι να πω; Όπως το βλέπει ο κσθένας αλλά νομίζω είστε υπερβολικοί.
Σίγουρα το σταθερό παγκοπρίονο είναι καλύτερο αρκεί να έχεις το χώρο. Και τα λεφτά βέβαια γιατί αν πάρεις κάποια απ´ τις γνωστές εταιρίες θες ένα 500-αρικο στο νερό... Και μετά άλλο πάγκο για το router, κι αν θες και για σέγα καλά κρασιά.
Καινουριο εργαστηριο...μεγαλη χαρα, αντε με το καλο!!
Ειχα κατσει μια φορα και σκεφτομουν το ιδανικο εργαστηριο. Δυστυχως εχω χασει το σχεδιο που ειχα κανει, ειχε πλακα αλλα ειχε και ενδιαφερον.
2-3 παγκοι εργασιας. Και ξεχωριστα τα ακολουθα:
Δισκοπριονο παγκου σε βαση δαπεδου με πλαινη επεκταση.
Ρουτερ παγκου με οδηγους και συναφη
Πριονοκορδελα 20 εκατοστων υψους κοπης
Φαλτσοπριονο πανω σε εναν απο τους παγκους.
Αυτονομο κολωνατο δραπανο
Στενο παγκο με διδυμους τροχους, και διαφορα σταθερα τριβεια/ταινειολειαντηρες.
Toρνος ξυλου σε βαση.
Ξεχωριστη βαση με ξεχονδριστηρα/πλανη
Γυρω γυρω ντουλαπια, ραφια, διατρητες πλατες, χωροι για πρωτες υλες.. και αλλα πολλα που ξεχναω τωρα)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.