Ευχαριστώ πολύ ,η παραλαβή αναμένεται να γίνει αύριο,μόλις βρεθεί και χρόνος να τον δουλέψω θα γράψω και τις πρώτες εντυπώσεις.
Μπάμπη τι είναι το πορτοκαλί;;
Σύνηθες φαινόμενο με τα B&D. Έστειλα 2 στο service. Το ένα είναι ακόμα εκεί (εδώ και 1+ χρόνο)
Ναί έ; Είναι λίγο τραγικό όμως αυτό....
Κι ενώ επέμενε οτι δεν έκανε τίποτε, ο κακομοίρης, εγώ του τάχωνα κι επέμενα οτι αυτό δεν γίνεται στα καλά καθούμενα, μάλλον του έπεσε κάτω και ράγισε...
Ναί έ; Είναι λίγο τραγικό όμως αυτό....
Κι ενώ επέμενε οτι δεν έκανε τίποτε, ο κακομοίρης, εγώ του τάχωνα κι επέμενα οτι αυτό δεν γίνεται στα καλά καθούμενα, μάλλον του έπεσε κάτω και ράγισε...
Εννοείται.... Πιο πολύ σαν πλάκα τα γράφω όλα αυτά, δεν τα εννοώ βεβαίως... Την αρρώστεια μας την ξέρουμε, με τα λεφτά που έχω δώσει σε εργαλεία, αν τα έδινα σε μαστόρια, θα έχτιζα το Μεριντιέν. Για εργασίες σπιτιού, και για το 98% όσων θα κάνουμε σαν ερασιτέχνες, μια χαρά είναι και τα Parkside. Όπως είπες όμως κι εσύ, μιλάμε και για χόμπυ, κι εκεί μόνο οικονομοτεχνικά δεν σκεφτόμαστε. Για μένα αυτή είναι και η διασκέδασή μου, είναι το καφενείο μου... Άλλων τους τα τρώνε οι ....τάνες... Εμένα η ...τάνα η Makita :silly:Μπαμπη εαν καποιος ερασιτεχνης δεν το εχει σαν καημο να παρει την πληρη σειρα της Makita δεν θα το κανει οσα δραπανοκατσαβιδα και να σπασουν στα χερια του. Εκτος απο τον καημο πρεπει να εχεις και τα χρηματα για να τα παρεις ολα αυτα. Ποσο κανουν ολα αυτα τα Makita που εχεις στην φωτογραφια; Ποσα χρηματα γλιτωσατε με την κουζινα που απο οτι καταλαβαινω την κανατε μονοι σας;ΥΓ Η λεξη καημος να μην διαβαστει αρνητικα, δεν βρισκω καλυτερη λεξη τωρα, σαν χομπυ, ενδιαφερον
Τι λετε ρε παιδια. Σοβαρα, εχουν βγει μπλε οbosch τοσο σκαρτοι, ποιο μεγεθος αναφερεςτε? και γω b&d δεκαετιας και βαλε πρασινο 115mm εχω και εχει τραβηξει τα πανδεινα. Και σκεφτομαι να τον αντικαταστησω με καποιο αλλο. Dewalt σκεφτομουν, αλλα αυτο που θελω εχει οσο ο 220mm μπλε bosch που πηρα...
Μεχρι να μας απαντησει ο Μπαμπης υποθετω αυτο, https://www.toolstore.gr/wolfcraft-3415000-μεγγενη-γωνιων-p-5832.html#.VYG83kaOLRI
Το εψαχνα σχετικα προσφατα γιαυτο το αναγνωρισα αμεσως, τελικα δεν το πηρα.
Μπάμπη, η γωνία που βλέπω στην φώτο τι είναι και πόσο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.