Δεν ξέρω αν αυτό είναι το κατάλληλο νήμα αλλά θα κάνω την ερώτηση.
Έχω πάνω από 35+ χρόνια μια σειρά εργαλείων της Facom σε θήκη που μοιάζει με χαρτοφύλακα (μερικοί θυμούνται τους χαρτοφύλακες/σάκες για βιβλία + τετράδια που είχαμε και κλείνανε με φερμουάρ).
Στα εργαλεία περιλαμβάνεται και μια σειρά από μακριές μίτες για κατσαβίδια (ίσια, στραβοκατσάβιδα κλπ), διαφορετικού πλάτους η κάθε μια, δηλαδή δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλες με την ίδια λαβή. Η θήκη δεν θυμάμαι να είχε τη ή τις λαβές γι' αυτές τις μίτες.
Όχι πως χρειάζομαι απαραίτητα λαβές αλλά, για τη συμπλήρωση της θήκης, μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να βρω λαβές για τις μίτες αυτές;
!. Το σετ με τα ψιλά γερμανικά και οι μίτες είναι τα μόνα που δεν έχουν χαραγμένο το "facom", αλλά υποθέτω ότι είναι θέμα έλλειψης επιφανείας για χάραξη.
2. Πολύ πιθανό να υπήρχε μια μόνο λαβή (δεν θυμάμαι να υπήρχε όταν μου τη χάρισε ξάδελφος), και το ερώτημα είναι αν υπάρχει σήμερα μια τέτοια λαβή για να την αγοράσω.
Μα, οι 4 μύτες έχουν 4 διαφορετικά πάχη (ή όπως αλλιώς μπορεί να ειπωθεί.
Πως θα βολευόντουσαν σε μια λαβή;
Εν πάση περιπτώσει, νομίζω ότι αδίκως το ψάχνω, αφού δεν βρίσκω πουθενά λύση.
Μα, οι 4 μύτες έχουν 4 διαφορετικά πάχη (ή όπως αλλιώς μπορεί να ειπωθεί.
Πως θα βολευόντουσαν σε μια λαβή;
Εν πάση περιπτώσει, νομίζω ότι αδίκως το ψάχνω, αφού δεν βρίσκω πουθενά λύση.
Αψογος ο Παναγιωτης!
Θα τσιμπησω ενα σετακι του groupon!
Καλο ειναι που εχει και στην αντιθετη πλευρα το τρνα δεχθει το σπειρωμα!
Ευχαριστω!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.