Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

και εγώ έχω αγοράσει από εκεί και πάντα συνεπείς στην δουλειά τους, βέβαια μην πάρετε τηλέφωνο -θα απαντήσει ένας κύριος ο οποίος νομίζεις ότι απαντά από το σπίτι του και ότι μόλις τον ξύπνησες- αλλά εξυπηρετικός, καλύτερα με mail, θα απαντήσοπυν σχεδόν άμεσα ή το πολύ μέχρι την επομένη το πρωί. έχω αγοράσει αρκετά πράγματα σε καλές τιμές. πολύ σωστή η παρατήρηση για το κόστος διαχείρισης της παραγγελίας.

Χαχαχαχα έτσι ακριβώς είναι. (Μη σου πώ ότι ψιλοφοβάσαι κιόλας). Και εγώ έχω ψωνίσει από εκεί. Πολύ καλή εξυπηρέτηση και άμεση. Μόνο που μου έκαναν λάθος τον αριθμό στη διεύθυνση και πήγα στο ταχυδρομείο και το έψαξα. Τέλος καλό όλα καλά.

Ρολογακι μετροταινια απο την Stanley. Σε κανει και νιωθεις ξεχωριστος μαστορας :))

WOTHE000200_03_L.jpg

http://watch.brando.com/stanley-tape-measure-watch_p00050c023d003.html

δεν πιιστεύω να εισαι αυτός :p

Attachments

• ΓŽΒΉΓŽΒ½ΓΖ’Γβ‚¬ΓŽΒ΅ΓŽΒΊΓβ€žΓŽΒΏΓΒ.jpg
    ΓŽΒΉΓŽΒ½ΓΖ’Γβ‚¬ΓŽΒ΅ΓŽΒΊΓβ€žΓŽΒΏΓΒ.jpg
    12.6 KB · Views: 227
Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Ρολογακι μετροταινια απο την Stanley. Σε κανει και νιωθεις ξεχωριστος μαστορας :))

WOTHE000200_03_L.jpg

http://watch.brando.com/stanley-tape-measure-watch_p00050c023d003.html

Τι είναι αυτό ρε Μιχάλη;
Οι επαγγελματίες δολοφόνοι είχαν τέτοια, που αντί για μετροταινία έβγαινε συματόσχοινο... :grinning-smiley-043

Εγω εχω ρολογακι bosch, δυστυχως απλο, oυτε αλφαδι δεν εχει :))

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τι είναι αυτό ρε Μιχάλη;
Οι επαγγελματίες δολοφόνοι είχαν τέτοια, που αντί για μετροταινία έβγαινε συματόσχοινο... :grinning-smiley-043

Γκατζετακι της Stanley που σε κανει να ξεχωριζεις απο τους απλους μαστορες :))

Φοριεται σαν κοσμημα στο δεξι χερι. Οπως βλεπεις η ταινεια επεκτεινεται απο αριστερα. Αρα πρεπει να το φορας στο δεξι, σαν ρολεξια :))

Γαλλικο κλειδακι απο την Milwaukee με μια ιδιαιτεροτητα. Ο τροχος ρυθμισης εχει 5 δοντια, αντι 4 η 3 που εχει ο ανταγωνισμος!
Αυτο συνεπαγεται μεγαλυτερη ακριβεια στο πιασιμο και καλυτερο σφιξιμο καθως δυσκολα λασκαρει ο τροχος.

Milwaukee-Adjustable-Wrench-Thumbwheel.jpg

http://toolguyd.com/milwaukee-adjustable-wrenches/

Παιδιά έχω τήν εξής απορία,ποιά είναι η διαφορά μεταξύ ενός παλμικού και ενός έκεντρου τριβείου ?
Γνωρίζω ότι τό έκκεντρο περιστρέφεται κυκλικά,ενώ τό παλμικό παει μπρός - πίσω 1-2 mm .
Αυτό που δέν γνωρίζω είναι σέ ποιές εφαρμογές πρέπει να χρησιμοποιούμαι έκκεντρο και σέ ποιές παλμικό τριβείο ?

Σύντομα θα σου πω το παλμικο για φινιρισμα και το περιστροφικό για πρώτα στάδια .

Σύντομα θα σου πω το παλμικο για φινιρισμα και το περιστροφικό για πρώτα στάδια .

Λεω το ακριβως αντιθετο, το παλμικο σαν πρωτο σταδιο και γωνιες και περιστροφικο για τελικο φινιρισμα, εχει το πλεονεκτημα δεν κανει σημαδια με την ιδια φορα οπως το σκετο παλμικο.
Ψηφιστε απο κατω :) :)

Θα με κανεις να ξεχάσω και αυτά που ξέρω βρε σύ Παναγιώτη..χαχαχα
Αφήνει σημάδια το παλμικο περισσότερα απο το εκκεντρο περιστροφικό ;
Με το παλμικο θα ξεκινήσεις να λειαινεις επιφάνειες , να τελειωσεις ποτε ; Σε ενα μήνα ;
Επειδή μάλλον δεν το έχεις δοκιμάσει κοιτα απλα τα βατ στα μηχανήματα για να καταλάβεις ότι τα εκκεντρα-περιστροφικά ειναι πιο δυνατά και πιο αποτελεσματικά . Δεν ξεκινάς την λειανση με το αδύναμο . Το αν θα κάνουν σημάδια ή όχι δοκίμασε να ανεβαινεις σε γκριπ γυαλοχαρτου όσο προχωράει η λειανση .

Ψηφιζω: Εκκεντρο περιστροφικο, το καλυτερο τριβειο για τα παντα.
Ισχυροτερο απο το παλμικο και δεν αφηνει σημαδια λογω της περιστροφης. Χοντρο γυαλοχαρτο για τα πολλα και λεπτο για φινιρισμα.

Ψηφιζω: Εκκεντρο περιστροφικο, το καλυτερο τριβειο για τα παντα.
Ισχυροτερο απο το παλμικο και δεν αφηνει σημαδια λογω της περιστροφης. Χοντρο γυαλοχαρτο για τα πολλα και λεπτο για φινιρισμα.

Και εγώ ψηφίζω γωνιακό τροχό με βάση για γυαλόχαρτα!!!

Εγώ πάλη ψηφίζω πλάνη.. Ούτε γραμμές αφήνει ούτε χρειάζεται 35 διαφορετικά γυαλόχαρτα ούτε 2 ώρες τρίψιμο ούτε ρεύμα ούτε μπαταρίες..

Υ.Γ. Αρκεί να μην έχουμε να κάνουμε με καμπύλες..

Φιλε θελω τυπου mouse... Δελτα παλμικο. Αλλα να βρισκονται ευκολα τα γυαλοχαρτα..

α, γράψε λάθος τότε . Πάντως επιμένω για όσους τυχόν ενδιαφέρονται το παραπάνω έκκεντρο είναι πολύ καλή περίπτωση .
Υ.Γ. Με έβαλες σε σκέψεις σήφη , μάλλον είναι ώρα να επισκεφτώ κάναν οφθαλμίατρο . !!!