Αν το βλέπω καλά είναι και για πλακάκια. Μήπως το ετρεξες με μεγάλη ταχύτητα?Κάτι τετοιο ηταν! Απο το leroy και μου ειπαν πως ειναι για πλακακια. Αλλά τώρα που το έψαξα λίγο στο net έχετε δίκιο μάλλον ήταν για μπετό! Έχετε να μου προτείνετε κάποιο ποτυροτρύπανο για πλακάκια ; Σε νορμάλ κατηγορία τιμής αν είναι δυνατό !
Καλημερα σακη,εχθες ειχε το δισκοπρίονο στην γιαλκο....
Περασα χτες Δημητρη το ειδα απο κοντα,μου φανηκε πολυ ελαφρυ και μικρο,δεν το πηρα,σκεφτομαι να δωσω αλλα 20-30 ευρω και να παρω κατι με την διπλασια ισχυ
το πρωτο ειναι το Blackdeker CD601
Και το δευτερο ειναι το Skil 5665 AA
Πειτε μου μαστορια την γνωμη σας ποιο απο τα δυο,προσωπικα γέρνω προς το Skil,σαν αξιοπιστια πιστευω Blackdeker και Skil ειναι το ιδιο.
Τελικά ηταν μπετου! Το ειδα και στην απόδειξη που το χαρακτηριζει σαν μπετού! Το δουλεψα σε αργές στροφές αλλα και παλι δεν...! Σε ευχαριστω Κυριάκο, Μαρούσι είμαι. Αλλά σε ευχαρστώ και μόνο για την κίνηση! Θα παω αύριο να δω μηπως βρω κατάλληλο για πλακάκια σαν αυτο που ποσταρε ο φιλος πιο πανω!
Το σετακι του lidl με τα ποτηροτρυπανα το θυμόμαστε?? Τα καταφέρνει μια χαρά!!!
Με το θέμα "σκάλα" έχει ασχοληθεί κανείς; Ψάχνω μια σκάλα για οικιακή χρήση, αλλά να μπορεί να αντέχει πολλά κιλά, ιδανικά 160-170. Όλες πιστοποιημένες για τα 115 (max 150) κατά EN131.
Έλεγα για αυτήν https://www.kentrovidas.gr/prodcat.php?cat=1461, με την ελπίδα ότι σαν πιο ενισχυμένη θα αντέχει και παραπάνω, αλλά το κέντρο βίδας δεν στέλνει σκάλες, παραλαβή μόνο από κατάστημα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.