Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Και αν μετα γινει μια στραβη και χρειαστει να μιλησεις με paupal για refund κλπ τι κανεις?

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Πας να πληρώσεις με paypal κανονικά αλλά αντί να εισάγεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου, πατάς από κάτω την επιλογή για δημιουργία ντε και καλά νέου paypal η πληρωμη με paypal μέσω πιστωτικής κάρτας.
Περνάς τα στοιχεία (αληθινά ή ψεύτικα ότι αγαπάς) σου μαζί με αυτά της κάρτας, πατάς οκ και η πληρωμή περνάει κανονικά.
Πληρώνεις πάλι με paypal απλά σαν guest χρήστης... ;-)
Χρέωση φυσικά μηδενική και με επιλογή για ισοτιμία που την καθορίζει η τράπεζα.

Δεν το δέχεται, έκανα μια παραγγελία (Ebay) 16,99 και πλήρωσα κανονικά. Μετά άλλες παραγγελίες, με πολύ λιγότερα χρήματα, τις απορρίπτει.

Και αν μετα γινει μια στραβη και χρειαστει να μιλησεις με paupal για refund κλπ τι κανεις?

Η συναλλαγή καταγράφεται κανονικά στον λογαριασμό σου και λαμβάνεις κανονικά email από το paypal..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν το δέχεται, έκανα μια παραγγελία (Ebay) 16,99 και πλήρωσα κανονικά. Μετά άλλες παραγγελίες, με πολύ λιγότερα χρήματα, τις απορρίπτει.

Παναγιώτη πράγματι στο ebay δεν το δέχεται αλλά σε sites όπως banggood, tinydeal κ.α το δέχεται κανονικότατα...

Παναγιώτη πράγματι στο ebay δεν το δέχεται αλλά σε sites όπως banggood, tinydeal κ.α το δέχεται κανονικότατα...

Από Γαλλία μέσω ebay το δέχτηκε, δεν δέχτηκε από Κίνα. Ούτε από το Aliexpress. (Πιστωτική Visa, Πειραιώς)

Γειά σας συναδελφοι! Σκέφτομαι να αγοράσω έναν ανιχνευτή... και ο επικρατεστερος είναι ο BOSCH GMS 120... αλλά κοιτάω και τον d-tect 120 (τον έχω βρει μεταχείρισμενο αλλά σε τέλεια κατάσταση) και το σκέφτομαι. έχετε άποψη για κάποιον από τους 2? Τους έχει κανείς? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Από Γαλλία μέσω ebay το δέχτηκε, δεν δέχτηκε από Κίνα. Ούτε από το Aliexpress. (Πιστωτική Visa, Πειραιώς)

Περίεργο γιατί δεν θεωρείται ως συναλλαγη απ´οτι βλέπω.
Εν πάσει περιπτώση μπορεί και σε εμένα να έτυχε, αν και δεν νομίζω γιατί έχω στείλει πάνω από 1500 ευρώ έτσι και μέχρι στιγμής κανένα θέμα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλ

Για να λυθούν οι απορίες όλων μας.
Με πήραν από την τράπεζα Πειραιώς, για την ασφάλεια της πιστωτικής μου, για να δουν αν όντως έκανα παραγγελία και αν έκανα προσπάθειες για άλλες αγορές.
Ρώτησα την εκπρόσωπο της τράπεζας για το ποιος απορρίπτει την συναλλαγή (η τράπεζα ή άλλος) και μου είπε ότι κάποιοι έμποροι του εξωτερικού δεν δέχονται συναλλαγές με κάρτες ελληνικών τραπεζών
και όχι η τράπεζα.

οτι να'ναι γινεται...πριν απο μερες το ebay ηταν κλειστο, χθες ομως εκανα 2 παραγγελιες.

Τζίφος, δεν μπόρεσα από Banggod. Δεν δέχεται ούτε πιστωτική ούτε debit και οι 2 Visa Πειραιώς.

Πήρα τηλ. την τράπεζα και μου είπαν ότι κόβονται κάποια είδη απο πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Παρ' τ' αυγό και κούρευτο.:twoguns::twoguns::twoguns::twoguns:

Γειά σας συναδελφοι! Σκέφτομαι να αγοράσω έναν ανιχνευτή... και ο επικρατεστερος είναι ο BOSCH GMS 120... αλλά κοιτάω και τον d-tect 120 (τον έχω βρει μεταχείρισμενο αλλά σε τέλεια κατάσταση) και το σκέφτομαι. έχετε άποψη για κάποιον από τους 2? Τους έχει κανείς? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Τον BOSCH GMS 120 αγορασα σε μια απο τις τελευταιες ομαδικες που καναμε με τον φιλο Ιωαννη απο το εξωτερικο!
Τον εχω χρησιμοποιησει 2-3 φορες με απολυτη επιτυχια σε ευρεση ηλεκτικων καλωδιων για αποφυγη ζημιων σε τρυπηματα!

Τον BOSCH GMS 120 αγορασα σε μια απο τις τελευταιες ομαδικες που καναμε με τον φιλο Ιωαννη απο το εξωτερικο!
Τον εχω χρησιμοποιησει 2-3 φορες με απολυτη επιτυχια σε ευρεση ηλεκτικων καλωδιων για αποφυγη ζημιων σε τρυπηματα!

Αν δεις το παρακατω βιντεο Κυριακο,θα κλαις τα χρηματα που εδωσες για το BOSCH GMS 120,αληθεια απο ξυλο βρισκει τιποτα ? γιατι στο praktiker εχει ενα πρασινο bosch το PDM 10 και το δοκιμαζα πανω στο ξυλο και μονο οταν ακουμπαγε στο ξυλο σφυριζε :BDGBGDB55:.

https://www.youtube.com/watch?v=JkAlzr5Umm0

Σάκη δε ξέρω τι παίζει στο βίντεο, αν είναι ελαττωματικη η συσκευή η είναι προβοκατσια αλλά το δικό μου δουλεύει κανονικότατα.
Το ίδιο έχει και ο IOANNISTSA και ο Χιωτης χωρίς προβλήματα.

Να το πάρω μάλλον σαν "εργαλείο" αυτόν τον απλό οδηγό δισκοπρίονου και να το βάλω εδώ.

csJx24V.jpg

Η κατασκευή όπως φαίνεται είναι απλή ...και η χρησιμότης του να μπαίνει επάνω σε μεγάλα κομμάτια ξύλου στα οποία έχουμε σημαδέψει το σημείο κοπής και αφού το σφίξουμε επάνω στο ξύλο περνάμε το δισκοπρίονο και κόβουμε ακριβώς στο σημαδεμένο.

bgkxxQm.jpg

Azd7Ph3.jpg

Εννοείται ότι στην φωτογραφία λείπει το προς κοπή ξύλο το οποίο μπαίνει ανάμεσα στον πάγκο και τον οδηγό κοπής.

εμένα με βόλεψε αρκετά σε αρκετές κοπές που χρειάστηκα τελευταία.

Το πάχος των 2 τεμαχίων του οδηγού πρέπει να είναι μικρό (εδώ 8mm μελαμίνη να γλιστράει) για το μεν κάτω για να μην χάνουμε βάθος κοπής για το δε επάνω για να περνάει από πάνω του το μοτέρ του δισκοπρίονου χωρίς να "βρίσκει"

προσπαθω να καταλαβω..χρειαζεται το κατω κομματι, και γιατι?
δεν θα μπορουσε να ειναι μονο ο πανω οδηγος?