Nektarios2015
AVClub Fanatic
- 4 March 2015
- 10,384
Πας να πληρώσεις με paypal κανονικά αλλά αντί να εισάγεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου, πατάς από κάτω την επιλογή για δημιουργία ντε και καλά νέου paypal η πληρωμη με paypal μέσω πιστωτικής κάρτας.
Περνάς τα στοιχεία (αληθινά ή ψεύτικα ότι αγαπάς) σου μαζί με αυτά της κάρτας, πατάς οκ και η πληρωμή περνάει κανονικά.
Πληρώνεις πάλι με paypal απλά σαν guest χρήστης... ;-)
Χρέωση φυσικά μηδενική και με επιλογή για ισοτιμία που την καθορίζει η τράπεζα.
Και αν μετα γινει μια στραβη και χρειαστει να μιλησεις με paupal για refund κλπ τι κανεις?
Δεν το δέχεται, έκανα μια παραγγελία (Ebay) 16,99 και πλήρωσα κανονικά. Μετά άλλες παραγγελίες, με πολύ λιγότερα χρήματα, τις απορρίπτει.
Παναγιώτη πράγματι στο ebay δεν το δέχεται αλλά σε sites όπως banggood, tinydeal κ.α το δέχεται κανονικότατα...
Από Γαλλία μέσω ebay το δέχτηκε, δεν δέχτηκε από Κίνα. Ούτε από το Aliexpress. (Πιστωτική Visa, Πειραιώς)
Παναγιώτη πράγματι στο ebay δεν το δέχεται αλλά σε sites όπως banggood, tinydeal κ.α το δέχεται κανονικότατα...
Γειά σας συναδελφοι! Σκέφτομαι να αγοράσω έναν ανιχνευτή... και ο επικρατεστερος είναι ο BOSCH GMS 120... αλλά κοιτάω και τον d-tect 120 (τον έχω βρει μεταχείρισμενο αλλά σε τέλεια κατάσταση) και το σκέφτομαι. έχετε άποψη για κάποιον από τους 2? Τους έχει κανείς? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Τον BOSCH GMS 120 αγορασα σε μια απο τις τελευταιες ομαδικες που καναμε με τον φιλο Ιωαννη απο το εξωτερικο!
Τον εχω χρησιμοποιησει 2-3 φορες με απολυτη επιτυχια σε ευρεση ηλεκτικων καλωδιων για αποφυγη ζημιων σε τρυπηματα!
Οριστε και ενα Video κατασκευης τουΜπράβο Νίκο,απλό καί χρήσιμο,θά τό δοκιμάσω καί εγώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.