Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Το πηρες Θοδωρη?
Επιβεβαιωνω πως ειναι πολυ καλο και δυνατο για το μεγεθος του!

Εδω η Ferm.
http://www.ferm.com/en_/
Quality_ruimte_testen.jpg

Εργαλεια DIY ειναι που θα τα προτιμουσα σε σχεση με οποιοδηποτε κινεζοειδες.
Θεωρω ομως πως τα του Lidl εχουν την καλυτερη δυνατη εγγυηση οπωτε κοιταω τα πρασσινακια.

Και εγώ το ζαχάρωνω το έκκεντρο
Συμφωνώ μαζί σου για το Lidl. Τα περισσότερα εργαλεία μου από εκεί είναι απλά το καλό με τα Leroy είναι ότι έχει όλη τη συλλογή του πάντα διαθέσιμη και στο ράφι ένα εκθεσιακό για να το πιάσεις στο χέρι σου. Εδώ στη Λάρισα έχει και ένα πάγκο μπροστά από τα ράφια με τα εργαλεία που έχω δει ανθρώπους να ζητάνε να κάνουν δοκιμή πριν πάρουν κάτι.

οχι Κυριάκο αλλά μόλις πάω για κάτι άλλα θα το τσιμπήσω.

Και το Lidl εχει το πρασινο έκκεντρο αλλά μας την έκανε το καλοκαίρι και δεν το έφερε.. Το είχε φέρει αν δεν κάνω λάθος Ιταλία εκείνη την περίοδο..Σπασιμο μεγάλο. :/

Ναι Tzourtzo βασικο αυτο!
Αληθεια το ονομα σου πως ειναι?

Ναι θοδωρη το ειχα δει στην ιταλικη σελιδα αλλα εμας μας πηδηξανε...
χεχεχεχε

Ο Μητσος τσιμπησε το κοκινακι το Einhell ομως απο οτι ειδα!

Ναι Tzourtzo βασικο αυτο!
Αληθεια το ονομα σου πως ειναι?

Ναι θοδωρη το ειχα δει στην ιταλικη σελιδα αλλα εμας μας πηδηξανε...
χεχεχεχε

Ο Μητσος τσιμπησε το κοκινακι το Einhell ομως απο οτι ειδα!

Χρήστος

Η αντιπροσωπεία της Ferm δίνει 3 χρόνια εγγύηση, οπότε τουλάχιστον από πλευράς διάρκειας η εγγύηση είναι ισάξια με των Parkside. Όσον αφορά όμως σε συμπεριφορά/αμεσότητα/τιμές service δε γνωρίζω αν είναι τόσο καλή.

Έχω βάλει στο μάτι ένα παγκοπρίονό τους (ως μέρος της αέναης αναζήτησής μου για τέτοιο εργαλείο).

Και για του λόγου το αληθές τώρα που το βρήκα ορίστε
http://www.brandesenmeurs.nl/dexter-en.html

Δηλαδη να τα εμπιστευομαστε?
Εχω παρει κατι σφικτηρες και μερικα γερμανοπολυγωνα με καστανια και εχουν αποδειχτει αρκετα καλα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για σκουπα τι εχετε να προτεινετε? θελω να αγορασω μια για multipurpuse χρηση, δεν απαιτω ομως να ρουφαει νερο. Θελω να παρω τη καλυτερη, αλλα 4-5 κατοσταρικα μου φαινονται πολλα.
Εχετε να προτεινεται καποια που να μην βουλωνει ευκολα το φιλτρο/ σακουλα? να εχει και φτηνα σχετικα ανταλλακτικες σακουλες επιθυμητο καθως και να ειναι ματζιβελη οσο γινετε. Θελω και υποδοχη για εργαλεια. Θα κοιταγα για miele, αλλα δεν πληρουν ολες τις προδιαγραφες...:smash:

Εχω παρει κατι σφικτηρες και μερικα γερμανοπολυγωνα με καστανια και εχουν αποδειχτει αρκετα καλα.

Για σκουπα τι εχετε να προτεινετε? θελω να αγορασω μια για multipurpuse χρηση, δεν απαιτω ομως να ρουφαει νερο. Θελω να παρω τη καλυτερη, αλλα 4-5 κατοσταρικα μου φαινονται πολλα.
Εχετε να προτεινεται καποια που να μην βουλωνει ευκολα το φιλτρο/ σακουλα? να εχει και φτηνα σχετικα ανταλλακτικες σακουλες επιθυμητο καθως και να ειναι ματζιβελη οσο γινετε. Θελω και υποδοχη για εργαλεια. Θα κοιταγα για miele, αλλα δεν πληρουν ολες τις προδιαγραφες...:smash:

Πάρε ερασιτεχνική Karcher με 2 κατοστάρικα να σωθείς!

Δεν νομίζω κάποιος να μπορεί να πει έτσι απλά αν είναι καλά τα Dexter. Προσωπικά και εγώ μόνο εργαλεία χειρός έχω και είναι αρκετά καλά. Τη σέγα έλεγα να πάρω το καλοκαίρι αλλά τελικά πείρα μια einhell και το μετάνιωσα. Μόνο μετά από δοκιμές θα καταλάβουμε.

Θέλω ενα τρίβεις εκκεντρο μιας και πέρα ενος παλμικου δεν εχω άλλο...
Λεω να δοκιμάσω ενα Dexter...
Εχω αρκετα γερμανοπολυγωνα και κλειδιά καθως και κάποια άλφα δια κτλ απο την ίδια μάρκα...δεν έχει χαλάσει τίποτα και μπορω να πω οτι έχουν βγάλει αρκετή δουλειά ήδη...
Να μου πεις άλλο το ενα άλλο το άλλο...αλλα όπως είπαμε άμεσα διαθέσιμα οπότε τα θέλεις και οχι περίμενε όπως στην περίπτωση του lidl...δεν εχει τύχει να ρωτήσω για εγγυήσεις αλλα γιατι να μην ισχύει αντίστοιχο του lidl...???

Για τις karcher τις ερασιτεχνικες, τουλαχιστον, δεν μου τα ειπε καλα ο αντιπροσωπος, φιλε Νικο.δεν τις κατηγορησε αμεσα αλλα δεν τις παινεψε κιολλας οπως θα εκανε οποιοσδηποτε αλλος πωλητης. Καιμγια τις επαγγελματικες ακομη ειχαμε μια κουβεντα και σχολιασαμε τηνπολιτικη της εταιριας για τα ανταλλακτικα. Να πω και την αληθεια, δεν τις εχω ψηλα στις προτιμησεις μου, μετα απο συζητησεις και με αλλους επαγγελματιες σε προτερο χρονο κυριως για τη υποστηριξη και το κοστος αυτης.

Βρε ενταξει Κυριακο. Δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες. Απο χρηστες ή παρολιγο χρηστες ειναι η εικονα που σχηματισα. Καθως και ο πωλητης που αναφερω, karcher εχει μονο. Δεν προμοταρει αλλη φιρμα.

Δεν ξερω, ισως κανω δυσκολη τη ζωη μου ψυριζοντας το τοσο πολυ.

είμαι στη γύρα για ένα καλό ρούτερ χειρός . Έχει νόημα η ρύθμιση στροφών , γιατί διαβάζω ότι με την ρύθμιση στροφών αποφεύγεις την άσκοπη καταπόνηση των μπίτς και φρεζών, ή να πάω σε ένα χωρίς ρύθμιση . Καμιά ιδέα κανείς ?

Βρε ενταξει Κυριακο. Δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες. Απο χρηστες ή παρολιγο χρηστες ειναι η εικονα που σχηματισα. Καθως και ο πωλητης που αναφερω, karcher εχει μονο. Δεν προμοταρει αλλη φιρμα.

Δεν ξερω, ισως κανω δυσκολη τη ζωη μου ψυριζοντας το τοσο πολυ.

Ο Συγκεκριμένος αντιπρόσωπος είναι κομπογιαννίτης μην τον ακούς. :p

Εννοείται ότι στα ανταλλακτικά βαράνα αλλά δεν χαλάνε εύκολα ρε συ. Εδώ μία parkside που έχω εδώ και 1.5 χρόνο της έχω ρίξει τόσο ξύλο με λεπτές σκόνες κλπ και μόλις την καθαρίζω δουλεύει όπως και στην αρχή. Φαντάζομαι η Karcher θα είναι καλύτερη.
Εν πάσει περιπτώσει ψάξτο λίγο καλύτερα ή για αρχή πάρε την parkside στα 80 ευρώ με υποδοχή μπρίζας και είσαι άρχοντας.

είμαι στη γύρα για ένα καλό ρούτερ χειρός . Έχει νόημα η ρύθμιση στροφών , γιατί διαβάζω ότι με την ρύθμιση στροφών αποφεύγεις την άσκοπη καταπόνηση των μπίτς και φρεζών, ή να πάω σε ένα χωρίς ρύθμιση . Καμιά ιδέα κανείς ?

Βάγγο η ρύθμιση στροφών είναι must. Μην το αμελήσεις γιατί με τα φτηνιάρικα bit θα έχεις θέμα και απόδοσης και ζωής (της δικιάς σου και του bit)!!! :)

Δεν θελω parkside, ειχα einhell και μου ειχε σπασει τα νευρα και τη κανιβαλισσα μετατρεποντας την σε δικια μου πατεντα. Που λογω κατασκευης τα ψωμια της ειναι μετρημενα.

Ο Συγκεκριμένος αντιπρόσωπος είναι κομπογιαννίτης μην τον ακούς. :p

Εννοείται ότι στα ανταλλακτικά βαράνα αλλά δεν χαλάνε εύκολα ρε συ. Εδώ μία parkside που έχω εδώ και 1.5 χρόνο της έχω ρίξει τόσο ξύλο με λεπτές σκόνες κλπ και μόλις την καθαρίζω δουλεύει όπως και στην αρχή. Φαντάζομαι η Karcher θα είναι καλύτερη.
Εν πάσει περιπτώσει ψάξτο λίγο καλύτερα ή για αρχή πάρε την parkside στα 80 ευρώ με υποδοχή μπρίζας και είσαι άρχοντας.

Βάγγο η ρύθμιση στροφών είναι must. Μην το αμελήσεις γιατί με τα φτηνιάρικα bit θα έχεις θέμα και απόδοσης και ζωής (της δικιάς σου και του bit)!!! :)
Οταν εχουμε φτηνιαρικα bit βαζουμε λιγοτερες στρόφες?
Ή δεν ισχυει αυτο που λεω?