Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Σήφη, όταν λες "πλήρες" με ποιό το συγκρίνεις, γιατί μπροστά στο παραπάνω σετάκι της Proxxon φαντάζει φτωχός συγγενής.
Θα μου πείς τώρα οτι κάνει τα διπλά λεφτά, ΟΚ δεκτόν, αλλά μόνο το Proxxon δικαιολογεί αυτό το χαρακτηρισμό.
Το Makita θεωρώ οτι περιλαμβάνει τα απολύτως απαραίτητα, κι αν θες τη γνώμη μου, όταν θα φτάσεις σε αδιέξοδο δεν θα χρειαστείς το απαραίτητο μπιτάκι αλλά το περιτό. :grandpa:
Μυτούλες και αλενάκια όλο και κάπου θα έχεις παραπεταμένα για να κάνεις τη δουλειά σου, άμα χρειαστείς κάποιο απ´ τα άλλα τα περίεργα όμως;

Να σας κάνω και εγώ μία ερώτηση...

Θα πάρω μία σέγα και θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των pst 650 & pst 700 της bosch...

Η χρήση θα είναι καθαρά ερασιτεχνική οπότε σκέφτομαι αν αξίζει το παραπάνω 10ρικο για την 700.

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Σήφη, όταν λες "πλήρες" με ποιό το συγκρίνεις, γιατί μπροστά στο παραπάνω σετάκι της Proxxon φαντάζει φτωχός συγγενής.
Θα μου πείς τώρα οτι κάνει τα διπλά λεφτά, ΟΚ δεκτόν, αλλά μόνο το Proxxon δικαιολογεί αυτό το χαρακτηρισμό.
Το Makita θεωρώ οτι περιλαμβάνει τα απολύτως απαραίτητα, κι αν θες τη γνώμη μου, όταν θα φτάσεις σε αδιέξοδο δεν θα χρειαστείς το απαραίτητο μπιτάκι αλλά το περιτό. :grandpa:
Μυτούλες και αλενάκια όλο και κάπου θα έχεις παραπεταμένα για να κάνεις τη δουλειά σου, άμα χρειαστείς κάποιο απ´ τα άλλα τα περίεργα όμως;

Μπαμπη το ολο θεμα εχει να κανει με το μεγεθος του σετ.. δηλαδη δεν μπορω να χωσω στην μεγαλη εργαλειοθηκη μου πολυ μεγαλο σετ. εχω μεσα ενα σωρο εργαλεια... Η αληθεια ειναι οτι στο 99% των περιπτωσεων το σετακι της Μακιτα με υπερκαλυπτει. εχω αλλα δυο σετακια ενα της manessman και αλλο ενα της velleman που εχουν το καθε ενα απο 100 μυτες (ποιοτητας χαλια βεβαια αλλα στην δυσκολη ωρα σε ξελασπωνουνε). Δηλαδη θελω σιγουρα Σταυρο-Ισιο-Τορξ-Αλεν-Τετραγωνο... το proxxon ποιο σετ ειναι να δω τι διαστασεις εχει η κασετινουλα του?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θα πάρω μία σέγα και θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των pst 650 & pst 700 της bosch...

Η χρήση θα είναι καθαρά ερασιτεχνική οπότε σκέφτομαι αν αξίζει το παραπάνω 10ρικο για την 700.

νομιζω οτι η μονη διαφορα ειναι οτι η 700 ειναι λιιιγο ποιο μικρη και 100γραμμαρια ποιο ελαφρυα... σιγα..

Aξιζει το δεκαρικο παραπανω διοτι και μεγαλυτερο βαθος κοπης εχει και ελαφρυτερη σεγα ειναι.
Με λιγα λογια ειναι το νεωτερο μοντελο με οτι αυτο συνεπαγεται τεχνολογικα.

α το βρηκα το σετ... http://www.etools.gr/index.php?opti...oduct&product_id=1047#τεχνικεσ-προδιαγραφεσ-2

Μπορει παρακαλω πολυ καποιος που χει αυτο το σετ να μου μετρησει διαστασεις κασετινας?? επισεις κλεινει ΚΑΛΑ ωστε να μην υπαρχει κυνδηνος να ανοιξει μεσα σε μια μεγαλη εργαλειοθηκη η οποια ειναι μονιμα στο πορτμπαγκαζ?

Αν έχεις τέτοιο θέμα πάω πάσο... Είναι μεγάλη η κασετίνα της Proxxon (24χ12χ4,5 cm) και σχετικά βαριά.

χμμμμ..θα ψαξω να βρω κατι ιδιουθ μεγεθους να δω πως καθεται (και αν καθεται βασικα) μεσα στην εργαλειοθηκη... θενξ Μπαμπινο

Aν θες παρομοιο σετακι, δες αυτο της silverline με 10 ευρω + μεταφορικα.

633840.jpg

http://www.amazon.es/dp/B000QB2XDK/?tag=halfsichrom0d-21

Για ρίξτε και καμιά ιδέα.... Θέλω να βρώ καμιά φρέζα μετάλου καλής ποιότητας γιατί προχθές που χρησιμοποίησα μια που είχα, μετά την τρίτη-τέταρτη τρύπα τά´παιξε..

perino-freza-metallwn-hss.jpg

Aν θες παρομοιο σετακι, δες αυτο της silverline με 10 ευρω + μεταφορικα.

633840.jpg

http://www.amazon.es/dp/B000QB2XDK/?tag=halfsichrom0d-21
Την εχω. Με βοηθησε μερικες φορες αλλα απο μεταλλα και ακριβεια... Αστο!
Οσο για τη proxxon, ενταξει με πεισατε:grinning-smiley-043, θα τη παρω!

Απλα ηθελα να ρωτησω αν σας σκουριασε, γιατι διαβασα σε μια αρνητικη κριτικη στο Amazon!

τετοια φτηνοσετ εχω 2..ισως να ναι και ολοιδια... χε χε.. οντως καλο ειναι να υπαρχουν αλλα σιγα μη τα κουβαλαω μαζι μου..στο συρταρι μεσα χωμενα αν και οταν χρειαστουν.. κακη ποιοτητα μυτες..τα διχαλα χρειαστικα μια φορα και τα σπασα σχεδον ολα!.. η proxxon μπαινει στα υποψιν...

Για ρίξτε και καμιά ιδέα.... Θέλω να βρώ καμιά φρέζα μετάλου καλής ποιότητας γιατί προχθές που χρησιμοποίησα μια που είχα, μετά την τρίτη-τέταρτη τρύπα τά´παιξε..

perino-freza-metallwn-hss.jpg

Εδώ είσαι: https://www.toolstore.gr/%CF%86%CF%81%CE%AD%CE%B6%CE%B5%CF%82-%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%80%CE%B5%CF%82-%CE%BE%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%85-c-261_266.html

Μια απ´ αυτές τις μέρες θα οεράσω από Ερμού και θ´ ανέβω για κάτι ψιλικοκά που θέλω, έχω υπ´ όψιν μου κι αυτή την HSS αλλά έλεγα μήπως πήρε το μάτι σας κάτι καλύτερο.
Μιχάλη σίγουρα τη θέλω για ατσάλι, για ξύλο βολεύομαι και με τις φτηνές.

Μπάμπη αν εννοείς το toolstore μάλλον έχουν γραφεία εκεί (Ερμού)

" Παραγγελίες γίνονται ΜΟΝΟ μέσω του SITE (ΟΧΙ από το τηλέφωνο ούτε με μήνυμα).
Παρακαλούμε θερμά ΜΗ τηλεφωνείτε για προϊόντα που δε βλέπετε στο site.
Πωλήσεις από την έδρα μας ΔΕ γίνονται."

Δεν παίρνεις καλύτερα την 800 που ειναι ενα από τα καλύτερα εργαλεία της αγοράς;

βασικά μια αποθήκη -μαγαζί είναι σε όροφο ,εάν κατάλαβα είναι το διάδηκτυακο μαγαζί κάποιου φυσικού μαγαζιού

Δεν παίρνεις καλύτερα την 800 που ειναι ενα από τα καλύτερα εργαλεία της αγοράς;

Μπα,φεύγει πάρα πολύ στην τιμή...εδώ το σκέφτομαι για τα 10 επιπλέον της 700.

Aξιζει το δεκαρικο παραπανω διοτι και μεγαλυτερο βαθος κοπης εχει και ελαφρυτερη σεγα ειναι.
Με λιγα λογια ειναι το νεωτερο μοντελο με οτι αυτο συνεπαγεται τεχνολογικα.

Οκ,ευχαριστώ...