makfil
Supreme Member
Και Εγώ .. και ο Μιχάλης ... και ο Μπάμπης ... και ...
... και εγώ, μέσω μιας από τις ομαδικές του Γιάννη.
και το ερώτημα παραμένει αναπάντητο. Γιατί????
Και Εγώ .. και ο Μιχάλης ... και ο Μπάμπης ... και ...
Σήφη, όταν λες "πλήρες" με ποιό το συγκρίνεις, γιατί μπροστά στο παραπάνω σετάκι της Proxxon φαντάζει φτωχός συγγενής.
Θα μου πείς τώρα οτι κάνει τα διπλά λεφτά, ΟΚ δεκτόν, αλλά μόνο το Proxxon δικαιολογεί αυτό το χαρακτηρισμό.
Το Makita θεωρώ οτι περιλαμβάνει τα απολύτως απαραίτητα, κι αν θες τη γνώμη μου, όταν θα φτάσεις σε αδιέξοδο δεν θα χρειαστείς το απαραίτητο μπιτάκι αλλά το περιτό. :grandpa:
Μυτούλες και αλενάκια όλο και κάπου θα έχεις παραπεταμένα για να κάνεις τη δουλειά σου, άμα χρειαστείς κάποιο απ´ τα άλλα τα περίεργα όμως;
Να σας κάνω και εγώ μία ερώτηση...
Θα πάρω μία σέγα και θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των pst 650 & pst 700 της bosch...
Η χρήση θα είναι καθαρά ερασιτεχνική οπότε σκέφτομαι αν αξίζει το παραπάνω 10ρικο για την 700.
Θα πάρω μία σέγα και θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των pst 650 & pst 700 της bosch...
Η χρήση θα είναι καθαρά ερασιτεχνική οπότε σκέφτομαι αν αξίζει το παραπάνω 10ρικο για την 700.
Την εχω. Με βοηθησε μερικες φορες αλλα απο μεταλλα και ακριβεια... Αστο!Aν θες παρομοιο σετακι, δες αυτο της silverline με 10 ευρω + μεταφορικα.
![]()
http://www.amazon.es/dp/B000QB2XDK/?tag=halfsichrom0d-21
Για ρίξτε και καμιά ιδέα.... Θέλω να βρώ καμιά φρέζα μετάλου καλής ποιότητας γιατί προχθές που χρησιμοποίησα μια που είχα, μετά την τρίτη-τέταρτη τρύπα τά´παιξε..
![]()
Δεν παίρνεις καλύτερα την 800 που ειναι ενα από τα καλύτερα εργαλεία της αγοράς;
Aξιζει το δεκαρικο παραπανω διοτι και μεγαλυτερο βαθος κοπης εχει και ελαφρυτερη σεγα ειναι.
Με λιγα λογια ειναι το νεωτερο μοντελο με οτι αυτο συνεπαγεται τεχνολογικα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.