Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Μην είσαστε τόσο σίγουροι γιαυτό ...

Σιγουριά καμία, γιαυτό και το μαλλον. Δωσε στοιχεια.

Που μπορω να βρω ανταλλακτικη πλακα για τριβειο felisatti TP 517 χρωματος μπλε; ( δεν ξερω αν εχει διαφορα απο το κοκκινο που εχει στα σκρουτζομαγαζα). Ειναι αρκετα παλιο.

Μηπως, λεω μηπως να επαιρνες ενα εκκεντρο και να παρκαρεις το παλμικο? εκτος και αν εχεις και μου διαφευγει. Με το εκκεντρο μπορεις να εχεις καλυτερη αποδοση.

Μηπως, λεω μηπως να επαιρνες ενα εκκεντρο και να παρκαρεις το παλμικο? εκτος και αν εχεις και μου διαφευγει. Με το εκκεντρο μπορεις να εχεις καλυτερη αποδοση.
Δεν είναι δικό μου. Είναι του πατέρα μου δώρο από μακαρίτη φίλο του πριν "φυγει" και έχει συναισθηματικη αξία. Η βάση μπορεί να μην θέλει αλλαγή. Απλά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε αν βρω όλο το σετ.

Σιγουριά καμία, γιαυτό και το μαλλον. Δωσε στοιχεια.

Δεν τα συζητάμε δημόσια αυτά Παναγιώτη.
Όταν βρεθούμε σε μάζωξη (θα προσπαθήσω το ΣΑ, αν και δεν είμαι κοντά από σήμερα), θα τα πούμε.

Σου έγραψα νωρίτερα την γνώμη μου για τΟ Skil που έχω...

Ευχαριστω amsen το διαβασα,αλλα ξεχασα να το αναφερω,αρα παω για το skil καρφωτος.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μην είσαστε τόσο σίγουροι γιαυτό ...

Στό club τών Ραμολιμεντων και εσυ,αστα-βράστα μετά τά 60 αστα να πανε :flipout:

Παιδιά κάποιος είχε αναφέρει για 10.8 volt μπλε γωνιακό τροχό.
Υπάρχει κάπου διαθέσιμος ή αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα?

ελα ντε!.. μονο κατα αουστραλια κατι αχνοφαινεται...

Μην ανησυχεις, θα'σαι ο δευτερος που θα το μαθει μολις βγει σε αποσταση βολης απο τα μαγαζακια που θα μπορουμε να τον αγορασουμε.

Απορία που προέκυψε σε αλλο φόρουμ με διαφωνία για το collet σε ρουτερ και τα bit. Θα το δει και εδω ο φίλος metallikas . Δυο ερωτήσεις . 1 στο router του lidl στο collet υπαρχει ελατήριο που σπρώχνει εξω το bit. Υπαρχει σε ολα τα router και ποια η λειτουργία του; 2 τα bit ποσο μεσα στο collet πρεπει να μπαίνουν; Εχω δει στις οδηγίες να αναφέρουν ως σημείο ορίου ενα σύμβολο ¨Κ¨ . Αυτο ειναι το σημείο που πρεπει να σφίξεις το στέλεχος ή ειναι το μίνιμουμ σημείο και πιο μεσα δεν πειραζει;

http://www.finewoodworking.com/tool-guide/video/how-to-install-a-router-bit.aspx

Θα κοβεις αλυσιδες?

Ναι, με τον τροχό κόβονται καλύτερα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μην ανησυχεις, θα'σαι ο δευτερος που θα το μαθει μολις βγει σε αποσταση βολης απο τα μαγαζακια που θα μπορουμε να τον αγορασουμε.

Το θέμα είναι όμως να παίρνει δίσκο λείανσης.

Αλυσιδες κοβονται σχετικα ανετα και με το τροχακι της dremel με τον διαμαντοδισκο.

Για το αν το εργαλειο παιρνει δισκο λειανσης, δεν ξερω αν η bosch θεωρησει οτι το μικρο εργαλειο ειναι σε θεση να λειτουργησει και ως grinder, οχι μονο ως cutter.
Στο βιντεακι παρακατω βλεπω μονο δισκους κοπης.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μιχαλη και τα αλλα παιδια που την εχετε μια ακομη προσθηκη στον εξοπλισμο της πριονοκορδελιτσας!
Παγκος και συστημα ψηξης μεταλλου με σαπουνονερο η αλλο λιπαντικο κατα τα την κοπη!!!!

120081416.jpg

Καλησπέρα, θέλω να μου πείτε γνώμες για το GBH 2-28 και GBH 3-28.
σε watt το ένα είναι 850 το άλλο 800
σε δύναμη το ένα είναι 3,2J και το άλλο 3,1J
σε κιλά το ένα είναι 3,1 το άλλο 3,6

Στα χαρακτηριστικά τους δηλαδή είναι πολύ κοντά.
σε λεφτά έχουν μια διαφορά γυρω στα 80ευρώ.
Ποιο θα μου προτείνατε?
Το θέλω για γενική χρήση και για σκαψιματάκια αν χρειαστεί.