Μην είσαστε τόσο σίγουροι γιαυτό ...
Δεν είναι δικό μου. Είναι του πατέρα μου δώρο από μακαρίτη φίλο του πριν "φυγει" και έχει συναισθηματικη αξία. Η βάση μπορεί να μην θέλει αλλαγή. Απλά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε αν βρω όλο το σετ.Μηπως, λεω μηπως να επαιρνες ενα εκκεντρο και να παρκαρεις το παλμικο? εκτος και αν εχεις και μου διαφευγει. Με το εκκεντρο μπορεις να εχεις καλυτερη αποδοση.
Σιγουριά καμία, γιαυτό και το μαλλον. Δωσε στοιχεια.
Σου έγραψα νωρίτερα την γνώμη μου για τΟ Skil που έχω...
Μην είσαστε τόσο σίγουροι γιαυτό ...
Παιδιά κάποιος είχε αναφέρει για 10.8 volt μπλε γωνιακό τροχό.
Υπάρχει κάπου διαθέσιμος ή αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα?
εγω 3ος...
Απορία που προέκυψε σε αλλο φόρουμ με διαφωνία για το collet σε ρουτερ και τα bit. Θα το δει και εδω ο φίλος metallikas . Δυο ερωτήσεις . 1 στο router του lidl στο collet υπαρχει ελατήριο που σπρώχνει εξω το bit. Υπαρχει σε ολα τα router και ποια η λειτουργία του; 2 τα bit ποσο μεσα στο collet πρεπει να μπαίνουν; Εχω δει στις οδηγίες να αναφέρουν ως σημείο ορίου ενα σύμβολο ¨Κ¨ . Αυτο ειναι το σημείο που πρεπει να σφίξεις το στέλεχος ή ειναι το μίνιμουμ σημείο και πιο μεσα δεν πειραζει;
Θα κοβεις αλυσιδες?
Μην ανησυχεις, θα'σαι ο δευτερος που θα το μαθει μολις βγει σε αποσταση βολης απο τα μαγαζακια που θα μπορουμε να τον αγορασουμε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.