Νικος Πετειναρακης
AVClub Fanatic
Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα
Μπαμπη σε ευχαριστω..Εχω ρουτερ,και παγκο εχω απλα μου φαινεται λιγο βουνο η χρηση του..Αν εν τω μεταξυ εχετε να προτεινετε τιποτα βιντεακια-tutorials,θα τα εκτιμουσα πολυ..Ευχαριστω μαστορες!
Εγώ δεν πρόλαβα να δώ κάτι αρνητικό ρε παιδιά, τοποθέτησα ένα δισκοπρίονο επάνω κι έκανα τη δουλειά μου μια χαρά.
Είναι αλήθεια οτι δεν είναι εύκολη η αλλαγή εργαλείου δεν είναι και παιχνιδάκι, μέχρι να το στερεώσεις και να το ζυγίσεις θες 5-10 λεπτά. Αν θες βάλε-βγάλε γρήγορο τότε χρειάζεσαι και δεύτερο plate. Δεν ξέρω βέβαια που θα το χρειαστείς αυτό.
Ποιά εργαλεία δεν ταιριάζουν, μήπως ανέφεραν κάποια; Εγώ με το Makita και το Parkside δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Για τους φράχτες δεν έχω άποψη, χρησιμοποίησα μόνο τον παράλληλο οδηγό για κοπές με το δισκοπρίονο κι αυτός επίσης δουλεύει μια χαρά. Αυτό που δεν μου άρεσε και δεν ξέρω πως λειτουργεί, το είχα αναφέρει μάλιστα κι εδώ μέσα, είναι οι πλαϊνοί βαθμονομημένοι οδηγοί που δεν έχουν νούμερα αλλά μόνο γραμμούλες. Φανταστείτε ένα μέτρο χωρισμένο σε χιλιοστα και πόντους αλλά μόνο με γραμμές, χωρίς αριθμούς. Αυτό μου δημιουργεί πρόβλημα, δεν μπορώ να παραλληλήσω γρήγορα τον οδηγό, μου παιρνει χρόνο.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Πάντως Νικόλα, επειδή ψάχνεσαι, σου λέω οτι αυτή τη στιγμή δεν νομίζω οτι θα ξαναέδινα τόσα λεφτά για πάγκο.
Για κάποιον που έχει χώρο για σταθερό τραπέζι δεν αξίζει να πληρώνει τόσα λεφτά, με ένα ρούτερ και λίγο μεράκι φτιάχνεις παπάδες.
Μπαμπη σε ευχαριστω..Εχω ρουτερ,και παγκο εχω απλα μου φαινεται λιγο βουνο η χρηση του..Αν εν τω μεταξυ εχετε να προτεινετε τιποτα βιντεακια-tutorials,θα τα εκτιμουσα πολυ..Ευχαριστω μαστορες!