Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Εγώ δεν πρόλαβα να δώ κάτι αρνητικό ρε παιδιά, τοποθέτησα ένα δισκοπρίονο επάνω κι έκανα τη δουλειά μου μια χαρά.
Είναι αλήθεια οτι δεν είναι εύκολη η αλλαγή εργαλείου δεν είναι και παιχνιδάκι, μέχρι να το στερεώσεις και να το ζυγίσεις θες 5-10 λεπτά. Αν θες βάλε-βγάλε γρήγορο τότε χρειάζεσαι και δεύτερο plate. Δεν ξέρω βέβαια που θα το χρειαστείς αυτό.
Ποιά εργαλεία δεν ταιριάζουν, μήπως ανέφεραν κάποια; Εγώ με το Makita και το Parkside δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Για τους φράχτες δεν έχω άποψη, χρησιμοποίησα μόνο τον παράλληλο οδηγό για κοπές με το δισκοπρίονο κι αυτός επίσης δουλεύει μια χαρά. Αυτό που δεν μου άρεσε και δεν ξέρω πως λειτουργεί, το είχα αναφέρει μάλιστα κι εδώ μέσα, είναι οι πλαϊνοί βαθμονομημένοι οδηγοί που δεν έχουν νούμερα αλλά μόνο γραμμούλες. Φανταστείτε ένα μέτρο χωρισμένο σε χιλιοστα και πόντους αλλά μόνο με γραμμές, χωρίς αριθμούς. Αυτό μου δημιουργεί πρόβλημα, δεν μπορώ να παραλληλήσω γρήγορα τον οδηγό, μου παιρνει χρόνο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πάντως Νικόλα, επειδή ψάχνεσαι, σου λέω οτι αυτή τη στιγμή δεν νομίζω οτι θα ξαναέδινα τόσα λεφτά για πάγκο.
Για κάποιον που έχει χώρο για σταθερό τραπέζι δεν αξίζει να πληρώνει τόσα λεφτά, με ένα ρούτερ και λίγο μεράκι φτιάχνεις παπάδες.

Μπαμπη σε ευχαριστω..Εχω ρουτερ,και παγκο εχω απλα μου φαινεται λιγο βουνο η χρηση του..Αν εν τω μεταξυ εχετε να προτεινετε τιποτα βιντεακια-tutorials,θα τα εκτιμουσα πολυ..Ευχαριστω μαστορες!

New Bosch 18V Compact Reciprocating Saw

Μινι 18βολτη μπλε Σπαθοσεγα Bosch που την δουλευεις με το ενα χερι!!
gsa-18-v-li-c-38475.png

Μαξιμουμ βαθος κοπης 20 εκατοστα, βαρος 2.5 κιλα με μπαταρια
http://www.bosch-professional.com/gb/en/gsa-18-v-li-c-38475-ocs-p/

Aυτο ειναι το υπαρχον μοντελο το οποιο χρειαζεται και τα δυο χερια.
TLS.030138.jpg

Μαξιμουμ βαθος κοπης 25 εκατοστα, βαρος 3.4κιλα με μπαταρια.

Last edited:
Απίθανες και οι 2 . Θα διάλεγα την 1 για το βάρος και μόνο και ας έχανα λίγο σε βάθος κοπής.
Οτι πρέπει για κλαριά και κλάδεμα στον κήπο.

Απίθανες και οι 2 . Θα διάλεγα την 1 για το βάρος και μόνο και ας έχανα λίγο σε βάθος κοπής.
Οτι πρέπει για κλαριά και κλάδεμα στον κήπο.

Μην πάρεις τέτοιο πράγμα για κλάδεμα Θοδωρή... Κρίμα είναι!!! ;)

Ε, ειναι σαν να αγοραζεις ενα Jeep για να πηγαινεις στο περιπτερο για τσιγαρα. Δε λεω, πλακα εχει :)

Πλιζ Χιωτης, μην ντο ξεβντιλιζις, εντο στο Ελλαντισταν μονο με Hummer / Cayenne executive edition πηγαινεις στο περιπτερο για τσιγαρα, Αμερικα μας περασες μπρε....

Τhe word 'Jeep' is generic και περιλαμβανει τα παραπανω.
Δηλαδη, αν και ειναι συγκεκριμενη μαρκα αυτοκινητου, χρησιμοποιειται για ολα τα τζιποειδη γενικοτερα. Οπως η λεξεις ασπιρινη, bic, etc.

Η αληθεια ειναι οτι και γω το τζιπ παιρνω καμμια φορα και παω περιπτερο, μονο που το δικο μου ειναι Hyundai :)))

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Kυριακο, πως θα βρουμε το σωστο νουμερο?

Να μην ξεχνιομαστε :))

BoschHeatedJacket.jpg

http://www.amazon.de/Bosch-HEAT-Jac...F8&qid=1449669351&sr=8-25&keywords=bosch+10.8

Νομίζω πως η χρήση που το θέλεις θα καθορίσει τι είδους θα πρέπει να είναι το φαλτσοπρίονο. Αν είναι να ξεπεράσεις τα 200 ευρώ, μπορείς να πάρεις και δύο εργασιών.

Κυριοι θελω τη γνωμη σας για το κατωθι:

https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7808#texnika

Αν μου επιβεβαιωσετε πως αξιζει το παιρνω..

Σε αυτη τη φωτο ειναι το ζουμι.
Αν σε βολευουν οι μαξιμουμ δυνατοτητες κοπης ξυλου του τροχου, τοτε αγορασε το. Η τιμη ειναι σουπερ και το εργαλειο αξιοπιστο.

8951_skil_1131_2.jpg