Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Βρε σεις αυτο θα συμβει σε οοοοολα τα κατσαβιδια που εχουν partial ελαστικη λαβη... Ειτε ειναι wera ειτε δε ξερω γω τι.. Φυσιολογικο ειναι.. Οποτε αν δε το θελετε συτο απλα κοιτατε με κοκκαλινηνλαβη (μμπππρρρρρ)

IOANNIS χρειαζομαι Τροχο και πνευματικο δραπανο σε πρωτη φαση , αλλα επειδη τα πνευματικα αυτητην στιγμη ειναι απλησιαστα για μενα, θα στραφω σε κρουστικο δραπανο και ισως αργοτερα σε πνευματικο... Παλμικο εχω το 10 βολτο και με υπερκαλυπτει..

Το "κακο" ειναι οτι ολα φθειρονται. Μπορει τα βερα, οπως τομπεριγραφει, αλλα πχ τα φακομ που εχω αρχιζουν και γυαλιζουν οι χειρολαβες τους. Κατι wiha που ειχα σπασανε με λιγο ζορι παραπανω. Τα unior επισης δεν αντεξαν οι μυτες πολλες κακουχιες και επισης η χειρολαβη γλυστραει πλεον λιγο παραπανω.
Ειμαι και σε αναζητηση νεου σετ philips και πλεον με δυσκολευει ακομη περισσοτερο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και η αληθεια ειναι οτι τα χειρος δεν τα δουλευω πολυ τα κατσαβιδια. Αλλα γουσταρω που λεει και ο σταβεντο με το γιαουρτι, να εχω πολλα κατσαβιδια!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες,

Μιχάλη

Impact driver με αντάπτορα γίνεται impact wrenches
Impact wrenches με αντάπτορα γίνεται impact driver

Υπάρχουν Impacts που είναι και τα δύο όπως το Bosch GDX (δεν χρειάζεται αντάπτορα).

Που χρειάζεσαι Impact driver με πάνω από 160-180 Nm ?

Kατ'αρχην συμφωνω οτι δεν χρειαζεσαι σχεδον πουθενα impact driver πανω απο τετοιες ροπες. Δεν ειναι ομως ασχημα ενα ταπεινο εργαλειο να σου δινει 220Nm που ειναι ανωτερη τιμη απο τα περισσοτερα αντιστοιχα 18βολτα μαρκας.

Eκει που χρειαζεσαι την ροπη ειναι στο μπουλονοκλειδο καθως και το καλυτερο impact driver θα δυσκολευτει πολυ να παιζει τον ρολο του impact wrench.

Η συγκριση που εκανα ηταν για αντιστοιχα impact drivers με το Ryobi. Ισως επειδη εγραψα μονο την λεξη 'παλμικο' να νομιζες οτι τα εννουσα ολα. Προφανως εννοουσα παλμικο κατσαβιδι, αντιστοιχο με το ryobi. :ernaehrung004:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μιχάλη, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.
Στην Αθήνα υπάρχουν πάρα πολλά μαγαζιά που μπορείς να προμηθευτείς Milwaukee.

Υπαρχει επισημη αντιπροσωπεια δηλαδη και service oπως εχει η bosch?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορ

Υπαρχει επισημη αντιπροσωπεια δηλαδη και service oπως εχει η bosch?

Δεν ξέρω τι γίνεται με την αντιπροσωπεία και ποιός την έχει αλλά αν θες να δεις τι περίπου κυκλοφορεί δες εδώ

Σηφη,υπαρχουν πνευματικα πιστολετα στα 100 ,και αποδεδειγμενα σκυλοι.Οταν μπορεσω εκει θα παω.
Φιλε ενοω πνευματικο μπαταριας!... ρευματος εχω ηδη δυο! ενα Bosch GBH 2-18 και ενα Skill ( δε θυμαμαι μοντελο)..τα χω και τα δυο 6-7 χρονια και εχουν βγαλει απιστευτη δουλεια.. απλα πολλες φορες μου χει χρειαστει να κανω δουλειες εξω και ολο ψαχνομαι απο που να τραβηξω μπαλαντεζες κτλ κτλ...

Ο Κολητος μου εχει το Bosch GBH 18 V-EC και ειναι καταπληκτικο εργαλειο... φαντασου οτι ακομα και ενα κλασικο κρουστικο μπαταριας μου ειναι αρκετο οποτε το πνευματικο ειναι Υπεραρκετο..μονο και μονο για κανα ψιλοκαλεμισμα και για ποιο γρηγορη διατρηση σε μπετο..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μά

Δεν ξέρω τι γίνεται με την αντιπροσωπεία και ποιός την έχει αλλά αν θες να δεις τι περίπου κυκλοφορεί δες εδώ

Θενκς Μπαμπη. Απιστευτες τιμες... να'ναι οι δασμοι που κανουν αυτη την τεραστια διαφορα στις τιμες σε συγκριση με την αμερικη?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάν

Θενκς Μπαμπη. Απιστευτες τιμες... να'ναι οι δασμοι που κανουν αυτη την τεραστια διαφορα στις τιμες σε συγκριση με την αμερικη?

Άσ´ την Αμερική Μιχάλη, είναι άλλος κόσμος, άλλος πλανήτης... Ή μάλλον,σε θέματα αγοράς και τιμολόγησης, ζούνε σε κάποιο άλλο, παράλληλο σύμπαν.
Ο παράδεισος του καταναλωτή, διπλάσιους μισθούς και μισές τιμές.

Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Ποια 18v εργαλεία είναι στις άμεσες ανάγκες σου :
Γωνιακός Τροχός
Κρουστικό Δραπανοκατσάβιδο
Πνευματικο δραπανο

Υπάρχουν προσφορές σε solo μπλε 18v εργαλεία με κάτω από 100 ευρώ ή Σετ όπου το εργαλείο τιμάτε γύρω στα 100 αφαιρώντας το κόστος των μπαταριών/φορτιστή και L-boxx.
.

Φιλε δεςς το και πες μου!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλ

Φιλε δεςς το και πες μου!!

Bosch GBH 18V-EC
1x μπαταρία 18v 4,0 Ah Coolpack
Φορτιστής AL1860
L-Boxx 136

=> τελικό κόστος + μεταφορικά = 325 ευρώ.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει σε προσφορά η μπαταρία 18v 6,0 Ah Coolpack που πήρα πρόσφατα στα 75 ευρώ, και η παραπάνω στα 4,0 Ah έχει κόστος 61 ευρώ.

Bosch GBH 18V-EC
2x μπαταρίες 18v 6,0 Ah Coolpack
Φορτιστής AL3680
L-Boxx 136

=> τελικό κόστος + μεταφορικά = 432 ευρώ.

Απευθείας από το κατάστημα, όχι μέσω Amazon.de, πετυχαίνεις ακόμα καλύτερες τιμές.

Φιλε ενοω πνευματικο μπαταριας!... ρευματος εχω ηδη δυο! ενα Bosch GBH 2-18 και ενα Skill ( δε θυμαμαι μοντελο)..τα χω και τα δυο 6-7 χρονια και εχουν βγαλει απιστευτη δουλεια.. απλα πολλες φορες μου χει χρειαστει να κανω δουλειες εξω και ολο ψαχνομαι απο που να τραβηξω μπαλαντεζες κτλ κτλ...

Οκ Σηφαλιο,δεν το καταλαβα!Πασο!

IOANNIS ξεφευγουμε πολυ ρε συ... Τα δυο solo μακιτακια που κοιταω, τροχος και κρουστικο, εχουν 175ε κ τα δυο μαζι + το κοστος για φορτιστη/μπαταριες...

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

IOANNIS ξεφευγουμε πολυ ρε συ... Τα δυο solo μακιτακια που κοιταω, τροχος και κρουστικο, εχουν 175ε κ τα δυο μαζι + το κοστος για φορτιστη/μπαταριες...

Ποια είναι αυτά ?