Μπορεις βεβαια να το γυρισεις αναποδα το κομματι και να ολοκληρωσεις την κοπη.
Αν το διαθέσιμο ύψος κοπής είναι 5 εκ, ένα κομμάτι 7,5*7,5 δε θα χωρέσει από όποια πλευρά κι αν το βάλεις, δυστυχώς...
Μπορείς όμως να κάνεις ό,τι κάνει ο DiResta, που κρατάει το ξύλο πιο έξω σε λοξή γωνία προς τη βάση και το κόβει σε δόσεις μεν, με ενιαία κίνηση του δίσκου δε (αν βγάζει νόημα αυτό που μόλις έγραψα).
Να θέσω και εγώ ένα ερώτημα που με προβληματίζει από τότε που άρχισα να παρακολουθώ το forum. Διακρίνω τρομερό θαυμασμό (για να μην πω καλώς εννοούμενη εμμονή :hahahaμε τα εργαλεία μπαταρίας. Βρίσκεστε τόσο συχνά σε χώρους χωρίς ρεύμα, ή σας περιορίζει τόσο πολύ την ελευθερία κινήσεων ένα κλασικό εργαλείο ρεύματος, που και δυνατότερο και φθηνότερο και πιο αξιόπιστο είναι;
Φτάνει φτάνει.Αν το διαθέσιμο ύψος κοπής είναι 5 εκ, ένα κομμάτι 7,5*7,5 δε θα χωρέσει από όποια πλευρά κι αν το βάλεις, δυστυχώς...
Μπορείς όμως να κάνεις ό,τι κάνει ο DiResta, που κρατάει το ξύλο πιο έξω σε λοξή γωνία προς τη βάση και το κόβει σε δόσεις μεν, με ενιαία κίνηση του δίσκου δε (αν βγάζει νόημα αυτό που μόλις έγραψα).
Δεν μιλάω με βαση την τωρινή μου κατάσταση Μηχαλιό . Εμπειρικά και μονο απο τα χρόνια που ασχολούμαι και αυτα που έχω συναντήσει . Προτιμώ το "μπλεξιμο" των καλωδίων απο το "ξέχασα να φορτισω μπαταρία" . Προτιμω την δύναμη με μικρό κόστος απο το "ακριβο-μην ξεψυχισεις ακόμα,κρατα λιγο ακόμα γαμ#%¥$& @"...χαχαχα...Ο σοβαρος και απαιτητικος ογκος δουλειας δεν ειναι ακριβως χαρακτηριστικο του ερασιτεχνη/DIY, αλλα μαλλον του επαγγελματια.
Απο την αλλη, εαν εχεις καμποσες μπαταριες, το προβλημα της συνεχους χρησης μειωνεται.
Eσυ ομως Ηλια εχεις ξεφυγει απο τα ορια του ερασιτεχνη πλεον...βρισκεσαι σε αλλο επιπεδο)
Να θέσω και εγώ ένα ερώτημα που με προβληματίζει από τότε που άρχισα να παρακολουθώ το forum. Διακρίνω τρομερό θαυμασμό (για να μην πω καλώς εννοούμενη εμμονή :hahahaμε τα εργαλεία μπαταρίας. Βρίσκεστε τόσο συχνά σε χώρους χωρίς ρεύμα, ή σας περιορίζει τόσο πολύ την ελευθερία κινήσεων ένα κλασικό εργαλείο ρεύματος, που και δυνατότερο και φθηνότερο και πιο αξιόπιστο είναι;

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.