HAF_K
Established Member
- 2 September 2006
- 254
Δες στις αγγελίες γιατί νομίζω ότι υπάρχει αυτός του lidl και σε πολύ καλή τιμή.
Το είδα, αλλά ενδιαφέρομαι για καινούριο.
Δες στις αγγελίες γιατί νομίζω ότι υπάρχει αυτός του lidl και σε πολύ καλή τιμή.
Το είδα, αλλά ενδιαφέρομαι για καινούριο.
Παιδιά καλησπέρα,
έχω μια απορία.
Ας πούμε οτι έχω μία μασίφ επιφάνεια ξύλου. Ή πολλά καδρόνια πχ ενωμένα και η επιφάνεια έχει ύψος 5 εκατοστά. Αν θέλω να "σκάψω" ένα μέρος της επιφάνεις πχ κατά 1 εκατοστό αφήνωντας γύρω γύρω το ξύλο άθικτο υπάρχει τρόπος; Για να καταλάβετε ακριβώς θέλω να φτιάξω ένα τραπεζάκι και θέλω γύρω γύρω πχ να υπάρχει 5 εκατοστά ξύλο και στο κέντρο να χώσω γυαλί πάχους 1 εκατοστού στις διαστάσεις που θα το έχω κόψει. Υπάρχει κάποιο εργαλείο ή κάποια πατέντα να το κάνω;
Τελικά κατέληξα να το κάνω προσθέτωντας απλά ξυλο πάχους 1 εκατοστού σαν κορνίζα γύρω γύρω και το κόλλησα με κόλα και θα θηλυκώσω εκεί το τζάμι. Αλλά απο περιέργεια ρωτάω αλλά και γιατί θα φαίνεται ποιο ωραίο σαν ενιαία κατασκευή.
Πρακτικά γίνεται με ρουτερ. Και πρακτικά ειναι πολυ φασαρία.... Οχι για την διαδικασία, αλλα για την ποσότητα υλικού που θέλει να αφαιρέσει . Η διαδικασία απαιτεί μια κατασκευή που το ρουτερ θα πατάει πανω σε δυο ξύλα , έχοντας δακτυλίδι αντιγραφής , και θα τρώει υλικό . Στην λογική ενός cnc που κινείται σε x-y .Θεωρητικα γινεται με ρουτερ.Πρακτικα ειναι πολυ φασαρια νομιζω.
Καινούργιος είναι και αυτός φίλε μου.
Αχρησιμοποίητος νομίζω είναι!
Αξιότιμοι Κύριοι, έχετε κάποια προταση για διπλό τροχό λειανσης πάγκου? Ψάχνω κάτι οικονομικό βασικά αλλά να μην ειναι και τελείως μάπα.
Παιδια μπορει καποιος να μου προτεινει ενα σε με bits που να ειναι πληρες και κορυφαια ποιοτικα;Σημερα βλαστημησα προσπαθωντας να βιδωσω αυτοδιατρητες σε πορτα αλουμινιου,μα μιλαμε για πολλα καντιλια.Ολο γκρρρρρρ και φαγωμενες βιδες και μυτες.Αει σιχτιρ.
To set της proxxon το θεωρω πραγματικα πληρες και αρκετα καλο ποιοτικα.
![]()
Αν ομως βλεπεις οτι χρησιμοποιεις καποιες μυτες συνεχως, θα προτεινα να παρεις ξεχωριστα αυτο το συγκεκριμενο ειδος μυτων. Εχω παρει καποιες μυτες wera οι οποιες ειναι παρα πολυ ανθεκτικες.
Με τι κατσαβιδι βιδωνεις impact? Aν ειναι impact και βιδωνεις γομαροβιδες, καλο ειναι να παρεις ειδικες μυτες -impact driver bits.
Νικόλα σήμερα συμπτωματικά έβαζα νάιλον σε ενα σωληνα μηχανισμού τεντας με διατρητες βιδες . Το μπιτ που πρέπει να χρησιμοποιήσεις ειναι PZ1 ή PH1 , όχι PZ2 ή PH2 όπως νομίζουν οι περισσότεροι .
Ενας εύκολος τρόπος ειναι να κανεις ενα προτρυπημα με πιο ψιλο τρυπανακι .
Λιακο μου τρυπανακι δεν ειχα μαζι μου,αγορασα απο το δρομο ενα μηχανισμο αυτοματου κλεισιματος πορτας και τον εβαλα στο φροντιστηριο,ειχα δυο τρεις μυτες στο βαλιτσακι του δραπανου και θεωρησα πως η δουλεια μου θα γινει οκ.Αν δεν απατωμαι μια απο αυτες ηταν PZ1.Προτεινεις καποιο σετ εσυ;
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Μιχαλη δεν εχω impact driver.Για πες για το σετακι της proxxon,απο που και ποσο;Ελλαδα αν ειναι δυνατον..Σε ευχαριστω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.