Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Να μου το θυμηθητε οτι αυτο το εργαλειο θα αναγκασει πολλους επαγγελματιες, που δεν δουλευουν σειρα bosch, να αγορασουν για πρωτη φορα 10βολτο bosch.

Ειναι απιστευτο το μεγεθος για γωνιακο τροχο. Eγω προσωπικα θα το παρω μονο και μονο για να ολοκληρωσω τη συλλογη -μονο το 10βολτο μπουφανακι θα μου λειπει :)))

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Κι εγώ το θέλω γαμώτο!....φτού σου Αλέκο!...πάλι σε έξοδα θα μπω!

To Φουρνοφαραγγο ειναι κοντα στα Βριλησσια η στην Χιο?
Αν ειναι να το αγορασουμε, να παρουμε δυο και να μοιρασουμε και τα μεταφορικα :)

To Φουρνοφαραγγο ειναι κοντα στα Βριλησσια η στην Χιο?
Αν ειναι να το αγορασουμε, να παρουμε δυο και να μοιρασουμε και τα μεταφορικα :)

ΜαστροΜιχάλη, βρίσκεσαι Ελλάδα?....αν, ναι, τότε είμαι σύμφωνος γιά το deal.
Όσο γιά το Φουρνοφάραγγο, δέξου, γιά την ώρα ότι είναι κοντά στα Βριλήσσια.

ΜαστροΜιχάλη, βρίσκεσαι Ελλάδα?....αν, ναι, τότε είμαι σύμφωνος γιά το deal.
Όσο γιά το Φουρνοφάραγγο, δέξου, γιά την ώρα ότι είναι κοντά στα Βριλήσσια.

Δεν ειμαι στην Ελλαδα αλλα δεχομαι οτι το Φουρνοφαραγγο ειναι κοντα στα Βριλησσια.
Οποτε το deal ισχυει.

Οταν το αποφασισεις, στειλε μου ΙΒΑΝ του λογαριασμου σου να σου εμβασω το ποσο αμεσα. Μαζι με τα μεταφορικα προς τα Βριλησσια :))

Δεν ειμαι στην Ελλαδα αλλα δεχομαι οτι το Φουρνοφαραγγο ειναι κοντα στα Βριλησσια.
Οποτε το deal ισχυει.

Οταν το αποφασισεις, στειλε μου ΙΒΑΝ του λογαριασμου σου να σου εμβασω το ποσο αμεσα. Μαζι με τα μεταφορικα προς τα Βριλησσια :))

3 ερωτήματα.
1.Γιατί να μη σου φορτώσω το balance του paypal σου και να το κάνεις εσύ;
2.Σ´εμένα θα πέσει ο κλήρος να παραλάβω από τα Βριλήσσια;..(μιά και μένω Ηλιούπολη).
3.Να ρωτήσουμε μήπως ενδιαφέρεται και κανείς άλλος γιά το κομμάτι;

Επίσης, δε λέω, η τιμή συγκρίσει άλλων site είναι πολύ καλή, αλλά δεν παίζει να το βρούμε σκέτο χωρίς το βαλιτσάκι;...δεν το θέλω το βαλιτσάκι!. Αν υπήρχε σόλο κάπου, με τιμή 1 κατοστάρικο, ωραία θα'ταν!

3 ερωτήματα.
1.Γιατί να μη σου φορτώσω το balance του paypal σου και να το κάνεις εσύ;
2.Σ´εμένα θα πέσει ο κλήρος να παραλάβω από τα Βριλήσσια;..(μιά και μένω Ηλιούπολη).
3.Να ρωτήσουμε μήπως ενδιαφέρεται και κανείς άλλος γιά το κομμάτι;

1. Εκανα μια συγκεκριμενη προταση, αλλιως θα ειχα κανει αλλη προταση :))
2. Δεν θα παραλαβεις απο Βριλησσια. Θα παραλαβεις σπιτι σου.
3. Φανταζομαι οτι αν υπηρχε ενδιαφερον θα ειχε εκδηλωθει.

Απλα εκανα την συγκεκριμενη προταση επειδη συνηθως δεν μπορει κανεις να παραλαβει Αθηνα. Εγω ερχομαι συνηθως μονο καποια ΣΚ, αραια και που.

Η τιμη που βρηκες νομιζω οτι ειναι απαιχτη. Με η χωρις βαλιτσακι.

Θα παραλάβω και τα δύο εγώ?...και πότε θα πάρεις εσύ το δικό σου?

Δεν βιαζομαι καθολου, oποτε λαχει, ακομα και το Πασχα η αργοτερα. Eιπαμε το θελω για να ολοκληρωσω τη συλλογη των 10βολτων :))

Σκεφτηκα να ρωτησω τον εδω αντιπροσωπο της bosch, ειναι φιλος μου. Να δουμε τι μπορει να κανει :))

Το Πάσχα που θα ξανάρθει θα τον περιμένουν ένα κοντέϊνερ εργαλεία από παραλαβές νομίζεις ότι θα προλάβει να τα δει όλα μέχρι να ξαναφύγει :flipout::flipout::ernaehrung004:

Αυτα ειναι που βλεπαμε κραμασμενα στους μαραγκους στα παλια μαγαζια.
Μεχρι και ο πατερας μου που εφτιαχνε καλαποδια ειχε αντιστοιχα εργαλεια.

Ισως εκει παει το μερακλης.

Νομιζω δεν εχουν εφαρμογη στα συγχρονα ρουτερ.

Για μέταλλο ειναι τα παραπάνω και μπαίνει λογικά σε φρεζοδράπανο.

Αν δείτε στη περιγραφή αναφέρει
Application materials: mold steel, cast iron, carbon steel, alloy steel, tool steel, and other material.

Σε ρούτερ ξύλου δε μπαίνει γιατί θα το "κάψει" μιας και ειναι πολύστροφο. Πρέπει να ειναι αυτό εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=bgFVUzjlWOg