Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

ακριβως αυτο σκεφτομουνα...!! εφτιαξα ενα απο νοβοπαν αλλα ειναι 16 ή 18 χιλιοστα το ξυλο και τρωει πολυ ψωμι απο τα bit.
αν προσθεσεις αγορα 1/2τμ κοντρα πλακε, αλουμινιο ή πλεξι, κανα διακοπτη, φραχτες κερατα χριστουγενα + την εργασια... παει μια η αλλη !
αγοραζεις αυτο ετοιμο και ξεμπερδευεις

ειναι μειον οτι η επιφανεια ειναι 45 χ 35 ?

Αφου εσυ ξερεις τι εργασιες θελεις να κανεις με το ρουτερ. Νομιζω οτι ειναι καλες οι διαστασεις.
Aυτες ειναι και λιγο πολυ οι διαστασεις στους περισσοτερους ετοιμους παγκους για ρουτερ που βλεπω.

αμ ελα ντε που δε ξερω :smile::smile::smile::smile: αμα ηξερα θα ρωταγα???
οι σχεσεις μου με το ρουτερ ειναι πολυ τυπικες ακομα. το κοιταω καθε πρωι... με βλεπει κι αυτο αλλα μεχρι εκει...
δεν εχουμε προχωρησει ακομα σε κατι σοβαροτερο :D:D

αμ ελα ντε που δε ξερω :smile::smile::smile::smile: αμα ηξερα θα ρωταγα???
οι σχεσεις μου με το ρουτερ ειναι πολυ τυπικες ακομα. το κοιταω καθε πρωι... με βλεπει κι αυτο αλλα μεχρι εκει...
δεν εχουμε προχωρησει ακομα σε κατι σοβαροτερο :D:D

Αμα δεν ξερεις τοτε σου κανει, θα πει οτι δεν θες να βαλεις κανα γομαρι ντουλαποειδες να το φρεζαρεις :)))

εννοειται πως οχι.. δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια με το ξυλο κ δεν φτιαχνω επιπλα
για κανενα αυλακι το πηρα που κ που σε κανενα φωτιστικο που μου αρεσει να φτιαχνω για να μπαινει το τζαμι χωνευτο και καμια καμπυλη στις ακρες.. τετοιες ψιλοδουλειες
οποτε λετε οτι κανει ετσι?

Τρελαινομαι για Google translate xaxaxaa

Ενεργοποιήστε το δρομολογητή σας σε ένα πλάστης άξονα. Απλά στερεώστε το router σε Mayo νοσοκομείο in-βύσμα και να ξεκινήσει με το πράσινο κουμπί και να σταματήσει με το κόκκινο.

Παιδια ειναι πλαστικο και το επανω? Εννοω το σημειο που θα μπει το κομματι για να περασει απο το ρουτερ? Ειμαι απο κινητο και δε μπορω να δω καλα. Αν ειναι απο πλαστικο και το θελει κανεις για λεπτοδουλεια θεωρω οτι δε κανει μιας και θα εχει ελαστικότητα που δε πρεπει.

c9ff9ce0489f3e0219207c02f9d8ee32.jpg

αλουμινιο φαινεται και στο site για αλουμινιο το δινει

http://www.ferm.com/en_/router-table.html

Το θέμα είναι όμως να κάνει καλύτερη τιμή.
Και εγώ το σκέφτομαι είναι η αλήθεια... Ας ρωτήσει όμως κάποιος σε περίπτωση powerbuy τι έκπτωση μπορούμε να πάρουμε.