panava
Supreme Member
- 6 June 2014
- 4,783
Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα
Πολύ ωραία περιγραφή των διάφορων εργασιών που μπορούν να γίνουν... Μας πριζώνεις.
Οπότε Δημήτρη προτίμησε το βουτανίου, γνώμη μου και τέτοιο θα πάρω αν και όταν αποφασίσω.
Δημητρη μην σε προβληματιζει το βουτανιο, με ενα μπουκαλι απο ειδη καπνιστου (τα περιπτερα "σφαζουν" λιγο) περνας καιρο. Σαν κολλητηρι βολευει πολυ οταν "κανεις τον Ταρζαν" πανω σε σκαλες ή χωμενος μεσα σε ντουλαπες και παταρια, και κολλας ταυτοχρονα, και τα καλωδια με τις προεκτασεις σε βαραινουν. Χρησιμοποιωντας τη μυτη ζεστου αερα μπορεις να ξεκολησεις εξαρτηματα με πολλα πιν με τη μια. Επισης αν δεν βαλεις "μυτη" μπροστα κανει ενα πολυ δυνατο φλογιστρο. Εμενα να φανταστεις μου ειχε κοπει στο μπανιο μια βιδα "προσωπο" με το πλακακι, και με βοηθησε αυτη η λειτουργια στο να λειωσω το ουπατ και να μπορεσω να την βγαλω με το μυτοτσιμπιδο, χωρις να κανω ζημια.
Επισης δοκιμασε να φτιαξεις ενα στενσιλ με αλουμινοταινια και να καψεις με φλογιστρο ζαχαροπλαστικης. Δεν θα σκαψει αλλα θα καψει απλα το σχεδιο
Πολύ ωραία περιγραφή των διάφορων εργασιών που μπορούν να γίνουν... Μας πριζώνεις.
Οπότε Δημήτρη προτίμησε το βουτανίου, γνώμη μου και τέτοιο θα πάρω αν και όταν αποφασίσω.