Καλησπέρα σε όλους , επειδή μένω σε διαμέρισμα και ήδη κάνω αρκετή φασαρία με τα εργαλεία (πριν λίγο έφτιαξα και ένα πολύ απλό πάγκο για το ρούτερ , κάποια στιγμή θα σας τον δείξω ) αποφεύγω να χρησιμοποιώ σφυρί , αλλά για τα σκαλίσματα εκτός απο το χέρι το σκαρπέλο θέλει αρκετές φόρες λίγη βοήθεια. Γι'αυτό σκέφτηκα να πάρω ένα ηλεκτρικό σκαρπέλο , αλλά αυτό
http://www.proxxon.com/en/micromot/28644.php?list εκτός του ότι είναι το ιδανικό είναι και αρκετά ακριβό για εμένα και έτσι πάμε στις εναλλακτικές , αμεσως επόμενη σκέψη κάτι παρόμοιο αλλά σε άλλη μαρκα αλλά και εκεί πάμε περίπου στα 80 (και πάλι αρκετά είναι ) , το αντίστοιχο εργαλειάκι το Lidl έχει να το βγάλει καιρό και δεν ξέρω πότε θα το φέρει , αν το φέρει ποτέ .
Και για να μην σας ζαλίζω άλλο ψάχνοντας έπεσα πάνω σε αυτό
http://www.ebay.com/itm/Woodworking-Carving-Chisel-Electric-Carving-Machine-Tool-with-5-Carving-Blades-/231844932009?hash=item35fb08e9a9:g:KzcAAOSwWTRWv6LH , το έχει κανείς ή έστω να το έχει δεί σε λειτουργία , τι γνώμη έχετε ???? Εργαλειάκι για να το συνδέσω έχω το ντρεμελοε'ι'δές 220V του Lidl.