Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Περίεργο πού δέν έχει μαχαίρι,θυμάσαι πιό μοντέλο είναι Νίκο ?

Οντως είναι περιεργη ζημιά,όσο καί τακτική χρήση νά του έκανες δέν δικαιολογείται να μπουκώσει τόσο σκόνη μέσα καί νά διαλύσει τά καρβουνάκια,ενημέρωσε μας πού ήταν τό πρόβλημα όταν το παραλάβεις

Εγινε Νικόλα,τό Γαλλικό δέν τό κατέχω,αλλά άς όψεται η Google-Mετάφραση -bye-

Δημήτρη όταν τον πρωτοπήρα έτριψα καμιά 30-40 τετράμετρες σανίδες και από εκεί και έπειτα μόνο για κανένα ίσιωμα τον είχα καθώς έιχα πάρει πλάνη...
Τώρα τελευταία μόνο ανάποδα τον λειτουργούσα και αυτό για να κάνω τις γωνίες στα ξύλα, όχι ζόρισμα δηλαδή...

Αυτές τις μέρες θα τον στείλω στο service και ο Θεός βοηθός...

Νίκο αν δεν κάνω λάθος ο Νεκταρ είχε πει πως η θραύση των καρβουνων είχε προκληθεί από πτώση.
Η σκόνη πως να σπάσει τα καρβουνακια???
Επίσης ότι εργαλείο και να ήταν μετά από 40*(4+4) μέτρα θα μπουκωνε στην σκόνη.
Πεπιεσμενος αέρας και καθάρισμα συχνά σε όλα παιδιά!

Δυστυχώς το δικό μου B&D απέδειξε ότι δεν ειναι και τόσο ποιοτικό εργαλείο.
Καλύτερα στο bosch να έχεις κια το κεφάλι σου ήσυχο αν πάθει κάτι.

Μπορεις να δωσεις λεπτομεριες μια και το ειχα υπ οψιν για μελλοντικη ανα βαθμιση μου....

.-----------------------------

Ασε διαβασα το νημα. μηπως δεν εκανε σωστη δουλεια το κυκλονικο, η το δουλευεις ανευ σκουπας αναροφησης;

Ολα ςχουν αναφερθει Δημητρη στο νημα.
Αλλα αφου συζητιεται ακομη, τα τανκς θελουν περριση φροντιδα. Το φυσαω εγω καθε φορα μετα τη χρηση. Αλλα του ανοιγω την ασφαλεια της ταινιας και τη γυρναω με το χερι αναποδα και πεφτει επιπλεον σκονη. Και οταν το βαζω στο ντουλαπι, παλι πεφτει σκονη απο τη ταινια. Οποτε εκτος απο το ανοιγμα της ασφαλεια ταινιας το χτυπαω και ελαφρα στο παγκο να πεσει οτι εχει μεινει. Και δεν φτιαχνω τοσα μετρα λειανσης.

Τριβεια χειρος με αναρρόφηση σκονης εαν ενδιαφερεται καποιος η το χρειαζεται...

indasa_hand_blocks_3.jpg

Indasa Rhynogrip Dust Extraction Handblock 70x198mm

Νίκο αν δεν κάνω λάθος ο Νεκταρ είχε πει πως η θραύση των καρβουνων είχε προκληθεί από πτώση.
Η σκόνη πως να σπάσει τα καρβουνακια???
Επίσης ότι εργαλείο και να ήταν μετά από 40*(4+4) μέτρα θα μπουκωνε στην σκόνη.
Πεπιεσμενος αέρας και καθάρισμα συχνά σε όλα παιδιά!

Πάνω σε χαλί από μισό μέτρο είχε πέσει μια φορά και εκτός αυτού και αν δεν το καθάρισα με πεπιεσμένο αέρα 4-5 φορές μέχρι τώρα.
Την σκόνη Κυριάκο εσωτερικά την έπιασε που δεν μπορούσα να επέμβω χωρίς να λύσω το μηχάνημα.
Όταν έτριψα τις σανίδες είχα πίσω το φίλτρο του όπου μάζευε κανονικά την σκόνη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ολα ςχουν αναφερθει Δημητρη στο νημα.
Αλλα αφου συζητιεται ακομη, τα τανκς θελουν περριση φροντιδα. Το φυσαω εγω καθε φορα μετα τη χρηση. Αλλα του ανοιγω την ασφαλεια της ταινιας και τη γυρναω με το χερι αναποδα και πεφτει επιπλεον σκονη. Και οταν το βαζω στο ντουλαπι, παλι πεφτει σκονη απο τη ταινια. Οποτε εκτος απο το ανοιγμα της ασφαλεια ταινιας το χτυπαω και ελαφρα στο παγκο να πεσει οτι εχει μεινει. Και δεν φτιαχνω τοσα μετρα λειανσης.

Αυτό έγινε μία φορά ρε κούκλε και όχι σε μία μέρα φυσικά.
40 σανίδες θέλουν μέρες και πουθενά δεν γράφει ότι είναι απαραίτητη η χρήση σκούπας παρά μόνο του φίλτρου.

Θα δω με το service τι θα γίνει.

90 καρέκλες σε ενα beach bar , αφαίρεση λουστρου για να περαστούν με εμποτισμου βερνικι .
Αν δεν είχα το ταινιολειαντηρα B&D ακόμα θα παιδευομουν ..
Ειναι απίστευτη η αποτελεσματικότητα του , απίστευτη η αντοχή του (8ωρο καθημερινά) αλλα το μεγαλύτερο του πλεονέκτημα η σχεδίαση του μπροστινου ραουλου και το καπάκι , φοβερά εργονομικη η σχεδίαση του για πρόσβαση και στα πιο δύσκολα σημεία . Ο καλύτερος ταινιολειαντηρας που έχω δουλέψει . (Το Bosch απλα για φινιρισμα στις χειρολαβες..)

screenshot windows 7

Γεια σου ρε Ηλια με το περτικαλι σου!!

Και καθε φορα που δουλευω το δικο μου σε σκεφτομαι καθως να σαι καλα χαρη σε εσενα τον εχω και εγω!

Αν βαρεθεις κανενα απογευμα ανοιξε τον να δουμε απο σκονες πως ειναι μεσα.

Αν τον ανοιξετε ςιναι η οι βιδες που φαινονται απο τη μια πλευρα καθως και δυο απο την αλλη μακρυες.

Kαλώς ήλθες φίλε Ηλία,λές καί τό ήξερα καί άνοιξα θέμα μέ τόν ταινιολειαντήρα -bye-
Ο ταινιολειαντήρας B&D έχει καί ρυθμιζόμενες στροφές ?
Το θεμα ειναι οτι αυτο το μοντελο δεν τό φέρνει πιά ο αντιπρόσωπος στήν Ελλάδα ,καί ότι καί άν έχει μείνη στά μαγαζιά είναι απο στόκ πλέον,απο μιά έρευνα αγοράς

Καλώς τον Ηλία και πάλι. Όμως ρε παληκάρια, χωρίς να αμφισβητώ τα λεγόμενα και πεπραγμενα σας, εχω τον ταινιολειαντήρα της Einhell RT BS 75 στα 850 watt και εχει κι αυτός κλαπέτο μπροστά, ρυθμιζόμενες στροφές και ρυθμιζομενο χερούλι μπροστά. Τον βρίσκω εξαιρετικά βολικό. Μέχρι και ανάποδα τον εχω στήσει στερεωμένο με ενα σφιγκτηρα. Και κόστος γύρω στα 60 αν θυμάμαι καλα . Σχεδόν τα μισά απο το B&D. Βέβαια καθαρά ερασιτεχνική χρήση του εχω κανει. Καμία σχέση με τη χρήση του Ηλία.

Καλώς μας ήρθες και πάλι Ηλία. Έβλεπα που παρακολουθούσες το φόρουμ χωρίς να συμμετέχεις. Προέχει βέβαια πάντα η δουλειά και μετά όλα τα άλλα! Άντε να βλέπουμε εργασίες σου.

Παιδιά, στην knipex, ποια παίρνουμε; Τα γυρίσματα, ή τα επιχρωμιωμενα μοντέλα; ποια δεν οξυδωνονται, ποια είναι πιο ανθεκτικά;

Παιδιά, στην knipex, ποια παίρνουμε; Τα γυρίσματα, ή τα επιχρωμιωμενα μοντέλα; ποια δεν οξυδωνονται, ποια είναι πιο ανθεκτικά;
Αν δεν δουλεύεις σε βιομηχανικό περιβάλλον (οξέα κτλ) όποια και να πάρεις θα αντέξουν.