Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Eιδικο αεριο? Ποιος το λεει? Σιγουρα οχι η Dremel.

Koινο αεριο για αναπτηρες παιρνει Νικ. Read the manual if in doubt :))

Θέλει ειδικό μίγμα. Δεν είναι όλα τα υγρα πλήρωσης αναπτήρων ίδια.
Τώρα όχι ότι δεν παίρνει το κοινό αέριο... Για ψιλά γράμματα μιλάμε πάντα.
Θα το ψάξω αύριο γιατί έχω και από τα 2.

Θέλει ειδικό μίγμα. Δεν είναι όλα τα υγρα πλήρωσης αναπτήρων ίδια.
Τώρα όχι ότι δεν παίρνει το κοινό αέριο... Για ψιλά γράμματα μιλάμε πάντα.
Θα το ψάξω αύριο γιατί έχω και από τα 2.

Θα ηθελα να συμφωνησω μαζι σου για το ειδικο μιγμα, αλλα αν συμφωνησω θα ειμασταν και οι δυο λαθος.

Ξερει κανεις (Μιχαλη) αν υπαρχει δισκος για το Gks108 καταλληλος για κοπη δομικων υλικων?

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Ξερει κανεις (Μιχαλη) αν υπαρχει δισκος για το Gks108 καταλληλος για κοπη δομικων υλικων?

Όπως? Πορομπετόν ή τούβλο για παράδειγμα?

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Η bosch δεν εχει βγαλει ανταλλακτικο δισκακι αλλου τυπου περαν απο αυτο που φοραει.

Ομως μπορεις να χρησιμοποιησεις παρομοιων διαστασεων δισκο (85μμ με 15μμ τρυπα).
https://www.amazon.co.uk/WORX-WA503..._SR160,160_&psc=1&refRID=CXVFVAG4QGK91479HTZD

Σοβα κ τουβλο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η bosch δεν εχει βγαλει ανταλλακτικο δισκακι αλλου τυπου περαν απο αυτο που φοραει.

Ομως μπορεις να χρησιμοποιησεις παρομοιων διαστασεων δισκο (85μμ με 15μμ τρυπα).
https://www.amazon.co.uk/WORX-WA503..._SR160,160_&psc=1&refRID=CXVFVAG4QGK91479HTZD

Ας ριξω μια ματια..

χαχαχα, βρε συ δεν θελει να φτιαχνει ο μεσος ερασιτεχνης ντουλαπια και επιπλοειδη ντε και καλα. Μη βλεπεις που εσυ οδευεις στα ορια του επαγγελματια :)

Δεν συζηταμε βεβαια τα πλεονεκτηματα ενος κλασσικου δισκοπριονου, αυτα ειναι προφανεστατα αν θες να κανεις δουλεια απολυτου ακριβειας και γρηγορα.

Κατσε να μας πει ο Mike τι ακριβως θελει να κοβει και θα δουμε τι θα του προτεινουμε.

Από τα λεγόμενα σας, μάλλον είναι μονόδρομος ή το proxxon γιά μικροδουλειές, ή το pts γιά μεγαλύτερα project.
Το δέλεαρ είναι η τιμή του pts εν συγκρίσει με του proxxon.

Από τα λεγόμενα σας, μάλλον είναι μονόδρομος ή το proxxon γιά μικροδουλειές, ή το pts γιά μεγαλύτερα project.
Το δέλεαρ είναι η τιμή του pts εν συγκρίσει με του proxxon.

Nαι, αλλη μεση λυση σε δισκοπριονο παγκου δεν νομιζω να υπαρχει.

Απο κει και περα, επειδη βλεπω οτι αγοραζεις εκλεκτα εργαλειακια γενικοτερα, παρε κατι που να το χαιρεσαι να το δουλευεις.

Eδω ειναι μια μικρη ατσαλινη γωνια μιας ιντσας! Υπαρχει και σε 2 ιντσες και παραπανω. Ιδανικο και για ρυθμιση σεγας/κορδελας/παγκοπριονου.
7 ευρω με τα μεταφορικα απο αμαζον γερμανιας https://www.amazon.de/gp/product/B00C2PESA4/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1FZ59R24J6ORA

1-x22-engineers-square.-model-engineers-dream-x1084-172-p.jpg

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. Θα ήθελα τη γνώμη σας για την αγορά πολύ-εργαλείου. Μου άρεσαν τα dremel 3000 και 4000. Ποια η γνώμη σας μεταξύ των δυο ή και σε κάτι διαφορετικό μιας και δεν είμαι σχετικός με το τι υπάρχει στην αγορά.

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. Θα ήθελα τη γνώμη σας για την αγορά πολύ-εργαλείου. Μου άρεσαν τα dremel 3000 και 4000. Ποια η γνώμη σας μεταξύ των δυο ή και σε κάτι διαφορετικό μιας και δεν είμαι σχετικός με το τι υπάρχει στην αγορά.

Kαλως τον!
Το 4000 ειναι ισχυροτερο, εχει αρκετα περισσοτερα watt. Οι υπολοιπες διαφορες ειναι αμελητεες.
Αυτο θα σου ειναι χρησιμο οταν χρειαζεσαι παραπανω ροπη, δηλαδη το εργαλειο να μην μειωνει στροφες οταν ζοριζεται. Αν κανεις αρκετες κοπες σε ξυλο/σιδερο να πας για το 4000.

Θα βγαλει προσεχως η DeWalt ενα φακο που προσαρμοζεται στην 18βολτη μπαταρια.

Εχει μαγνητη, εχει κλιπ τσεπης, εχει αγκιστρο να κρεμαστει και η κεφαλη του φακου γυριζει προς ολες τις κατευθυνσεις.

Dewalt-DCL044-LED-Worklight.jpg

http://toolguyd.com/dewalt-20v-pivoting-led-worklight-dcl044/

Μοιαζει με τον 10βολτο που εχει την ιδια φωτεινοτητα (μεγαλυτερη διαρκεια βεβαια) των 130lumens.

Dewalt-DCL500-12-Volt-Max-Lithium-Ion-Cordless-Work-Light.jpg

Βεβαια δεν μπορει να συγκριθει αισθητικα και εργονομικα -αλλα και σε φωτεινοτητα- με το 10βολτο αστερι της bosch...

2538563596.jpg

Μαστόρια, έχει κανείς εμπειρία με modification στη σέγα micromot dsh της proxxon όσον αφορά στην αύξηση των διαστάσεων της επιφάνειας εργασίας?...σκέφτομαι να την μεγαλώσω και έχω ήδη μιά ιδέα γιά το πως.
Αλλά ρωτάω μήπως κανείς έχει κάνει ήδη κάτι τέτοιο.

Δύο φίλοι έχουν τυφλωθεί με δαύτο, ενώ το περιεργάζονταν (και το άναψαν στη μούρη τους χεχεχε). ;)

Ακόμα αναποφάσιστος γιά το δισκοπρίονο....όχι τόσο γιά το μέγεθος τώρα....γιά πείτε μου τι νομίζετε περί αυτού....
-----------Ryobi RTS1800ES VS Bosch PTS10------------