ανοίγει το δικό μας "JUMBO"!!!!
Δειτε στην σελιδα 18 για να χαρειτε με το τι πληρωνουν οι "αλλοι" ενω εμεις το κανουμε ΑΝΕΞΟΔΑ!!!!!!!
ανοίγει το δικό μας "JUMBO"!!!!
Δειτε στην σελιδα 18 για να χαρειτε με το τι πληρωνουν οι "αλλοι" ενω εμεις το κανουμε ΑΝΕΞΟΔΑ!!!!!!!
upload a picture
Εχει αναφερθει, δοκιμαστει και σχολιαστει με θετικα σχολιααπο χρηστες πριν λιγες μερες ενα μοντελο της bosch.Καλησπέρα σε όλους τι βοήθεια σας για αγορα ηλεκτρικού πιστολιού βαφής,ειναι η πρώτη φορά που θα παρω κατι τέτοιο και θα υθελα τα φώτα σας εχω δει αυτό ΠΙΣΤΟΛΙ ΒΑΦΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ BLACK & DECKER 400WATT HVLP200 στα 65 ευρω λέτε να κάνω δουλεια η ειναι πεταμένα λεφτα,για τα χρήματα αυτα νομίζω εχει καλα χαρακτηριστικά,η χρήση που θελω να κάνω ειναι βαφή ξύλινων επιφανειών πόρτες ντουλάπια και για βερνίκι και για βαφή τοίχων.ευχαριστω
Φιλε εαν εχεις χωρο, 100 φορες καλυτερα να παρεις ενα μικρο κομπρεσερακι 10-25 λιτρων, και ενα πιστολακι ανω δοχειου, να σαι κομπλε...Σοβαρη δουλεια μην περιμενεις να κανεις με ηλεκτρικο... με τα αερος, εχεις ενα καρο επιλογρε... πιστολια με διαφορετικα μπεκ , αερα για ξεσκονισματα κτλ...
Και εγω γιαυτο θελω να παρω ηλεκτρικό το θέμα ειναι ποιο να παρω,θα δω και τα Bosch τωρα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.