Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Ψαχνω εναν οικονομικο, αλλα σωστο και αξιοπιστο φορτιστη για μπαταριες moto και αυτοκινητων.. και για φιρτιση αλλα και για συντηρηση...εχετε δοκιμασει καποιον;

https://www.amazon.de/gp/product/B01KFNJGQA/ref=pe_2395891_154104621_em_1p_3_ti

upload a picture

Καινουργια κορδελα απο τη metabo? ειναι η αντικαταστατης αυτου που κυκλοφοραει στη Ελλαδα και κοιταγαμε το καλοκαιρι?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ερωτηση για συμβατοτητα,
Λογικα αυτη η βαση λειανσης bosch
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=5558#perigrafi

Κανει και για το skill μου,

hqdefault.jpg

Ετσι?

Nαι ειναι το νεο μοντελο που αντικαθιστα την 260. Την εβλεπα πριν κανα μηνα.
Λιγο πιο ισχυρη, λιγο πιο μεγαλο τραπεζακι εργασιας, με led φωτισμο και ισως καποιες αλλες μικροβελτιωσεις. Μεχρι 10 εκατοστα υψος κοπης οπως και το παλιο μοντελο.

-H βαση της bosch κανει και για τα Skil.

Καλησπέρα σε όλους τι βοήθεια σας για αγορα ηλεκτρικού πιστολιού βαφής,ειναι η πρώτη φορά που θα παρω κατι τέτοιο και θα υθελα τα φώτα σας εχω δει αυτό ΠΙΣΤΟΛΙ ΒΑΦΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ BLACK & DECKER 400WATT HVLP200 στα 65 ευρω λέτε να κάνω δουλεια η ειναι πεταμένα λεφτα,για τα χρήματα αυτα νομίζω εχει καλα χαρακτηριστικά,η χρήση που θελω να κάνω ειναι βαφή ξύλινων επιφανειών πόρτες ντουλάπια και για βερνίκι και για βαφή τοίχων.ευχαριστω

Φιλε εαν εχεις χωρο, 100 φορες καλυτερα να παρεις ενα μικρο κομπρεσερακι 10-25 λιτρων, και ενα πιστολακι ανω δοχειου, να σαι κομπλε...Σοβαρη δουλεια μην περιμενεις να κανεις με ηλεκτρικο... με τα αερος, εχεις ενα καρο επιλογρε... πιστολια με διαφορετικα μπεκ , αερα για ξεσκονισματα κτλ...

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Καλησπέρα σε όλους τι βοήθεια σας για αγορα ηλεκτρικού πιστολιού βαφής,ειναι η πρώτη φορά που θα παρω κατι τέτοιο και θα υθελα τα φώτα σας εχω δει αυτό ΠΙΣΤΟΛΙ ΒΑΦΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ BLACK & DECKER 400WATT HVLP200 στα 65 ευρω λέτε να κάνω δουλεια η ειναι πεταμένα λεφτα,για τα χρήματα αυτα νομίζω εχει καλα χαρακτηριστικά,η χρήση που θελω να κάνω ειναι βαφή ξύλινων επιφανειών πόρτες ντουλάπια και για βερνίκι και για βαφή τοίχων.ευχαριστω
Εχει αναφερθει, δοκιμαστει και σχολιαστει με θετικα σχολιααπο χρηστες πριν λιγες μερες ενα μοντελο της bosch.

Φιλε εαν εχεις χωρο, 100 φορες καλυτερα να παρεις ενα μικρο κομπρεσερακι 10-25 λιτρων, και ενα πιστολακι ανω δοχειου, να σαι κομπλε...Σοβαρη δουλεια μην περιμενεις να κανεις με ηλεκτρικο... με τα αερος, εχεις ενα καρο επιλογρε... πιστολια με διαφορετικα μπεκ , αερα για ξεσκονισματα κτλ...

Το πρόβλημα ειναι οτι μένω σε διαμέρισμα και δεν εχω τον χώρο για κομπρεσέρακι γιαυτο σκέφτηκα για ηλεκτρικό και απο τα reviews λένε καλα λόγια

Και εγω γιαυτο θελω να παρω ηλεκτρικό το θέμα ειναι ποιο να παρω,θα δω και τα Bosch τωρα

Και εγω γιαυτο θελω να παρω ηλεκτρικό το θέμα ειναι ποιο να παρω,θα δω και τα Bosch τωρα

Σα να μου φαινεται οτι εκανες καλη και οικονομικη επιλογη με αυτο το B&D των 400W και συστημα HVLP (high volume low pressure).

Και εγώ το σκαφτόμουν ποιο παλιά αλλά απέρριψα την ιδεά λόγω του ότι δεν ήμουν σίγουρος αν θα κάνει δουλεία και δεν ήθελα να πετάξω τόσο χρήματα σε κάτι που δεν θα χρησιμοποιούσα (My never ending fear) αλλά τώρα που διάβασα τα σχόλια εδώ μου ξαναμπήκε η ιδέα, και έχω άπειρα πράγματα για βάψιμο… (δωμάτια, καλοριφέρ, κάγκελα…), Btw η νεα σειρά είναι η Bosch PFS 5000, PFS 3000 και PFS 2000 link ή π.χ. BDPS600K