Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Το Einhell TE-HD 18 Li - Solo (πνευματικο δραπανο) εχει καπου 50-55 με Φπα..
Ο Einhell TE-AG 18 Li - Solo (γωνιακος τροχος) εχει 45-50...
Το Einhell GE-CL 18 Li solo (φυσητήρας κήπου) καπου 26-28ε
Ο Einhel TE-CP 18v solo (ανταπτορας που κανει τις μπαταριες φορτιστη) εχει 8.5ε !
Ο φορτιστης κανα 25αρι..
Η 4ah μπαταρια κανα 60αρι...

Ολα απο Ελλαδα με 2 χρονια εγγυηση.

Ειναι πολυ φθηνα οντως... και το πνευματικο που χει παρει φιλος μου, ειναι μια χαρα εργαλειο.. συμπαγης και αρκετα καλοφτιαγμενο.. δεν ειχε κατι να με προβληματησει...

Ααα και με μια ψιλοπατεντα παιρνουν και τις μπαταριες των 18v του lidl (του παλμικου και της σπαθοσεγας) που καινουριες εχουν 26ε η 2.6ah...

Χιωτηη, ο ryobu ο τροχος μου φαινεται δυστηχως λιγο γκουμουτσα εν συγκρισει με τον einhel...

Και κατι αλλο παιδια... Εχει βρει κανεις να πουλιουνται καπου δισκακια 100mm, εδω Ελλαδα? εχω τον 12βολτο τοχο της teratek και παιρνει δισκακια 100αρια..ε δεν βρισκω πουθενα... any ideas?

Και κατι αλλο παιδια... Εχει βρει κανεις να πουλιουνται καπου δισκακια 100mm, εδω Ελλαδα? εχω τον 12βολτο τοχο της teratek και παιρνει δισκακια 100αρια..ε δεν βρισκω πουθενα... any ideas?

Οταν ειχα αγορασει αυτον τον γωνιακο τροχο μπαταριας ειχα κοιταξει και εγω για δισκακα στην Ελλαδα και δεν βρηκα τιποτα, μιλαμε πριν αρκετα χρονια ομως.
Aν και μεσα στη συσκευασια ειχε 5 κοπης και 5 grinding, εψαχνα για λιγο καλυτερη ποιοτητα. Τελικα βρηκα μπολικους 100mm στο banggood. Βεβαιωσου μονο για την διαμετρο της εσωτερικης τρυπας.

Ο τροχος μπαταριας ryobi ειναι οντως μεγαλυτερος απο τον einhell αλλα εαν σκεφτεται καποιος να επενδυσει σε 18 βολτη σειρα καλο ειναι να βλεπει και την συνολικη εικονα οπως ποιοτητα εργαλειων, αισθηση εργαλειων/εργονομια, ποιοτητα μπαταριων(παρα πολυ σημαντικο), αξιοπιστια, ποικιλια εργαλειων και φυσικα τιμη.

Μία γρήγορη παρουσίαση του ενεργου συστήματος που χρησιμοποιεί ή bosch για τον περιορισμό των κραδασμών στα χέρια.
https://youtu.be/kbHZWii-FQg

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Μία γρήγορη παρουσίαση του ενεργου συστήματος που χρησιμοποιεί ή bosch για τον περιορισμό των κραδασμών στα χέρια.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:a0210:

Μια πολυ καλη λυση για μας τους ερασιτέχνες...
που για να μας κανουν δυο τρεις μεντεσεδες σε πόρτακια κάποια ξυλαδικα μας ζητάνε ενα νεφρό για να μας τις κάνουν...29δολλαρια...
https://youtu.be/YbgkLFRAUxk

Sent from my iPad using Tapatalk

Ευγένιε είχαμε αγοράσει μέ τόν Νίκο (amsen) το wolfcraft 8728000 τρυπάνι Forstner καί πλαστικός οδηγός,από Ελλάδα 12 ευρώ,καί κάνει τήν ίδια δουλειά.

odigos10.jpg

odigos11.jpg

Ποιος χρεώνει για να σου ανοίξει τρύπες για μεντεσε ? Αισχος

Σχεδον Ολα τα ξυλαδικα της περιοχής μου...και εγω το θεωρώ αισχροκέρδεια...αλλα...αυτη ειναι η αλήθεια...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ευγένιε είχαμε αγοράσει μέ τόν Νίκο (amsen) το wolfcraft 8728000 τρυπάνι Forstner καί πλαστικός οδηγός,από Ελλάδα 12 ευρώ,καί κάνει τήν ίδια δουλειά.

odigos10.jpg

odigos11.jpg

Δεν το είχα δει αυτο...καλες επιλογές και τα δυο...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το αμερικανικό πάντως δείχνει πιο ολοκληρωμένο μιας και εχει πολλές επιλογές ανα είδος μεντεσέ καθως και εξασφαλίζει την καθετοτητα χωρις χρηση κολώνατου που όπως λέει το wolfcraft ειναι απαραίτητο...

Μια πολυ καλη λυση για μας τους ερασιτέχνες...
που για να μας κανουν δυο τρεις μεντεσεδες σε πόρτακια κάποια ξυλαδικα μας ζητάνε ενα νεφρό για να μας τις κάνουν...29δολλαρια...
https://youtu.be/YbgkLFRAUxk

το εχει χρησιμοποιησει κανεις να μας πει εντυπωσεις σε θεμα πρακτικοτητας ?
φαινετε ενδιαφερον,αλλα οσο και να googlara σε ελλαδα δεν το βρηκα εκτος και αν δεν εψαξα καλα

Με ενδιαφέρει κι εμένα το θέμα με τους μεντεσέδες, μιας και επίκειται κατασκευή ντουλαπιού με πόρτα.

Όποια συμβουλή/διευκρίνιση είναι παραπάνω από δεκτή.

ψαχνω για αγορα σταθερου δραπανου αλλα σε κατι σταθερο και ακριβειας

ειδα για einhell αλλα σε βιντεακια στο youtube τα ειδα καπως ψευτοκατασκευη και σαν να ειχα την εντυπωση οτι δεν θελουν και πολυ ζορισμα

εχει πεσει το ματι μου σε αυτο της bosch το ειδα και σε βιντεακι και μαρεσε

https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=5123

δεν ξερω αν υπαρχει ή αν εχετε δουλεψει σε κατι τετοιο ή εστω καποια αλλη λυση τουλαχιστον καλυτερη της einhell

To εχω εγω αλλα δεν εχω προλαβει ακομα να το δοκιμασω πληρως. Ο πατερας μου που το δοκιμασε εκτενως μου ειπε οτι επρεπε να ειχαμε ενα τετοιο εργαλειο εδω και χρονια.
Καμμια σχεση με τα budget κολωνατα που ξερουμε (εμεις εχουμε παρα πολλα χρονια ενα ανατολικογερμανικο). Αλλη ποιοτητα και αλλη αισθηση.