wagelis
AVClub Enthusiast
- 8 July 2011
- 1,036
Λοιπόν , πάμε πάλι από την αρχή. Τα forstner τρυπάνια ασκούν μεγάλες πιέσεις στο Ξύλο και κατ επέκταση στο δράπανο . Εξάλλου λόγω των μεγάλων τριβών ζεσταίνονται πολύ. Για τον jks μια απάντηση , πρώτα χρησιμοποιήθηκε το forstner και μετά ανοίχτηκε η τρύπα με κανονικό οχτάρι ξυλοτρύπανο . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό,τι μάρκα τρυπάνι θέλετε , αλλά σκεφτείτε την πίεση στο μηχάνημα και κατ´επέκταση τη φθορά . Εξάλλου και εγώ του lidl χρησιμοποίησα , απλά μου δεν μου άρεσε (καθόλου ) το αποτέλεσμα της κοπής .
Υ.Γ. Αν δεν άρεσε ο χαρακτηρισμός "ΓΤΠ" γράψτε απλά "δεν μ´αρέσει" , εξάλλου εκφράζω προσωπικές απόψεις , όπως και ο καθένας .
Υ.Γ 2 Λόγω του πατέρα μου , ούτε που θυμάμει πόσα χρόνια έχω περάσει σε Ξυλουργείο και συνεπώς μια κάποια άποψη πιστεύω ότι έχω για τις κοπές .
Ό,τι θέλει ο καθείς .
Υ.Γ. Αν δεν άρεσε ο χαρακτηρισμός "ΓΤΠ" γράψτε απλά "δεν μ´αρέσει" , εξάλλου εκφράζω προσωπικές απόψεις , όπως και ο καθένας .
Υ.Γ 2 Λόγω του πατέρα μου , ούτε που θυμάμει πόσα χρόνια έχω περάσει σε Ξυλουργείο και συνεπώς μια κάποια άποψη πιστεύω ότι έχω για τις κοπές .
Ό,τι θέλει ο καθείς .