Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Απάντηση: Re: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

ελα ντε... αρχισε να καιγεται ο εγκεφαλος στη δουλεια...

μονο του....πως το ψαχνω και στα ελληνικα και στα αγγικα

εκτος αυτου..υπαρχει και στο σετ των 40 ευρω του λιντλ?

Ναι υπάρχει.

:chinscratch:

Αυτό τώρα θέλει να έχεις κάνει ήδη την τρύπα;
Και σε εσωτερικές ενώσεις τι κάνεις;

Και γιατί να μη πιάσεις τα δύο κομμάτια με σφιγκτήρες στο πάγκο και να βιδώσεις; Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το κάνεις.

enduras1
Κυρ καλημερα...
Αγοραπωλησίες γκρουπ στο Facebook εχει ενα 50κιλο Αμόνι προς πώληση...ρίξε μια μάτια...
Αν δεν κανω λάθος είχες πει οτι ψάχνεις...
Καλημερα σε ολους...

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλή αλλά έχει ένα θέμα. Ξεβαφουν οι αριθμοί και οι γραμμές και στις γωνίες φεύγουν κομμάτια γιατί είναι απλή μπογια
. Αν χαλασει δεν θα αγοράσω ίδια πάλι.

Καλή αλλά έχει ένα θέμα. Ξεβαφουν οι αριθμοί και οι γραμμές και στις γωνίες φεύγουν κομμάτια γιατί είναι απλή μπογια

Την έχω κι εγώ και δεν είμαι ευχαριστημένος, δεν με βολεύει είναι η αλήθεια, και κάποια στιγμή που τη στρίμωξα με κάποια άλλα εργαλεία σε βαλίτσα, λύγησε και δεν επανήλθε ακριβώς όπως πριν.

Μια απο τα ιδια. Εχει ξεβαψει απο ελαφρυ χτυπημα. Δεν τι βασιζομαι για γωνιασμα και ουτε βοηθαει στο ακριβες μετρημα.

enduras1
Κυρ καλημερα...
Αγοραπωλησίες γκρουπ στο Facebook εχει ενα 50κιλο Αμόνι προς πώληση...ρίξε μια μάτια...
Αν δεν κανω λάθος είχες πει οτι ψάχνεις...
Καλημερα σε ολους...

Sent from my iPad using Tapatalk

Ο dimitrisven έψαχνε Ευγενιε!
Εγώ έχω ένα πιτσιρίκι.

Εγώ έχω ένα πιτσιρίκι.
Οκ τότε όποιον ενδιαφέρει ας ρίξει μια ματιά... Σπάνιο είδος τα αμάξια πλέον... Τα περισσότερα έγιναν ανακύκλωση

Sent from my 1+2

Εγώ έχω ένα πιτσιρίκι.

250 ακατέβατα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οκ τότε όποιον ενδιαφέρει ας ρίξει μια ματιά... Σπάνιο είδος τα αμάξια πλέον... Τα περισσότερα έγιναν ανακύκλωση

Sent from my 1+2

ευχαριστώ... όντως δύσκολα βρίσκεις...

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Την έχω κι εγώ και δεν είμαι ευχαριστημένος, δεν με βολεύει είναι η αλήθεια, και κάποια στιγμή που τη στρίμωξα με κάποια άλλα εργαλεία σε βαλίτσα, λύγησε και δεν επανήλθε ακριβώς όπως πριν.

Μια απο τα ιδια. Εχει ξεβαψει απο ελαφρυ χτυπημα. Δεν τι βασιζομαι για γωνιασμα και ουτε βοηθαει στο ακριβες μετρημα.

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια αντίστοιχη;

Εγώ έψαχνα αμόνι για κάποιο φίλο στο χωριό αλκά δεν έχω facebook. :silly:
Τι αμόνι είναι, παλιό ή απ´ αυτά τα καινούρια τα μαντεμέτια; Γράφει;

Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Πάνο αυτό έχω εγώ και είμαι ευχαριστημένος, είναι αλουμινίου.

Δεν βλεπω κατι.Υπαρχει καποιο link;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια αντίστοιχη;

Του λιδλ αν εξαιρεσεις οτι ειναι πιο ευλιγιστη, τη βαζω σε καλυτερη μοιρα. Απλα δεν εχει βοηθητικες τρυπουλες για σημαδεματα.