Τροχακι,με ρυθμιζόμενες στροφές...Μόνο...
Καλησπέρα φίλε Δημήτρη και Τάσο
Με ρυθμιζόμενες στροφές μπορούμε επιπλέον να βάλουμε συρματοβουρτσα,γυαλοχαρτο και γενικά να κάνουμε πολλά περισσότερα πράγματα που θέλουν χαμηλότερες στροφες.
Σήμερα όλο το πρωινο,ξύνω παλιό τσιμεντένιο εικόνισμα με γεννητρια και τροχακι μαϊμού με ποτηροσυρματοβουρτσα...Κόλαση σκόνης και κλοτσιματος.Με ένα καλό ρυθμιζόμενο τροχό θα ήταν και πιο εύκολα και πιο καλή η δουλειά
Φωτό με την επιστροφή.
Εικονοστάσι του 1966...
και εγω ετσι πιστευω,
απλα ρωτησα μηπως υπηρχε και κατι καλυτερο στα χρηματα που εχω σκοπο να δαπανησω
Και εγώ αυτόν έχω Νίκο.
Το made in China δεν λέει απολύτως τίποτα πλέον, οπότε εγώ θα το προσπερνούσα αυτό!
Για μένα τουλάχιστον είναι πολύ τίμιο τροχάκι και όποτε το έχω δουλέψει ακόμα και σε κόψιμο πέτρας δεν με έχει απογοητεύσει!
Και εμένα δεν με απασχολεί γενικά, (έχω parkside έχω αρκετά einhell κανένα παράπονο ή πρόβλημα), αλλά όταν παίρνεις μπλε bosch για ψυχολογικούς λόγους θα ήθελα να λέει made in germany... Ίσως να είναι κόμπλεξ αλλά θα το ήθελα.
Υ.Γ. και ας ξέρω ότι τα κορυφαία milwaukee (που δεν έχω ακουμπήσει ποτέ) στη κίνα φτιάχνονται.
Και εμένα δεν με απασχολεί γενικά, (έχω parkside έχω αρκετά einhell κανένα παράπονο ή πρόβλημα), αλλά όταν παίρνεις μπλε bosch για ψυχολογικούς λόγους θα ήθελα να λέει made in germany... Ίσως να είναι κόμπλεξ αλλά θα το ήθελα.
Υ.Γ. και ας ξέρω ότι τα κορυφαία milwaukee (που δεν έχω ακουμπήσει ποτέ) στη κίνα φτιάχνονται.
Aμφιβαλλω αν τα milwaukee ειναι καλυτερα απο τα Βosch η τα Μακιτα -γενικα μιλωντας.
Βy the way, εχω μερικα μπλε bosch και δεν θυμαμαι κανενα δεν γραφει made in germany. Εμενα μου αρκει που γραφουν bosch)
Με 29 ευρώ πήρα ένα Stanley fatmax tr350 και είναι φοβερό!!!
https://www.google.gr/imgres?imgurl...ODSAhWoHpoKHcB5AFwQMwgYKAAwAA&iact=mrc&uact=8
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.