tzoutzis
AVClub Addicted Member
- 18 February 2016
- 2,509
Θα το έχω υπ όψη μου.Τα bosch της ομαδικης είναι εξαιρετική λύση!!!
Sent from my C6833 using Tapatalk
Θα το έχω υπ όψη μου.Τα bosch της ομαδικης είναι εξαιρετική λύση!!!
Ποια ειναι αυτα της ομαδικης...αυτη η ομαδική τρεχει ακομα...???
Ετρεχε προ διετιας...
Τωρα κουραστηκε και σταματησε.
Χαχαχαχα
Ειχαμε ψωνισει εκατονταδες απο τον Γερμανο Ευγενιε.
Εμένα πάλι Κώστα, ένα δείγμα που έπεσε στα χέρια μου, έχει μικρότερες και πιο πολλές τρύπες αλλά στη σωστή διάταξη την 8αδα.Σχετικά με τα αναλώσιμα, επιβεβαιώνω κι εγώ για τα bosch. Είναι τα ίδια με τις 8τρυπες με 125 διάμετρο. Κάνουν και σε makita και σε metabo νομίζω. Της festool είναι διαφορετική η θέση των τρυπών, ήλπιζα ότι θα ταιριάζουν μιας και έχω αρκετά για το rotex, αλλά δεν μου έκατσε και πήρα τα bosch.
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απο που βρίσκεις Κώστα αναλώσιμα ;
Sent from my iPad using Tapatalk
Καλημέρα Κώστα κι ευχαριστώ για την απάντηση.Παιδιά μην κολλάτε τόσο στον αριθμό των τρυπών, και στις αποστάσεις που υπάρχουν μεταξύ τους. Μπορείτε πολύ απλά και εύκολα να αγοράσετε οποιοδήποτε γυαλόχαρτο τύπου σχαρτς, (στρογγυλό έτσι;μην παιδεύεστε άδικα...) να φτιάξετε ένα πατρόν και με μια ζγρόμπια (σ.σ. συνήθως είναι 10mm) στο μέγεθος των τρυπών να κάνετε τις τρύπες :a0210:. Δεν είναι τόσο μπελαλίδικο όσο ακούγεται, εκτός και και αν εγώ που το έχω κάνει τόσες φορές, (...μου έχει τύχει πολλές φορές να μην μπορέσω να βρω γυαλόχαρτα στην κόκκωση που επιθυμούσα, και κατέφυγα σε αυτή την λύση) που του έχω πάρει τον αέρα.... :2thumb22sup:
που θα προτιμούσα να βρω έτοιμα γυαλοχαρτα με τις σωστές τρύπες, παρά να ασχοληθώ να φτιάξω.
Μετα την απωλεια του αλοιφαδορου μου καλοκοιταω αυτον
https://shop.bosch-professional.com/gb/en/product/polisher-gpo-14-ce--25798
Εχει καποιος καποια γνωμη?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.