Τον 17-125 που λεει ο Δημητρης τον εχω και τον δουλεψα χθες πρωτη φορα για να κοψω δυο ατσαλινες βεργες.
Φωναζει ποιοτητα το εργαλειο.
Τον 17-125 που λεει ο Δημητρης τον εχω και τον δουλεψα χθες πρωτη φορα για να κοψω δυο ατσαλινες βεργες.
![]()
Απλά είπα να δοκιμάσω και τη METABO, γιατί γενικά τώρα τελευταία ακούω πολύ καλά λόγια και για αυτή. Για τη δουλεία που θέλω θα προτείνατε 1700W της BOSCH με απόδοση 1010W ή 1550W της METABO με απόδοση 940W?
Υ.Γ. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τη βοήθεια.
Ο άνθρωπος είπε το θέλει για μόνιμη χρήση..όχι για μια φορά...η καλύτερη επιλογή για εμένα είναι ο d28136 λεφτά- ποιότητα
Πες τα Μιχάλη ....έτσι που καταντήσαμε εδώ μέσα αν δεν έχεις φιρμάτο μηχάνημα ...δεν κάνεις για τίποτα ...
Εγώ μάγκες μου με αυτό το εργαλειάκι ...χρόνια τώρα έχω φτιάξει(δεν την "παίρνει την φωτό) τέλος πάντων ενα Kress 600W
750 watt ειναι λιγα? Η dewalt για τις αντιστοιχες συρματοβουρτσες πλεξουδα 3", συστηνει γωνιακους τροχους που αρχιζουν απο 650 watt!!
Εαν το θεμα ειναι το βαρος για τον συναδελφο, θα του ελεγα να μην φοβηθει να αγορασει ενα καλο 125αρη τροχο κατω απο 1000 watt (ονομαστικα).
Εδω μπορεις να κανεις δουλεια με βουρτσα πανω σε δραπανοκατσαβιδο και γωνιακο τροχο μπαταριας, δεν θα μπορεις να κανεις με ηλεκτρικο γωνιακο τροχο 800w? Eιδικα για αφαιρεση σκουριας!!
Εαν μπορουσε ο συναδελφος να ανεβασει μια ενδεικτικη φωτο απο ενα αγροτικο εργαλειο που θα ηθελε να καθαρισει και να συντηρει, θα ηταν πολυ χρησιμο. Για να καταλαβουμε την ενταση και εκταση της δουλειας.
Όχι δεν συνεπάγεται λείανση σε βάθος φυσικά...δεν τρώει μέταλο...αλλά ξαναλέω η καμπάνα είναι πολύ ποίο βαριά από τον δισκο... Οι εταιρείες ξέρουν πως κάποιος δεν θα πάρει τροχό 650 βαττ για να τρίβει μάρμαρα ούτε για να ξεσκουριάζει σε καθημερινή βάση... Απλά αν χρειαστεί να το κάνει για 10 λεπτά το μήνα θα τα καταφέρει ..Εξαρταται τι θες να κανεις Δημητρη. Αφαιρεση σκουριας δεν συνεπαγεται αυτοματα και λειανση σε βαθος.
Γιαυτο ειπα στον φιλο να βαλει εαν μπορει μια φωτο απο τα γεωργικα εργαλεια που θελει να καθαρισει. Να καταλαβουμε το ειδος και την ενταση της εργασιας.
Εαν υπηρχε σοβαρο προβλημα οι εταιρειες δεν θα προτειναν εργαλεια 650 και 800 watt για αυτες τις βουρτσες, θα προτειναν τα μεγαλυτερα.
Ολα τα εργαλεια ζεσταινονται, ειναι φυσιολογικο. Ομως το θεωρω υπερβολη (κοστος, βαρος, ευχρηστια) να πας σε 18βολτο κατσαβιδι την στιγμη που το 10βολτο σε καλυπτει, εστω και οριακα.
Metabo 1550 Watt Γωνιακός Τροχός WEVA 15-125 Quick
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.