ναι ειναι Μέχρι το 2022 τώρα μόλις ειδα σε αλλο σημείο μεσα στη μασκα την ημερομηνία κατασκευης,ειναι ενα σαν ρολόι στο μεσα μερος ίσα ίσα που φαίνετε,ολα καλα λοιπόν και αγχώθηκαΤα cartridges έχουν ημερομηνία?
ναι ειναι Μέχρι το 2022 τώρα μόλις ειδα σε αλλο σημείο μεσα στη μασκα την ημερομηνία κατασκευης,ειναι ενα σαν ρολόι στο μεσα μερος ίσα ίσα που φαίνετε,ολα καλα λοιπόν και αγχώθηκα
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ευχαριστω φίλε μου την δοκίμασα κιόλας να ειναι έτοιμη μεγάλη διαφορα ειδα στην ποιότητα του αέρα οταν την εβγαλα ειδα την διαφορα,πολυ καλη αξίζει να την εχεις στο εργαστήριο σου και γενικα στο σπιτιΑνδρέα τά προφίλτρα νά έχεις υπόψην σου έχουν μικρότερο εύρος ημερομηνίας ληξης,από τά κανονικά φίλτρα καί τήν κυρίως μάσκα,καί μιά λεπτομέρεια γιά τα προφίλτρα,τά μαύρα γράμματα να μπούν από τήν μέσα μεριά,από έξω πού φαίνεται να είναι η λευκή πλευρά τους.
ευχαριστω φίλε μου την δοκίμασα κιόλας να ειναι έτοιμη μεγάλη διαφορα ειδα στην ποιότητα του αέρα οταν την εβγαλα ειδα την διαφορα,πολυ καλη αξίζει να την εχεις στο εργαστήριο σου και γενικα στο σπιτι
καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω σχετικά με την μασκα που αγωρασα της 3M η μασκα εσωτερικα λεει την ημερομηνία κατασκευης η οποία σύμφωνα με τον κατασκευαστή πρεπει να ειναι λιγότερο απο 5 χρονια για φύλαξη στο ραφι η για χρήση η δικιά μου λεει οπως θα δειτε και στην φωτο 019/2011 δηλ εχει κατασκευαστεί πριν 6 χρονια πρεπει να την επιστρεψω;
Για βιδες και καρφακια κανουν αυτα που γραφουν οτι κοβουν μεταλλο. Για λαμαρινες νομιζω δεν θα κανεις δουλεια. Εκει θες τροχο ή δισκο εκτος και αν εχει βγει κατι πιο εξιδεικευμενο αλλα και πιο ακριβο!Μάστορες μια απορία.
Έχει χρησιμοποιήσει κάνεις πολυεργαλείο για κοπή μετάλλου ? Τι δίσκο / λεπίδα να πάρω ?
Θέλω να κόβω πχ βίδες, πολύ λεπτές λαμαρίνες. Σημειώνω ότι δεν έχω γωνιακό τροχό, εξού και οι απορίες.
Διάβασα αυτό που γράφει ο Νεκτάριος και δεκάδες άλλες κριτικές και καταλήγω ότι μάλλον δεν αξίζει. Αν είναι να δώσω 10-15 για λάμα που μπορεί να μου χαλάσει σε 2-3 κοπές, καλύτερα να πάρω έναν οικονομικό τροχό με 30ευρώ.
Παιδιά καλησπέρα,
θέλω να αγοράσω ένα κομμάτι δέρμα και να το κολλήσω επάνω σε ένα κομμάτι ξύλο για να ακονίζω σκαρπέλα και μαχαίρια. Μήπως ξέρει κάποιος από που μπορώ να αγοράσω κάτι τέτοιο (στη Θεσσαλονίκη ή από το internet) και εάν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τύπος δέρματος για ακόνισμα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.