Αμα έχεις φτιάξει "γραμμή" κοίταξε για κανένα πιο σοβαρό μηχάνημα ειδικό για τέτοια κυκλώματα.
....

Δυστυχως δεν εχω χωρο γγια τετοιο εργαλειο.Συμφωνώ.
Και αναρωτιέμαι, για κάποιον που έχει φτιάξει γραμμή, δεν θα ήταν πολύ πιο αποδοτικό με ελάχιστα χρήματα παραπάνω να πάρει ένα τέτοιο ειδικό μηχάνημα (1150 m³/h) αντί της Bosch;
View attachment 180281
Εκτός αν έχει πολύ ιδιαίτερες απαιτήσεις στο στήσιμο που δεν γνωρίζω
Πάντως η δικη μου Karcher WD3 P που νομίζω είναι πολύ κοντα στη Bosch, δεν θα έλεγα πως ρουφάει και τα πάντα.
Είτε στο φαλτσοπρίονο τη βάλεις είτε στο δισκοπρίονο (ειδικά σε αυτό), τραβάει ένα 75% από το πριονίδι, όχι το 100%.
Συμφωνώ.
Και αναρωτιέμαι, για κάποιον που έχει φτιάξει γραμμή, δεν θα ήταν πολύ πιο αποδοτικό με ελάχιστα χρήματα παραπάνω να πάρει ένα τέτοιο ειδικό μηχάνημα (1150 m³/h) αντί της Bosch;
View attachment 180281
Εκτός αν έχει πολύ ιδιαίτερες απαιτήσεις στο στήσιμο που δεν γνωρίζω
Πάντως η δικη μου Karcher WD3 P που νομίζω είναι πολύ κοντα στη Bosch, δεν θα έλεγα πως ρουφάει και τα πάντα.
Είτε στο φαλτσοπρίονο τη βάλεις είτε στο δισκοπρίονο (ειδικά σε αυτό), τραβάει ένα 75% από το πριονίδι, όχι το 100%.
Αυτη που εχεις τωρα (Karcher 201), την εχεις κουμπωσει στο δικτυο για να εχεις μετρο συγκρισης?Δυστυχως δεν εχω χωρο γγια τετοιο εργαλειο.
Η WD3 εχει 210 mbar αναροφηση και υπολειπεται κατα πολυ της Bosch.
Επισης μη φανταστειτε κανεενα δικτυο χιλιομετρα.
Σωληνα VALSIR με 3 εισοδους εχω οι οποιες θα ειναι ταπωμενες με ανοιχτη μονο αυτη που θα χρησιμοποιειται.
Το μικρό το έχω εδώ και μερικά χρόνια, 2-3 δε θυμάμαι.
Το κακό είναι ότι παρόλο που δε το χρησιμοποιώ πολύ και που κάθεται, για ένα περίεργο λόγο αποφορτίζει...
Σήμερα πχ που το χρειάστηκα, μετά από 3 μήνες είχε πέσει η μπαταρία του στη 1 μπάρα από τις 3.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.