κι εκει που επινα ησυχα-ησυχα το καφεδακι μου εχοντας στειλει στο κουμπαρο (τον bosch φαν-μποϊ), το λινκ απο το 18-55 που αγοραζει ο φιλος μπλου, για να ριξει μια ματια για τις μπαταριες περισσοτερο, και σκεφτομουν το κρουστικο δραπανοκατσαβιδο του λιντλ των 25 €, ντριν το τηλεφωνο, ο κουμπαρος.
-ρε εσυ μου λεει, ωραιο αλλα μικρο ετουτο.
-ναι βρε αλλά τι να παρεις? το 110 θα ειναι ολοκληρο γαιδουρι
-οχι μια χαρα ειναι μου λεει , οταν ερθεις κατω, περνα να το δεις.
το επιασα σημερα στο χερι, καμια σχεση με το βαρος που ανακοινωνει το σκρουτζ. ειναι τοσο βαρυ οσο και το δραπανοκατσαβιδο της παρκσαιντ!
αποκλειεται να ειναι δυομισυ κιλα σολο και 3+ κιλα με μπαταρια
δυστυχως δεν ειχα μαζι μου τα παρκσαιντ για μια επι τοπου αντιπαραθεση, στην πρωτη ευκαρια ομως θελω να το δω αν κωλωσει καπου.
και θα εχω και ζυγαρια μαζι. αν οντως ζυγιζει οσο και το αντιστοιχο παρκσαιντ, το εργαλειο ειναι απιστευτο για την τιμη του!
μου κινησε την περιεργεια και το εψαξα λιγο, λεω δεν γινεται να ειναι τρικιλο με μπαταρια.
πραγματι στο σαιτ της μπος το εργαλειο δινεται με βαρος 1.5 κιλο σολο !!!
απορω που βρηκε τα νουμερα το σκρουτζ.
πολλοι ισως δεν το αγορασαν για αυτο το λογο. πως να κρατησεις 3+ κιλα με ενα χερι (με την μπαταρια).
και ενταξει , περαν της ποιοτητας κατασκευης, ,της δεδομενης αντοχης, περαν του μπλουτουθ , βλεπεις και τα χαρακτηριστικα του και αγαθευεις!
1.5 κιλο +μπαταρια
480 / 2.100 στροφες
110 / 85 /47 ν.μ στις 3 σκαλες του.
31.500 κρουσεις/ λεπτο
13 / 82 (!) / 16 ,χαλυβα- ξυλο- μπετο
και βιδωνει στριφωνια 12αρια!
οτι και να πει κανεις ειναι λιγο για τετοιο εργαλειο...
GSB 18V-110 C Cordless impact drills | 110 Nm maximum torque and brushless motor make the tool extremely strong, Full-metal chuck for high durability make the impact drill driver capable of handling even the toughest applications on the jobsite, Bluetooth Connectivity option to connect directly...
www.bosch-professional.com