Πώς ρε κομμάντο? Θα ξεχειλώσεις την τρύπα ή υπάρχει κανένας αντάπτορας?10mm ειναι ο αξονας? Ακομα και ετσι γινεται να τους παρει.
Πώς ρε κομμάντο? Θα ξεχειλώσεις την τρύπα ή υπάρχει κανένας αντάπτορας?
Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως τι παραπάνω κερδίζεις με αυτό το μίνι παγκοπρίονο έναντι ενός φαλτσοπρίονου. Την ίδια δουλειά δεν θα κάνεις τελικά;
(εκτός αν μας καίει το πάχος του δίσκου ή η πιο εύκολη ρύθμιση της γωνίας κοπής)
Ανετα!Μ´ένα μηχανουργικό τορνάκι…![]()
Δεν έβαλες σωστά το 2ο link Μιχάλη: KGS 80Οταν δουλευεις μικρα/μοντελιστικα μεγεθη, τα νορμαλ φαλτσοπριονα και δισκοπριονα απλα δεν κανουν, ειναι εντελως ακαταλληλα για τοσο μικρα μεγεθη.
Το παχος του δισκου που σε αυτα τα μικρα φτανει το μισο χιλιοστο, ειναι σημαντικος παραγων.
Σε ενα προσφατο ποστ που ειχα ανεβασει ειχα κοψει planks/σανιδακια για να φτιαξω το σκαρι μιας βαρκας συνολικου μηκους 20εκ. Δεν μπορεις να κοψεις σε φαλτσοπριονο τετοιο μηκος ουτες σε νορμαλ δισκοπριονο σανιδακια παχους μισου χιλιοστου και υψους ενος εκατοστου.
Παντως δισκοπριονο και φαλτσοπριονο ειναι δυο συμπληρωματικα εργαλεια, δεν κανει το ενα την δουλεια του αλλου.
Υπαρχουν παντως μινι φαλτσοπριονα με δισκους φ50...
PROXXON - KG 50
www.proxxon.com
..και λιγο μεγαλυτερα με δισκακια 80μμ
PROXXON - KGS 80
www.proxxon.com
Ανετα!
Ακομα θυμαμαι ποσο ευκολα και ομορφα μειωθηκε στον τορνο το στελεχος ενος τρυπανιου που σου ειχα δωσει να φτιαξουμε, απο 16μμ διαμετρο σε 13μμ για να το πιανει το τσοκ του δραπανου!!

Βάλε και την νέα μπαταρία φωτό.Δεν ξέρω αφ΄ ενός αν είμαι στο σωστό thread και αφ' ετέρου αν έχει ξανά αναφερθεί (το μαγαζί)...
Είχα πρόβλημα με ένα σκουπάκι μπαταρίας της Mondiss (από αυτά που δουλεύουν και ως σκούπα δαπέδου, αγορά από Amazon πριν αρκετά χρόνια) του οποίου η συστοιχία μπαταριών Ni-Mh είχε παραδώσει πνεύμα. Επί μήνες προσπαθούσα να βρω κάτι αντίστοιχο σε Ελλάδα και εξωτερικό αλλά τζίφος. Μόνο στο ebay βρήκα κάποιον Ιταλό που είχε κάτι παρόμοιο αλλά και το κόστος και η αμφιβολία αν θα έκανα την δουλειά μου με απέτρεπαν να προχωρήσω σε αγορά.
Τελικά ανακάλυψα ένα μαγαζί στην Αθήνα που με λογικό κόστος (32 €) μου αντικατέστησε την μπαταρία με μια λιθίου και μάλιστα μεγαλύτερης χωρητικότητας και πλέον, προς μεγάλη χαρά της συζύγου, το σκουπάκι επανήλθε σε χρήση και μάλιστα καλύτερα από πριν.
Το μαγαζί είναι το Hummerbikes στην γωνία Λ. Αλεξάνδρας και Χαρ. Τρικούπη και το site του είναι https://batteryfix.gr
Η μπαταρία που αντικαταστάθηκε είναι αυτή. Αν κάποιος ενδιαφέρεται θα ανεβάσω και φωτό της καινούργιας λιθίου (είναι στο σκουπάκι τώρα...)
View attachment 182029
Ποιος αλγοριθμος?δεν ειναι θεμα βολτ,ειναι θεμα αλγοριθμου φορτισης. και δεν παιζουμε με τις λιθιου ετσι.
Ποιος αλγοριθμος?
Αφου προκειται για pak, προφανως και θα εχει BMS.
Ειναι διαφορετικο πραγμα να φορτισεις μια σκετη μπαταρια και διαφορατικο οταν παρεμβαλεται BMS.
Αν διαβάσετε το link, αναφέρει οτι βάζουν BMSδεν ειναι θεμα βολτ,ειναι θεμα αλγοριθμου φορτισης. και δεν παιζουμε με τις λιθιου ετσι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.