Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Ε, ναι ειναι ηδη καθ'οδόν :)

Aπλα δεν ηθελα να το πω φανερα γιατι αισθανομαι λιγο ασχημα που ειναι το 5° αλυσοπριονο μπαταριας... και ισως φανει λιγο υπερβολικο 😬

θα το θυμαμαι αν ποτέ κανείς πει τιποτα για τους τροχους μου :)
🤣🤣

Αν χρειαστει, ο μη γενοιτο, μπορω να αναφερω και αλλα ειδη εργαλειων, με πολλαπλασια νουμερα, για να εχεις ακομα καλυτερο αλλοθι :)
Μπορώ να βοηθήσω ακομη περισσουερο την κατασταση για να μην αισθάνεται άσχημα...:ROFLMAO:
Όπως λενε για τα παιδιά έτσι και τα εργαλεια...
1= κανένα...:love:

• Like
Reactions: Χιωτης
2165 γρ το bosch 110C με την προ-κορ 4ΑΗ
2236 γρ με την απλη 6ΑΗ

1297 γρ το τοπσακ με τη μπαταρια του και
960 γρ ο δωδεκαβολτος κινεζος με τη συνηθη μπαταρια του , που τις συνηθεις νοβοπανοβιδες του λιντλ τις χωνει ολες μεσα

ενταξει, κοντα ενα κιλο διαφορα απο το τοπσακ δεν περνα απαρατηρητος οταν δουλευεις με τα χερια ψηλα

View attachment 213678
Νικόλα όταν ευκαιρεσεις βγάλε μία φωτογραφία τον κωδικό της μαύρης εσωτερικής θήκης του lbox.
Ευχαριστώ

Χάρηκα όταν είδα και επιλογή 15εκ αλλά όταν πάτησα το λινκ ήταν σπαθοσεγα.
Καλοδουλευτο Μιχάλη.

Βγαζει και με λαμα 15εκ (6 inches), αλλα δυστυχως δεν ερχονται ολα τα προιοντα της στην Ευρωπη.
Θα το προτιμουσα μαλιστα περισσοτερο εναντι του μικροτερου που πηρα καθως εχω ηδη και το Stihl στα 10εκ.

P25130VNM_1v1_Final-1-.jpg

φτιαχτο μαλακο pad για το τριβειο δελτα....χρησιμοποιησα λευκο αφρωδες συσκευασιας και velcro (χρατς)
Το εφτιαξα για να τριψω σωληνες πριν το βαψιμο, αυξανοντας την επιφανεια επαφης
το δκιμασα λιγο σε ανωμαλο ξυλινο πατωμα και σιγουρα κοβει τοος κραδασμους

Attachments

• web-202126.jpg
    web-202126.jpg
    467.7 KB · Views: 33
φτιαχτο μαλακο pad για το τριβειο δελτα....χρησιμοποιησα λευκο αφρωδες συσκευασιας και velcro (χρατς)
Το εφτιαξα για να τριψω σωληνες πριν το βαψιμο, αυξανοντας την επιφανεια επαφης
το δκιμασα λιγο σε ανωμαλο ξυλινο πατωμα και σιγουρα κοβει τοος κραδασμους
Όταν εννοείς λευκό αφρώδες συσκευασιας; τι υλικό είναι και που το βρισκεις;
Θα μπορουσα να βάλω στην βάση αυτού του τριβειου που χαλασε; θα αντέξει σκέτο χωρίς σκρατς;
50ce97f5f89caeadf6af1cd880cb7e93.jpg

Όταν εννοείς λευκό αφρώδες συσκευασιας; τι υλικό είναι και που το βρισκεις;
Θα μπορουσα να βάλω στην βάση αυτού του τριβειου που χαλασε; θα αντέξει σκέτο χωρίς σκρατς;
50ce97f5f89caeadf6af1cd880cb7e93.jpg

Η βάση των τριβείων είναι από συμπιεσμένο neopren. Προφανώς ο kospap έβαλε πολυστερίνη εξηλασμένη ή το πιθανότερο αφρώδες πολυαιθυλένιο.

ναι, κατι τετοιο ειναι... το φυλλο 3-4 χιλιοστων που τυλιγουν οι κινεζοι αυτα που μας στελνουν.
χρησιμοποιησα 2 στρωματα.
@songless_bird
δοκιαμσε με αυτοκολλητο velcro

να΄σαι καλα!
παιζει μια μικρη επιφυλλαξη , γιατι ειναι τυπωμενο αναγλυφα στο πλαστικο , αν στο τελος γραφει .6DV ή .6OV
μηδεν δεν ειναι σιγουρα γιατι πιο πριν τα μηδενικα ειναι στενα

• Like
Reactions: panoss1
Είχαν κι άλλοι την ίδια απορία:

Το σωστό είναι με D. :)

Το νουμερο 1600A00R8X ειναι ο κωδικος αναζητης στην Bosch..και αυτον πρεπει να ψαξεται...
Οριστε στο site της Bosch..

To νουμερο 6.082.850.60v που ειναι και το σωστο...
https://www.google.gr/search?q=6.08...g&ei=dbRLZOegF7vOnsEPyM2LmAE&bih=955&biw=1920
..ειναι serial number του κουτιου..και δεν χρειαζεται να το ψαχνεται...

Last edited:
Είχαν κι άλλοι την ίδια απορία:

Το σωστό είναι με D. :)

Οντως με το D ειναι σωστός...

Ο κωδικός είναι ο άνω που ανεφερα απλώς το serial nunber με το D πάει στο GSB-110C και με το 0 στο GSB-85C...;)

• Like
Reactions: nickolas
Καλησπέρα στην παρέα, έχω ένα θέμα και προσπαθώ να το λύσω, έχω ένα θερμοσίφωνα 80 λίτρων , έχω αλλάξει δύο φορές αντίσταση και εξακολουθεί να μη ζεσταίνει το νερό γρήγορα, τώρα πχ κάνει ίσως και 40 λεπτά για να το.ζεστανει λίγο, κάποια λύση υπάρχει; Η αντίσταση είναι με την μια βίδα στη μέση, υπόψιν το καζάνι το έχω καθαρίσει από τα άλατα

• Like
Reactions: KOSSTV