Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Ιδιαιτερα στο ξεβιδωμα, δεν υπαρχει καλυτερο και βολικοτερο εργαλειο απο το παλμικο, ανεξαρτητως της καταστασης της βιδας.
Αλλα και στο βιδωμα, εαν εισαι προσεκτικος με την ισχυρη ροπη, δεν καταστρεφεις την κεφαλη της βιδας και δεν σου στριβει το χερι σε δυσκολα βιδωματα.

Εγώ πλέον τα κάνω όλα με το παλμικο! Είναι και ευκαιρία τώρα να αγοράσουμε dewalt γιατί με 369 και πανω μπαίνεις σε κλήρωση για ταξίδι. Στον προηγούμενο διαγωνισμό με τα mclaren κέρδισα το ταξίδι στο Dubai στον αγώνα f1 αλλά δεν πήγα γιατί ήταν μόνο για ένα άτομο. Σε αυτον τον διαγωνισμό είναι για 2 άτομα οπότε ελπίζουμε να τον κερδίσουμε ξανά!!

Εγώ πλέον τα κάνω όλα με το παλμικο! Είναι και ευκαιρία τώρα να αγοράσουμε dewalt γιατί με 369 και πανω μπαίνεις σε κλήρωση για ταξίδι. Στον προηγούμενο διαγωνισμό με τα mclaren κέρδισα το ταξίδι στο Dubai στον αγώνα f1 αλλά δεν πήγα γιατί ήταν μόνο για ένα άτομο. Σε αυτον τον διαγωνισμό είναι για 2 άτομα οπότε ελπίζουμε να τον κερδίσουμε ξανά!!
Πλακα μου κανεις?

Καλά, χρυσά(κίτρινα) αλλά δεν νομίζω να ξαναπάρω.
Τα κουμπιά που αλλάζεις φορά είναι ψεύτικα.. Απαράδεκτο για αυτό το price range.
Στα makita είναι buttery smooth που Λένε και στο χωριό μου..

Πλακα μου κανεις?
Όχι αλήθεια και όταν με πήραν χάρηκα πολύ αλλά ρώτησα αμέσως για πόσα άτομα και λέει μόνο ένα και ηταν η γυναίκα μου μπροστά και λέω άσε τώρα θα μπλέξω. Είπε αμέσως πως δεν θα παω να το παρει κάποιος άλλος αφού εγώ δεν μπορώ και ζήτησα ένα άλλο δώρο. Μου έστειλαν μια 5 άρα μπαταρία powerstack.

Last edited:
Eνα νεο λαχταριστο εργαλειακι απο την WERA, το γαλλικο κλειδι καστανιας, το οποιο ξεχειλιζει απο ποιοτητα!!:love:
5020102001_d1237b14-2dc4-4ae8-8471-ff496371d25e_1200x.png

Βγαινει σε ενα σετ απο 4 κλειδια (7-10μμ, 10-13mm, 13-16mm και 16-19μμ.) Υπαρχει και μεγεθος XL που πωλειται ξεχωριστα.
5fc5e7c1194d5.png

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Υπαρχουν φορες που η πορτα χρειαζεται λιγο τριψιμο απο κατω γιατι δεν ανοιγοκλεινει σωστα και τριβεται στο πατωμα.

Εδω ειναι μια μετατροπη του πολυεργαλειου σε τριβειο για πορτες χωρις να βγουν απο τους μεντεσεδες.
Επιλεγουμε ενα μακρυ και πλατυ εξαρτημα στο οποιο θα βαλουμε ταινια διπλης οψης.
jaWYGqMh.jpg

Κατοπιν κοβουμε το γυαλοχαρτο στην διασταση του εξαρτηματος και το κολλαμε στο εξαρτημα.
2Of8HVvh.jpg

Ειναι απιστευτο ποσο γρηγορα, ευκολα και σωστα γινεται η δουλεια!
Υποτιθεται οτι εχουμε σηκωσει ελαχιστα την πορτα ισα για να χωρεσει η λεπτη λαμα του πολυεργαλειου.

καλημερα σε ολους...

θελω να ρωτησω αν εκανα καλη επιλογη....Μου εδωσαν για βαψιμο λαδομπογιας αυτο το ρολακι.
ειμαι ευχαριστημενος, στρωνει καλυτερα απο το καλσικο σφουγγαρακι αν και αρκετα ακριβο.

αλλα ειναι καταλληλο για την δουλεια αυτη, και υπαρχει καλυτερο?

web-183434.jpg

καλημερα σε ολους...

θελω να ρωτησω αν εκανα καλη επιλογη....Μου εδωσαν για βαψιμο λαδομπογιας αυτο το ρολακι.
ειμαι ευχαριστημενος, στρωνει καλυτερα απο το καλσικο σφουγγαρακι αν και αρκετα ακριβο.

αλλα ειναι καταλληλο για την δουλεια αυτη, και υπαρχει καλυτερο?

View attachment 238588
Το άσπρο το σφουγγαρακι είναι πολύ καλύτερο από το πορτοκαλί αρκεί να είναι ποιοτικο..
Όταν εννοείς λαδομπογιά εννοείς ριπολινη νεφτιού η ντουκο για σιδερα...;

Παρηγγειλα προτινος απο το αμαζον καποια ανταλλακτικα για το μεγαλο μπουκαλι ξυλοκολλας GluBot.

Ειναι αυτα τα εξι που κανουν μονο στο μεγαλο original GluBot και οχι στα πιο μικρα οπως το BabeBot
V9YnwORl.jpg

Oποιοι εχουν το μεγαλο GluBot μπουκαλι και χρειαζονται η θα χρειαστουν ανταλλακτικο, τους χαριζω απο ενα.
Eγω δεν νομιζω οτι θα χρειαστω περισσοτερα απο 2 αφου μεχρι τοτε θα εχει φθαρει το μπουκαλι :)

Eνα νεο λαχταριστο εργαλειακι απο την WERA, το γαλλικο κλειδι καστανιας, το οποιο ξεχειλιζει απο ποιοτητα!!:love:
5020102001_d1237b14-2dc4-4ae8-8471-ff496371d25e_1200x.png

Βγαινει σε ενα σετ απο 4 κλειδια (7-10μμ, 10-13mm, 13-16mm και 16-19μμ.) Υπαρχει και μεγεθος XL που πωλειται ξεχωριστα.
5fc5e7c1194d5.png

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Πολυ καλο γενικα, καμια φορα γινεται λιγακι δυσχρυστο, αλλα με 4 κλειδια γλυτωνεις πολυ ογκο και βαρος κουβαληματος

Αυτο ειναι το φτηνοτερο εργαλειακι της WERA, μολις 88 λεπτα του ευρω, οποτε το εβαλα στο καλαθι μαζι με τα υπολοιπα και ας μην ηξερα πως ακριβως λειτουργει :)

Eξαγωγεας παξιμαδιων απο καρυδακια! Καμμια φορα κολλανε τα παξιμαδια που ξεβιδωνουμε μεσα στα καρυδακια, οποτε αυτο το μαραφετι τα βγαζει ευκολα!
Απο τις φωτο νομιζα οτι ηταν σιδερενιο αλλα ειναι απο καουτσουκ!
JVf3PWil.jpg

Βλεπω οτι ακριβυνε στο Αμαζον και πηγε 2,5 ευρω απο 0.88.

Πως λειτουργει: Eδω βλεπουμε ενα παξιμαδι σφηνωμενο μεσα στο καρυδακι.
l52h9h3h.jpg

Βαζουμε μεσα στο καρυδακι το λαστιχενιο μαραφετι το οποιο το στριβουμε μεχρι να σφηνωσει στο παξιμαδι
yaB5W7sh.jpg

Κατοπιν το τραβαμε εξω και βγαινει μαζι με το παξιμαδακι!
NHw3xkIh.jpg

Εντυπωσιακα ευκολος -και κυριως αποτελεσματικος- ο τροπος λειτουργιας του!