Μιχάλη έχεις διαθέσιμο λινκ από το ebay για το συγκεκριμένο εργαλείο; Με ενδιαφέρει κι εμένα η αγορά του.Eχω παρει ολων των ειδων τα πλαστικα πριτσινια αυτοκινητου καθως τα βρισκω ιδιαιτερα χρησιμα για αλλες χρησεις!
Εδω ειναι ενα πριτσινι που μοιαζει με τα αλουμινενια και ΔΕΝ εφαρμοζεται με πιεση οπως τα αλλα, μαλλον χρειαζεται εργαλειο/πριτσιναδορο.
![]()
Εχει δουλεψει κανεις το παραπανω πριτσινακι? Υπαρχει καποιο ειδικο εργαλειο? Ρωταω πριν το προσπαθησω με τον κοινο πριτσιναδορο.
Bρηκα στο Amazon ενα εργαλειο αλλα μου φαινεται ακριβο για πλαστικα πριτσινια!!
![]()
ΕDIT
Πραγματι το εικονιζομενο εργαλειο ειναι απαραιτητο για τα πλαστικα πριτσινια. Το παρηγγειλα απο eBay με ~15 ευρω μαζι με ΦΠΑ και μεταφορικα.
Αυτό τις nitecore για κανένα φύσημα σε υπολογιστή κτλ κάνει;Σε συνεχεια της παραπανω αναρτησης, εδω ειναι το μικροσκοπικο φυσητηρι της Nitecore που αντικατεστησε επαξια το μικρο 18βολτο φυσητηρι της Ryobi που χρησιμοποιουσα παντα για το αναμα των καρβουνων.
Δυσκολα διακρινεται στο χερι μου!
![]()
Oμως ειναι εξαιρετικα αποτελεσματικο οπως φαινεται εδω που οι φλογες και οι σπιθες ξεπηδουν μανιασμενα απο τα αγρια καρβουνα του Lidl
![]()
Εχει δυο κλιμακες εντασης. Η παραπανω ειναι στη δευτερη και πιο δυνατη σκαλα.
Ανετα....!!Αυτό τις nitecore για κανένα φύσημα σε υπολογιστή κτλ κάνει;
Πόση ώρα κρατά η μπαταρία του ;
Ασε που η χαλκοσωληνα είναι και πιο ακριβή![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.