Τα εργαλεία κάνουν τον Μάστορα...Ιδέες, προτάσεις και άλλα

Δεν θυμαμαι αν εχουμε ξανασυζητησει για αυτο το κυλινδρικο σφραγιδακι που ειχα παρει πριν 12+ χρονια απο το Banggood.

Iδανικο για να σβηνει πληροφοριες απο πακετακια/φακελους πριν τα πεταξουμε.
GQ2POr2h.jpg

Το ρολο της σφραγιδας αυτοτροφοδοτειται με μελανι και γραφει κινεζικα πανω στις πληροφοριες καθιστωντας αδυνατη την αναγνωση.
YKBkazeh.jpg

Ο λογος που κανω αυτη την αναρτηση ειναι γιατι μου εκανε εντυπωση το ποσα χρονια διαρκει το μελανι της σφραγιδας, καθως ειναι σαν να την αγορασα σημερα!
cJFuiNWh.jpg

Απο τα πολυ φτηνα αλλα χρησιμα κινεζικα γκατζετακια, κοστιζουν 1-2 ευρω στο Temu

Μιχάλη έχω στην κατοχή μου κι εγώ ανάλογο γκατζετάκι 6-7 χρόνια κι επίσης έχω εκπλαγεί τόσο από την διάρκεια της μελάνης όσο και από τη χρησιμότητά του, ιδίως θα έλεγα για όλους εμάς που κάνουμε συχνές παραλαβές δεμάτων (προσωπικά όποτε είναι να πετάξω στα σκουπίδια συσκευασία πακέτου με στοιχεία μου το χρησιμοποιώ).

• Like
Reactions: Χιωτης
Eχω παρει ολων των ειδων τα πλαστικα πριτσινια αυτοκινητου καθως τα βρισκω ιδιαιτερα χρησιμα για αλλες χρησεις!

Εδω ειναι ενα πριτσινι που μοιαζει με τα αλουμινενια και ΔΕΝ εφαρμοζεται με πιεση οπως τα αλλα, μαλλον χρειαζεται εργαλειο/πριτσιναδορο.
0NaJYR4l.jpg

Εχει δουλεψει κανεις το παραπανω πριτσινακι? Υπαρχει καποιο ειδικο εργαλειο? Ρωταω πριν το προσπαθησω με τον κοινο πριτσιναδορο.

Bρηκα στο Amazon ενα εργαλειο αλλα μου φαινεται ακριβο για πλαστικα πριτσινια!!
s-l400.jpg

ΕDIT
Πραγματι το εικονιζομενο εργαλειο ειναι απαραιτητο για τα πλαστικα πριτσινια. Το παρηγγειλα απο eBay με ~15 ευρω μαζι με ΦΠΑ και μεταφορικα.

• Like
Reactions: lazarefa
Eχω παρει ολων των ειδων τα πλαστικα πριτσινια αυτοκινητου καθως τα βρισκω ιδιαιτερα χρησιμα για αλλες χρησεις!

Εδω ειναι ενα πριτσινι που μοιαζει με τα αλουμινενια και ΔΕΝ εφαρμοζεται με πιεση οπως τα αλλα, μαλλον χρειαζεται εργαλειο/πριτσιναδορο.
0NaJYR4l.jpg

Εχει δουλεψει κανεις το παραπανω πριτσινακι? Υπαρχει καποιο ειδικο εργαλειο? Ρωταω πριν το προσπαθησω με τον κοινο πριτσιναδορο.

Bρηκα στο Amazon ενα εργαλειο αλλα μου φαινεται ακριβο για πλαστικα πριτσινια!!
s-l400.jpg

ΕDIT
Πραγματι το εικονιζομενο εργαλειο ειναι απαραιτητο για τα πλαστικα πριτσινια. Το παρηγγειλα απο eBay με ~15 ευρω μαζι με ΦΠΑ και μεταφορικα.
Μιχάλη έχεις διαθέσιμο λινκ από το ebay για το συγκεκριμένο εργαλείο; Με ενδιαφέρει κι εμένα η αγορά του.

To link ειναι αυτο και εκανα bid στα 21C$ (~13/14 ευρω). Αν σου δεχτει την προσφορα, αλλιως πας λιγο ψηλοτερα.

• Like
Υπαρχει και στην Ελλαδα ο πριτσιναδορος για πλαστικα πριτσινια με 24 ευρω αν θελει κανεις να αποφυγει το εBay που καμμια φορα αν και εχει πληρωθει ο ΦΠΑ, τα ΕΛΤΑ σε χρεωνουν τελη και ξανα τον ΦΠΑ. Ειτε δεν συμπληρωνει τα 59 ευρω για να παρει δωρεαν μεταφορικα απο το Αμαζον οπου ο πριτσιναδορος κοστιζει 20 ευρω.

• Like
Για οσους θελουν να μετατρεψουν το μινι φυσητηρακι της Nitecore και σε σκουπακι, εφτασε το αξεσουαρ και στην Ελλαδα.

Εδω το mail που μου εστειλε η Nitecore:

Γεια σας,
τα παρακάτω προϊόντα είναι πλέον διαθέσιμα.

Κωδικός 9110101386 - EXTENSION VACUM KIT NIA007
Μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα Nitecore από κάποιο κοντινό επίσημο συνεργαζόμενο κατάστημα, δείτε nitecore.gr/dealers.

Σε συνεχεια της παραπανω αναρτησης, εδω ειναι το μικροσκοπικο φυσητηρι της Nitecore που αντικατεστησε επαξια το μικρο 18βολτο φυσητηρι της Ryobi που χρησιμοποιουσα παντα για το αναμα των καρβουνων.

Δυσκολα διακρινεται στο χερι μου!
sBFgN2r.jpg

Oμως ειναι εξαιρετικα αποτελεσματικο οπως φαινεται εδω που οι φλογες και οι σπιθες ξεπηδουν μανιασμενα απο τα αγρια καρβουνα του Lidl :)
e3UJXr1.jpg

Εχει δυο κλιμακες εντασης. Η παραπανω ειναι στη δευτερη και πιο δυνατη σκαλα.

Μιχάλη, πάρε ένα κομμάτι χαλκοσωλήνα Φ15 και δεν θα ξεμείνεις ποτέ από φυσητήρη.
Εκτός του οτι δεν χρειάζετσι φόρτηση ποτέ, αν χρειαστεί, τακτοποιείς και τα κάρβουνα. :LOL:

Αλλη ομως η χαρη και η αρχοντια της κινεζικης μινιατουρας και αλλη του αχαρου γομαροχαλκοσωληνα :ROFLMAO:

Πλακα πλακα ομως, ο χαλκοσωληνας φυσητηρι ειναι απαραιτητο εξαρτημα για το ζωντανεμα των κουτσουρων στο τζακι!!

• Like
Reactions: KOSSTV and Babis K.
Σε συνεχεια της παραπανω αναρτησης, εδω ειναι το μικροσκοπικο φυσητηρι της Nitecore που αντικατεστησε επαξια το μικρο 18βολτο φυσητηρι της Ryobi που χρησιμοποιουσα παντα για το αναμα των καρβουνων.

Δυσκολα διακρινεται στο χερι μου!
sBFgN2r.jpg

Oμως ειναι εξαιρετικα αποτελεσματικο οπως φαινεται εδω που οι φλογες και οι σπιθες ξεπηδουν μανιασμενα απο τα αγρια καρβουνα του Lidl :)
e3UJXr1.jpg

Εχει δυο κλιμακες εντασης. Η παραπανω ειναι στη δευτερη και πιο δυνατη σκαλα.
Αυτό τις nitecore για κανένα φύσημα σε υπολογιστή κτλ κάνει;
Πόση ώρα κρατά η μπαταρία του ;

Αυτό τις nitecore για κανένα φύσημα σε υπολογιστή κτλ κάνει;
Πόση ώρα κρατά η μπαταρία του ;
Ανετα....!!
Με εναν προχειρο υπολογισμο,εδω και 2 μηνες που το εχω,καθε φορτιση κραταει γυρω στις 1-1.15 ωρες πανω κατω αναλογως την σκαλα(1 η 2) σε συνεχομενη χρηση....!!!

• Like
Reactions: nikfor
Σε μικροτερη τιμη ισως να προτιμουσες ενα φυσητηρι μπαταριας απο Τεμου, αλλα σε μεγαλυτερο μεγεθος που ειναι και πιο δυνατο.
Εκτος εαν το ελαχιστο μεγεθος του Nitecore σου ειναι απαραιτητο για καποιους λογους.

Επισης ενα φυσητηρακι χειρος του ενος ευρω ειναι ιδανικο συμπληρωμα. Απο Τemu η απο αλλου.