supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
poor guys......πλην ενός !!
:ernaehrung004:
ασε τα ψόφια και λέγε....:firstprize:
poor guys......πλην ενός !!
Παίδες, εμένα οποιαδήποτε άλλη θα με είχε χωρίσει.
Και αυτή εδώ, ...το σκέφτεται.
Εννοώ Σοβαρά.
Εχει μπεί σε μία ...αναρώτηση.
Ερχονται δίσκοι σπίτι by the truckloads απ το ταχυδρομείο.
Οι περισσότεροι, ούτε που αγγίζουν τις δικές της...listening priorities.
Είμαι on-the-move, all the time.
'πύργοι' από cds στο σπίτι, τα ηχεία παίζουν συνέχεια τα ...δύσκολα.
Με ανέχεται, το ξέρω.
'How much longer chief? the engine's overheating and so am I...'opcorn:
Οσοι από 'σάς είσθε ακόμα ανύπαντροι, ένα (1) πράγμα έχω να σας πώ: να βρείτε σύντροφο που, αν μη τι άλλο, να μη θέλει να μπλέκει συνέχεια στα πόδια σας.
να είναι, σχετικά, αυτοεπισκευαζόμενος. Αυθύπαρκτος.
να μπορεί και μόνος του.
ενώ εσείς θα ασχολείσθε με τα δικά σας.
αλλιώς...θα έχετε conflict.
εμένα, για παράδειγμα, εχει κολλήσει : Talking Heads, Brian Eno, o Ray Davis (της αρέσει πολύ και σαν άντρας - δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα, κι εμένα μου αρεσει: και σαν άντρας εννοώ: θα θεωρούσα μεγάλο προνόμιο να του γλύψω τις σόλες των παπουτσιών του...να μη πώ τίποτα άλλο τώρα και μου κρεμάσετε κουδούνια...μέχρι που σκεφτόμουνα να γίνω Arsenal για πάρτη του, αλλά είναι ταγάρια και αχώνευτοι και γ.μιέται το Βόρειο Λονδίνο γενικώς και το νούμερο ο Hornby, όπου γ.μώ τους ωραίους δίσκους που έχει ακούσει το λιμοάγαρο, και συνεχίζει να υποστηρίζει αυτά τα λιμά, ακους 'Sweet Nuthin' και μετά να πηγαίνεις στο γαμημένο το Highbury? you need professional help, god damn your father's goddam testicles, for Chrissakes - σ αγαπώ, Nick, πουλάκι μου, γιατί έχεις adjustment problems, όπωε κι εγώ άλλως τε, αλλά θυμάσαι το Giggs?:jester: Τοp-of-the-world καριόλες και φάτε τη σκόνη μας. Οπου θα γ.μούσα και ολόκληρο το Shepperd's Bush, αλλά τύφλα νάχει το άλλο το πουλάκι μου, ο Townshend :worshippy: που είναι από 'κεί ), Dylan, πολλή folk και Keith Jarrett.
No particular problem, as such, for the time being - although you must always be alert and ready for the next day.
"πέτρα που κυλάει, χορτάρι δεν πιάνει" εν ολίγοις.
Οσοι από 'σάς είσθε ακόμα ανύπαντροι, ένα (1) πράγμα έχω να σας πώ: να βρείτε σύντροφο που, αν μη τι άλλο, να μη θέλει να μπλέκει συνέχεια στα πόδια σας.
o Ray Davis (της αρέσει πολύ και σαν άντρας - δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα, κι εμένα μου αρεσει: και σαν άντρας εννοώ: θα θεωρούσα μεγάλο προνόμιο να του γλύψω τις σόλες των παπουτσιών του...να μη πώ τίποτα άλλο τώρα και μου κρεμάσετε κουδούνια...μέχρι που σκεφτόμουνα να γίνω Arsenal για πάρτη του, αλλά είναι ταγάρια και αχώνευτοι και γ.μιέται το Βόρειο Λονδίνο γενικώς και το νούμερο ο Hornby, όπου γ.μώ τους ωραίους δίσκους που έχει ακούσει το λιμοάγαρο, και συνεχίζει να υποστηρίζει αυτά τα λιμά, ακους 'Sweet Nuthin' και μετά να πηγαίνεις στο γαμημένο το Highbury? you need professional help, god damn your father's goddam testicles, for Chrissakes - σ αγαπώ, Nick, πουλάκι μου, γιατί έχεις adjustment problems, όπωε κι εγώ άλλως τε, αλλά θυμάσαι το Giggs?:jester: Τοp-of-the-world καριόλες και φάτε τη σκόνη μας. Οπου θα γ.μούσα και ολόκληρο το Shepperd's Bush, αλλά τύφλα νάχει το άλλο το πουλάκι μου, ο Townshend :worshippy: που είναι από 'κεί ), Dylan, πολλή folk και Keith Jarrett.
No particular problem, as such, for the time being - although you must always be alert and ready for the next day.
Ειμαι εξαιρετικα κωλοφαρδος αλλα απο την αλλη γ...μηθηκα στο ψαξιμο για να την βρω...
Όταν περνάμε στο ξένο ρεπερτόριο τα πράγματα είναι απλά. Γουστάρει τη ροκ, αλλά όχι τα σκληρά. Beatles, Stones, Who, Oasis, Blur, Nick Cave, Dandy Warhols, Stooges, Bowie, etc etc, όλα αυτά ακούγονται άνετα και από τους 2. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν περνάμε σε λίγο βαρύτερα πράγματα. Sabbath ψιλοαντέχει, γουστάρει τρελά τους Metallica (περίεργο δεν είναι?), αλλά μην ακούσει με τίποτα Maiden!
τι μας λές ρε μάστορα; είναι πιο σκληροί οι Metallica από τους Stooges ή τους Beatles; έχεις ακούσει το I Want You μάνα' μ' ; Από το Abbey Road.
Πως το μετράς το 'βάρος';
με το ...καντάρι;
Υ.Γ.2 Έχω γενικότερα παρατηρήσει τα τελευταία χρόνια (χωρίς να ξέρω αν είναι η αιτία ή το αποτέλεσμα) ότι γενικότερα αδυνατώ πλέον να συγκινηθώ (τουλάχιστον στον ίδιο βαθμό με παλιότερα) με την ξένη μουσική. Συνεχίζει να μου αρέσει, αλλά ίσως λόγω χρόνιας ακρόασης. Αυτό που με συγκινεί πλέον είναι μόνο η ελληνική μουσική. Λατρεύω πλέον το κλαρίνο, την γκάιντα, το λαούτο, το μπουζούκι κλπ. Ιδιαίτερα η δημοτική μουσική (η αυθεντική, για να μην παρεξηγούμαστε!) με συγκινεί αφάνταστα. Να το κοιτάξω γιατρέ μου? :BDGBGDB55:
Τι ψάξιμο δηλαδή βρε παιδιά. Τα μάτια της νομίζω κοιτάμε πολύ πριν τη δισκοθήκη της.
Παίδες, εμένα οποιαδήποτε άλλη θα με είχε χωρίσει.
Και αυτή εδώ, ...το σκέφτεται.
Εννοώ Σοβαρά.
Εχει μπεί σε μία ...αναρώτηση.
Ερχονται δίσκοι σπίτι by the truckloads απ το ταχυδρομείο.
Οι περισσότεροι, ούτε που αγγίζουν τις δικές της...listening priorities.
Είμαι on-the-move, all the time.
'πύργοι' από cds στο σπίτι, τα ηχεία παίζουν συνέχεια τα ...δύσκολα.
Με ανέχεται, το ξέρω.
'How much longer chief? the engine's overheating and so am I...'opcorn:
να είναι, σχετικά, αυτοεπισκευαζόμενος. Αυθύπαρκτος.
να μπορεί και μόνος του.
ενώ εσείς θα ασχολείσθε με τα δικά σας.
αλλιώς...θα έχετε conflict.
εμένα, για παράδειγμα, εχει κολλήσει : Talking Heads, Brian Eno, o Ray Davis (της αρέσει πολύ και σαν άντρας - δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα, κι εμένα μου αρεσει: και σαν άντρας εννοώ: θα θεωρούσα μεγάλο προνόμιο να του γλύψω τις σόλες των παπουτσιών του...να μη πώ τίποτα άλλο τώρα και μου κρεμάσετε κουδούνια...μέχρι που σκεφτόμουνα να γίνω Arsenal για πάρτη του, αλλά είναι ταγάρια και αχώνευτοι και γ.μιέται το Βόρειο Λονδίνο γενικώς και το νούμερο ο Hornby, όπου γ.μώ τους ωραίους δίσκους που έχει ακούσει το λιμοάγαρο, και συνεχίζει να υποστηρίζει αυτά τα λιμά, ακους 'Sweet Nuthin' και μετά να πηγαίνεις στο γαμημένο το Highbury? you need professional help, god damn your father's goddam testicles, for Chrissakes - σ αγαπώ, Nick, πουλάκι μου, γιατί έχεις adjustment problems, όπωε κι εγώ άλλως τε, αλλά θυμάσαι το Giggs?:jester: Τοp-of-the-world καριόλες και φάτε τη σκόνη μας. Οπου θα γ.μούσα και ολόκληρο το Shepperd's Bush, αλλά τύφλα νάχει το άλλο το πουλάκι μου, ο Townshend :worshippy: που είναι από 'κεί ), Dylan, πολλή folk και Keith Jarrett.
Σωστο.Αλλα οταν αποφασιζεις να συμβιωσεις δεν ειναι μονο τα ματια...
Μπορεί... αλλά το ίδιο δεν μπορεί να πει και η ίδια, για χόμπυ και γούστα που δεν είχαμε προ δεκαετιών;
Το τραγούδι που ταιριάζει μοναδικά με τον τίτλο του τόπικ:
Το έτερόν σου ήμισυ - Πασχάλης Τερζής
http://www.youtube.com/watch?v=SbOENs2lUCw
Τα πάντα στη ζωή αρνήθηκα
ζούσα για 'σένα και στερήθηκα
μα εσύ ποτέ δεν θυσιάστηκες
ούτε λεπτό για 'μένα νοιάστηκες,
στοργή ποτέ σου δε μου έδειξες
στο τέλος φανερά απέδειξες.
Το έτερόν σου ήμισυ δεν το 'χεις σε εκτίμηση
και το παραμελείς και το στενοχωρείς,
το έτερόν σου ήμισυ δεν το 'χεις σε εκτίμηση
κι όλο το παρατάς και δεν το αγαπάς.
Κινούσες πάντα όλα τα νήματα
κι εγώ ήμουν ένα από τα θύματα
κάθε μεγάλη μου προσπάθεια
αντιμετώπιζες μ' απάθεια,
εγώ τα έβλεπα όλα τέλεια
μα εσύ είχες φέρει τη συντέλεια.
Το έτερόν σου ήμισυ δεν το 'χεις σε εκτίμηση
και το παραμελείς και το στενοχωρείς,
το έτερόν σου ήμισυ δεν το 'χεις σε εκτίμηση
κι όλο το παρατάς και δεν το αγαπάς.( χ2 )
να μην πάς πουθενά!
επιβεβαιώνεις τη θεωρία μου: όλα τα σκληρά αγόρια, στο τέλος, καταλήγουν στον Πασχάλη Τερζή:
"είναι σκάρτη, φίλε...πάρ'τη...είναι σκάρτη..." :
Υ.Γ. Όσο για την βαρύτητα των Metallica, νομίζω ότι γενικότερα θεωρούνται ελαφρώς βαρύτεροι από τους Beatles ή τους Stooges. Δεν το λέω με καθόλου υποτιμητική διάθεση, το έχω ξαναγράψει και αλλού, τους Beatles τους λατρεύω και τους ακούω πολύ, αλλά όσο να 'ναι ο ήχος τους δεν είναι τόσο σκληρός και βαρύς, όσο ένα Seek and destroy πχ. Και πάλι χωρίς καμια υποτιμητική διάθεση, απλώς νομίζω ότι αυτό ισχύει (τουλάχιστον για τους περισσότερους).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.