το έκανα, τελείως νεκρό. Το ειπα και παραπάνω αν ήταν καμένο τότε δεν θα έπρεπε να έκανε έστω κάποιο θόρυβο? Αυτά είναι τελείως νεκρά πράγμα που με κάνει να θέλω να πιστεύω ότι απο το κροσοβερ δεν φεύγει καθόλου ρεύμα.
Δεν βρίσκονται στην Ελλάδα να πάρει η ευχή τα cerwin vega. Το είχα ψάξει και είχα τσιμπήσει με το μεγάλο το μοντέλο τους.
Δεν εννοω να το συνδεσεις απο τις μπορνες του ηχειου,αλλα αν το ξεβιδωσεις και το συνδεσεις μονο του. Αστο ομως καλυτερα,νομιζω θα ρισκαρεις.
Cerwin Wega φερνει ο Νακας κατοπιν παραγγελιας,απο εκει τα εχω παρει και εγω προσφατα,αλλα αν εισαι τυχερος μπορει και να εχει ετοιμοπαραδοτο.Ηχεια για...τυφλους τα λεω εγω ( δεν βλεπονται...),αλλα απο εκει και περα,ναι,τα κανουν ολα και κυριως πολυ καλα! Θα ξαναγραψω πως κανουν πολλα επωνυμα hi fi ηχεια να κοκκινιζουν απο ντροπη....
Συγνωμη για το off topic,απλα επειδη αναφερθηκαν...
edit: Μιχαλη,μαζι γραφαμε![]()
Δεν εννοω να το συνδεσεις απο τις μπορνες του ηχειου,αλλα αν το ξεβιδωσεις και το συνδεσεις μονο του. Αστο ομως καλυτερα,νομιζω θα ρισκαρεις.
edit: Μιχαλη,μαζι γραφαμε![]()
καμμένο σημαίνει έχει διακοπή.
τέλος.
Και αν θέλετε άλλη μιά άποψη, ΚΑΝΕΝΑ ηχείο σπιτικό για κάνει-προορίζεται για πάρτυ.
ΚΑΝΕΝΑ.
μα τι λες τώρα....
δηλαδή δυό διαφορετικοί ενισχυτές που παίζουν στο 7 με διαφορετικές πηγές και ηχεία αποδίδουν το ίδιο ή διατρέχουν ίδιο κίνδυνο?
αυτό μας λές?
και στο δικό μου σύστημα στο phono μπορώ να παίζω τα ηχεία μου στο τέρμα επί ώρες χωρίς πρόβλημα.
Αν τα βάλω στο cd θα πάρω κώνους στο χέρι σε 10 λεπτά.
Επιμένεις σε μιά αυθαιρεσία: "θεωρώ ότι τα heco έπρεπε να βγάλουν το πρόγραμμα"
ποιό πρόγραμμα?
πως θεωρείς?
εσύ τα κατασκέυασες?
εσύ ματσάρισες προ τελικο?
ήξερες σε τι spl παίζανε τα ηχεία ή είχες αμυδρά αντίληψη με 50 άτομα μέσα?
Τα περισσότερα σοβαρά ηχεία λένε στις οδηγίες τους: όχι δυνατές εντάσεις, όχι ηλεκτρονική μουσική (ορισμένα λένε και όχι ροκ μουσική!) όχι ημιτονοειδή, όχι παρατεταμένη χρήση.
Έλα ρε παιδιά αρκετά πια με τα πάρτυ....για ονομα του Θεου δλδ....Τι θα τα κάνει ρε φίλε τα Heco the statement ο ανθρωπος θα βάλει κανα νανούρισμα στο παιδί του-εγγόνι του να κοιμηθεί ελάτε τώρα ας σοβαρευτούμε δεν κάνει για πάρτυ...
Εντάξει σε σπίτι μέσα ήταν ο άνθρωπος με την παρέα του και άκουγε δυνατά μουσική δεν τα πήγε σε club να τα κοντράρει με επαγγελματικά...πόσο είναι το δυνατά μέσα σε σπίτι νομίζετε....Αμαν πια....
Εδώ έχουμε δώσει πάρτυ με vintage ηρωικά συστήματα μισής ισχύος και τιμής απο τα ηχεία του ανθρώπου κάναμε χαμό και δεν έγινε τίποτα.....Δεν κάνουν τα statement για πάρτυ...να τα δωρήσει στην εκκλησία τότε για ψαλμωδίες.....αφου πρώτα τα πάει στην ΕΤΥΤ να τα βάλουν μην πω που.....:smash:
Τότε αδελφέ τα πάς στον αντιπρόσωπο της HECO και του λές ΑΝΤΕ ΠΕΤΑΤΑ ρε φίλε, πλάκα μας κάνετε το έχεις δει το ηχείο....σαν ψυγείο είναι και έπαθε βαβα απο 300 βατ ενίσχυση σε 3 ώρες....ρε δε μας παρατάνε λεω γω...
καλά κρασιά....
εσύ φίλε μου ψωνίζεις ηχεία με το μέγεθος?
και εγω φίλε μου σου λεω οτι ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΤΥ με ηχεία όπως λες εσύ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ δεν πηγαμε με λαμπάτο ενισχυτή ταξη Α 2χ20 και ηχεια avantgarde ηχεια να κανουμε πάρτυ.....
Τα PA που προτίνεις συμφωνώ οτι κάνουν για παρτυ ΕΞωτερικων χώρων που δεν είναι ίδιες οι εντάσεις και πρέπει να ακούσει κανεις δυνατά σε ένα λιβάδι...και για κλειστα club οπου οι εντάσεις αυτές αν μπουν σε σπιτι κλειστό δεν θα υπάρχει σπιτι την αλλη μέρα...
με τα heco the statement έκανες κανένα παρτυ ? Δεν συμπεριφέρονται όλα τα ηχεία το ίδιο και πολλά hi-fi ηχεία δεν αντέχουν για πολύ ώρα τις υψηλές εντάσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.