Τώρα που μας τελείωσαν τα σινεσπορ και πρίσμα πρέπει να αντικατασταθουν με Sport TV και Extra...!!!
Τους ειχα στειλει δυο mail εδω και δυο μηνες αν ηταν στο προγραμμα τους να προσθεσουν το sport tv για να το βλεπουμε και εμεις στην επαρχια , δεν μπηκαν καν στον κοπο να μου στειλουν μια απαντηση
Συνολικα τους εχω στειλει 4 mail και με αλλες ερωτησεις για το δορυφορικο , δεν εχω παρει απαντηση σε κανενα mail , ουτε καν να μου απαντησουν δεν γνωριζουμε. Γ..ω την εξυπηρετηση εχουν , ετοιμος ημουν να τους παρω τηλ. να τους βρισω.
Οι επίμαχες συμβάσεις που κατήγγειλε ο ΟΤΕ έχουν δύο μέρη, τη Multichoice, μέλος του ομίλου Forthnet και τους σταθμούς εθνικής εμβέλειας, συνεπώς η Επιτροπή , σε μια τέτοια περίπτωση οι κυρώσεις θα απευθύνονται και στις δύο πλευρές με καταστροφικά αποτέλεσμα για τις εταιρείες.
Τρεις διήμερες κυλιόμενες απεργίες αποφάσισαν οι πρόεδροι των δικηγορικών συλλόγων.
Την πραγματοποίηση πανελλαδικά τριών διήμερων κυλιόμενων απεργιών, στις 20 και 21, 26 και 27 Μαρτίου 2012, καθώς και στις 5 και 6 Απριλίου 2012 αποφάσισε η ολομέλεια των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων.
Η απόφαση της ολομέλειας θα επικυρωθεί από τους κατά τόπους δικηγορικούς συλλόγους. Δηλαδή, υπάρχει η δυνατότητα οι κατά τόπους σύλλογοι να αποφασίσουν ότι δεν θα ακολουθήσουν την απόφαση της ολομέλειας και να μην συμμετέχουν στις διήμερες κυλιόμενες αποχές.
Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγορικός κόσμος αντιδρά σε ορισμένες διατάξεις του νέου νόμου 4055/2012 για την "δίκαιη δίκη και εύλογη διάρκειας αυτής" που αφορά στην επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης, καθώς και για το περαιτέρω άνοιγμα των δικηγορικών εταιρειών, κ.λπ.
πηγη:http://sarotiko.blogspot.com/2012/03/blog-post_9076.html#more
μια τέτοια περίπτωση οι κυρώσεις θα απευθύνονται και στις δύο πλευρές με καταστροφικά αποτέλεσμα για τις εταιρείες
το σίγουρο είναι ότι δε φοβαται αυτό με τα στούντιο γιατί εκεί δεν μπορεί να επέμβει η επιτροπή ανταγωνισμού. Λογικά απλά φοβάται τα λεφτά του προστίμου και μόνο!Τόσο καιρό έβγαινε η βρώμα οτι ο ΟΤΕ θα το κλεισει το δορυφορικό σε λιγο καιρό γιατί η forthnet group και κατ'επεκταση η νοβα έχει το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ελληνικό πρωτάθλημα! Τωρά τι φοβάται με ένα πρόστιμο? Αφού είναι η ηγέτιδα στο δορυφορικό! Mήπως απαγορευτούν και οι αποκλειστικές συμφωνίες και με τα κινηματογραφικά στουντιο! ΛΕω εγώ τώρα! Μιας και απαγορεύεται το μονοπώλιο!
Υπαρχει κανενα νεότερο απο το μετωπο; Για σημερα δεν ήτανε να γινει η εκδίκαση;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.