Τα ιδιωτικά και στον ΟΤΕ...

Τώρα που μας τελείωσαν τα σινεσπορ και πρίσμα πρέπει να αντικατασταθουν με Sport TV και Extra...!!!

Re: Απάντηση: Τα ιδιωτικά και στον ΟΤΕ...

Τώρα που μας τελείωσαν τα σινεσπορ και πρίσμα πρέπει να αντικατασταθουν με Sport TV και Extra...!!!

Τους ειχα στειλει δυο mail εδω και δυο μηνες αν ηταν στο προγραμμα τους να προσθεσουν το sport tv για να το βλεπουμε και εμεις στην επαρχια , δεν μπηκαν καν στον κοπο να μου στειλουν μια απαντηση
Συνολικα τους εχω στειλει 4 mail και με αλλες ερωτησεις για το δορυφορικο , δεν εχω παρει απαντηση σε κανενα mail , ουτε καν να μου απαντησουν δεν γνωριζουμε. Γ..ω την εξυπηρετηση εχουν , ετοιμος ημουν να τους παρω τηλ. να τους βρισω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα ιδιωτικά και στον ΟΤΕ...

Τους ειχα στειλει δυο mail εδω και δυο μηνες αν ηταν στο προγραμμα τους να προσθεσουν το sport tv για να το βλεπουμε και εμεις στην επαρχια , δεν μπηκαν καν στον κοπο να μου στειλουν μια απαντηση
Συνολικα τους εχω στειλει 4 mail και με αλλες ερωτησεις για το δορυφορικο , δεν εχω παρει απαντηση σε κανενα mail , ουτε καν να μου απαντησουν δεν γνωριζουμε. Γ..ω την εξυπηρετηση εχουν , ετοιμος ημουν να τους παρω τηλ. να τους βρισω.

Γραψε στο group στο facebook ΟΤΕ (ελληνικά). Απαντάνε άμεσα.

Πρόταση προς την Επιτροπή Ανταγωνισμού στην κόντρα με τον ΟΤΕ, για τα κανάλια εθνικής εμβέλειας κατέθεσε η Forthnet. Η νέα συνεδρίαση της Ολομέλειας της Επιτροπής Ανταγωνισμού που ορίστηκε για τις 26 Μαρτίου η Forthnet και θα κληθεί να αποφασίσει για το μέλλον του ανταγωνισμού στη συνδρομητική τηλεόραση σε μία ιδιαίτερα δύσκολη εποχή για την ελληνική οικονομία.

Η Forthnet από την πλευρά της προτείνει την άμεση αποδέσμευση των σταθμών εθνικής εμβέλειας που φιλοξενεί αποκλειστικά στο μπουκέτο της με αντάλλαγμα τη μή υποβολή προστίμου από την Επιτροπή. Αν γίνει δεκτή η πρόταση, τότε οι σταθμοί εθνικής εμβέλειας θα ανέβουν απευθείας και στο μπουκέτο του ΟΤE TV, με βάση τις συμβάσεις που έχουν ήδη υπογράψει .
Οι επίμαχες συμβάσεις που κατήγγειλε ο ΟΤΕ έχουν δύο μέρη, τη Multichoice, μέλος του ομίλου Forthnet και τους σταθμούς εθνικής εμβέλειας, συνεπώς η Επιτροπή , σε μια τέτοια περίπτωση οι κυρώσεις θα απευθύνονται και στις δύο πλευρές με καταστροφικά αποτέλεσμα για τις εταιρείες. Στην ουσία της υπόθεσης βρίσκεται οι συμφωνίες αποκλειστικής μετάδοσης των σταθμών εθνικής εμβέλειας, από την nova, κατά τα πρότυπα των συμβάσεων με τα μεγάλα στούντιο και τις λίγκες. Είναι αποκλειστικές και ως τέτοιες δημιουργούν υπεραξίες στις πλατφόρμες.
Στην προκειμένη περίπτωση το αντάλλαγμα ήταν η δωρεάν μεταφορά του σήματος των σταθμών εθνικής εμβέλειας. Η σύναψη των συμφωνιών έγινε όταν δεν λειτουργούσε ο ΟΤΕ TV και η Multichoice ήταν η μοναδική εταιρεία δορυφορικής συνδρομητικής τηλεόρασης.

http://media-industry.blogspot.com/2012/03/blog-post_17.html

Οι επίμαχες συμβάσεις που κατήγγειλε ο ΟΤΕ έχουν δύο μέρη, τη Multichoice, μέλος του ομίλου Forthnet και τους σταθμούς εθνικής εμβέλειας, συνεπώς η Επιτροπή , σε μια τέτοια περίπτωση οι κυρώσεις θα απευθύνονται και στις δύο πλευρές με καταστροφικά αποτέλεσμα για τις εταιρείες.

Πολύ θέλω να δω ποιά εταιρία θα ''καταστραφεί'' πρώτη!

Τρεις διήμερες κυλιόμενες απεργίες αποφάσισαν οι πρόεδροι των δικηγορικών συλλόγων.

Την πραγματοποίηση πανελλαδικά τριών διήμερων κυλιόμενων απεργιών, στις 20 και 21, 26 και 27 Μαρτίου 2012, καθώς και στις 5 και 6 Απριλίου 2012 αποφάσισε η ολομέλεια των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων.

Η απόφαση της ολομέλειας θα επικυρωθεί από τους κατά τόπους δικηγορικούς συλλόγους. Δηλαδή, υπάρχει η δυνατότητα οι κατά τόπους σύλλογοι να αποφασίσουν ότι δεν θα ακολουθήσουν την απόφαση της ολομέλειας και να μην συμμετέχουν στις διήμερες κυλιόμενες αποχές.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγορικός κόσμος αντιδρά σε ορισμένες διατάξεις του νέου νόμου 4055/2012 για την "δίκαιη δίκη και εύλογη διάρκειας αυτής" που αφορά στην επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης, καθώς και για το περαιτέρω άνοιγμα των δικηγορικών εταιρειών, κ.λπ.
πηγη:http://sarotiko.blogspot.com/2012/03/blog-post_9076.html#more

Απάντηση: Re: Τα ιδιωτικά και στον ΟΤΕ...

Τρεις διήμερες κυλιόμενες απεργίες αποφάσισαν οι πρόεδροι των δικηγορικών συλλόγων.

Την πραγματοποίηση πανελλαδικά τριών διήμερων κυλιόμενων απεργιών, στις 20 και 21, 26 και 27 Μαρτίου 2012, καθώς και στις 5 και 6 Απριλίου 2012 αποφάσισε η ολομέλεια των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων.

Η απόφαση της ολομέλειας θα επικυρωθεί από τους κατά τόπους δικηγορικούς συλλόγους. Δηλαδή, υπάρχει η δυνατότητα οι κατά τόπους σύλλογοι να αποφασίσουν ότι δεν θα ακολουθήσουν την απόφαση της ολομέλειας και να μην συμμετέχουν στις διήμερες κυλιόμενες αποχές.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγορικός κόσμος αντιδρά σε ορισμένες διατάξεις του νέου νόμου 4055/2012 για την "δίκαιη δίκη και εύλογη διάρκειας αυτής" που αφορά στην επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης, καθώς και για το περαιτέρω άνοιγμα των δικηγορικών εταιρειών, κ.λπ.
πηγη:http://sarotiko.blogspot.com/2012/03/blog-post_9076.html#more

σύμφωνα με το mega οι δικηγόροι της Αθήνας δεν θα συμμετέχουν σε αυτές τις απεργίες.. http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17533&subid=2&pubid=28966531

μια τέτοια περίπτωση οι κυρώσεις θα απευθύνονται και στις δύο πλευρές με καταστροφικά αποτέλεσμα για τις εταιρείες

Τόσο καιρό έβγαινε η βρώμα οτι ο ΟΤΕ θα το κλεισει το δορυφορικό σε λιγο καιρό γιατί η forthnet group και κατ'επεκταση η νοβα έχει το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ελληνικό πρωτάθλημα! Τωρά τι φοβάται με ένα πρόστιμο? Αφού είναι η ηγέτιδα στο δορυφορικό! Mήπως απαγορευτούν και οι αποκλειστικές συμφωνίες και με τα κινηματογραφικά στουντιο! ΛΕω εγώ τώρα! Μιας και απαγορεύεται το μονοπώλιο!

Last edited:
Τόσο καιρό έβγαινε η βρώμα οτι ο ΟΤΕ θα το κλεισει το δορυφορικό σε λιγο καιρό γιατί η forthnet group και κατ'επεκταση η νοβα έχει το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ελληνικό πρωτάθλημα! Τωρά τι φοβάται με ένα πρόστιμο? Αφού είναι η ηγέτιδα στο δορυφορικό! Mήπως απαγορευτούν και οι αποκλειστικές συμφωνίες και με τα κινηματογραφικά στουντιο! ΛΕω εγώ τώρα! Μιας και απαγορεύεται το μονοπώλιο!
το σίγουρο είναι ότι δε φοβαται αυτό με τα στούντιο γιατί εκεί δεν μπορεί να επέμβει η επιτροπή ανταγωνισμού. Λογικά απλά φοβάται τα λεφτά του προστίμου και μόνο!

Εξελίξεις

Όπως αναφέρει το rexsat.blogspot.com και το doriforikanea.gr στις 26/03/2012 περνά από την ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού, η εξ αναβολής καταγγελία του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος Α.Ε. (από 5/3/2012), κατά των συμφωνιών αποκλειστικής προμήθειας που έχουν συναφθεί μεταξύ της FORTHNET Α.Ε. και των ελεύθερα μεταδιδόμενων ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών πανελλήνιας εμβέλειας, για διαπίστωση τυχόν παράβασης των άρθρων 1 και 2 του ν. 3959/2011... "Στην υπερασπιστική γραμμή της Nova όπως αφήνεται να διερεύσει είναι ότι θέλει να αποφύγει ένα επερχόμενο πρόστιμο της ΕΕΤΤ, ερχόμενη με συμβιβαστικές διαθέσεις, ότι δεν θα επιμένει πλέον στις αποκλειστικές συμφωνίες δορυφορικής μετάδοσης που διαθέτει με τα ιδιωτικά κανάλια ΕΕ, με την προϋπόθεση της μη επιβολής προστίμου. Έχοντας από τη μια τη δικαιολογία, ότι η ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου δεν ήταν ενεργή, ως project δορυφορικής συνδρομητικής τηλεόρασης. Από τη άλλη όμως όταν υπογράφτηκε η σχετική συμφωνία, στο τύπο έτρεχαν τα σενάρια για την επερχόμενη ενεργοποίηση του project δορυφορικής συνδρομητικής τηλεόρασης του ΟΤΕ (ως Hellas Sat), ασχέτως εάν ενεργοποιήθηκε μεταγενέστερα τον Οκτώβριο του 2011... © Κώστας Παπαζαχαρίου (19/03/2012)

Πηγή: satleo

Υπαρχει κανενα νεότερο απο το μετωπο; Για σημερα δεν ήτανε να γινει η εκδίκαση;

Απάντηση: Re: Τα ιδιωτικά και στον ΟΤΕ...

Υπαρχει κανενα νεότερο απο το μετωπο; Για σημερα δεν ήτανε να γινει η εκδίκαση;

Αναβλήθηκε !!! είχε απεργία ο καφετζής της γειτονιάς....!:award:

Δεν αναβλήθηκε...αν δεν κανεις πλακα...
Αναβληθηκε, εαν κάνεις (σε κοβω να κανεις...) καφετζήηηηη μου!!!!

χαχα!!! ε τζαγκαρο δευτέρα σήμερα.... who know???? μπορεί κατα της 4-5 να έχουμε καμιά ανακοίνωση!!

Εγω παλι νομιζω πως θα γινει το αυτονόητο...αφού η ΝΟΒΑ δεν κατάφερε προφανώς να μεταθέσει για άλλη μια φορα την εκδίκαση (το περιμενε παντως...), θα ανέβουν απο την επομενη ημέρα τα ελληνικά κανάλια στον ΟΤΕ και λογικά δεν θα πέσουν προστιμα (κατι που ζητησε εξαρχης η ΝΟΒΑ) αφου περισσοτερο σαν εξωδικαστικος συμβιβασμος φαινεται παρα σαν δικαστήριο μετα και την τελευταια στάση της ΝΟΒΑ να απελευθερωσει τις συχνοτητες και να τις δωσει στον ΟΤΕ. ΑΛλωστε εαν πεσουν προστιμα δεν θα πεσουν μονο στην ΝΟΒΑ αλλα θα παρασυρουν και ΟΛΑ τα υπολοιπα καναλια επειδη και αυτα εβαλαν την υπογραφη τους στις εκαστοτε συμβασεις που υπεγραψαν τοτε με την ΝΟΒΑ. Αδερφια εχω την εντυπωση απο ολα αυτα που ζουμε με τα καρτελ στη χωρα μας σε ολους τους κλαδους πως ολοι ανεξαιρετως ειναι συνενοημενοι και παντα ασχετως τι φαινεται προς τα εξω, ολοι προσπαθουνε να ακολουθησουν μια κοινη γραμμη ωστε να μην χαλασει η μαγια. Δεν νομιζω πως ο ΟΤΕ θα κρατησει χαμηλα τις τιμές εαν παρει και αλλες αποκλειστικοτητες ή αν εντάξει ταινιες στο προγραμμα του.

Ελεύθερα θα πρέπει να μείνουν τα πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικά κανάλια και η Nova θα πρέπει να τα αποδεσμεύσει από την αποκλειστικότητα μεταφοράς του σήματος τους, ενώ δεν θα επιβληθεί πρόστιμο στη συνδρομητική πλατφόρμα για το προηγούμενο διάστημα. Αυτό προβλέπει, σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού επί της προσφυγής του ΟΤΕ για την αποκλειστική μεταφορά των ελεύθερης μετάδοσης καναλιών στην πλατφόρμα της Nova.